zeroXXL napísal:
Dobry den, chcel by som sa opytat, ci mam ako majitel navgacie GARMIN integrovanej do multimedialnej jednotky Kenwood 9260bt narok na bezplatnu aktualizaciu map v 60dnovej lehote od zakupenia? Prednahrata mapa je CNE 2010.20. Po zadani serioveho cisla na stranke garmin mi to vypisalo, ze mam nahrate aktualne mapy. Zariadenie kupene pred tyzdnom..
A v pripade, ze nemam narok, je mozne si u Vas zakupit aktualne mapy ako samostatny produkt a nasledne si ich nahrat do zariadenia? Pytam sa preto, lebo na Vasej hotline mi pan pri telefone nedokazal odpovedat ani na jedinu moju otazku s odpovedou, ze VY s kenwoodom nemate nic spolocne a odkazal ma na predajcu zariadenia, ktory paradoxne na svojich strankach pise, ze upusta od distribucie mapovych podkladov, nakolko tieto aj tak kazdy kupuje u autorizovanych predajcov. Musim sa priznat, ze som ostal trochu zaskoceny pristupom a neprofesionalitou pana s ktorym som hovoril. Mam zaujem kupovat si legalne produkty za nie male peniaze (nakolko pre kwnwood neplatia dozivotne aktualizacie) a nikto mi ich nechce predat. Dakujem za odpoved
Dobrý deň,
kenwood nakupuje priamo od garminu v USA alebo v GB. Cez autorizovaných dílerov značky garmin v jednotlivých štátoch sa tieto zariadenia nepredávajú. Z toho dôvodu vám pán na telefóne nevedel poradiť.
Na stránke
http://www.garmin.com/kenwood sú dostupné tieto zariadenia a všetky informácie vrátane podpory pre ne (mapy, softvér a podobne).
Pri vašom modeli nie je dostupná žiadna aktualizácia mapy.
Ak by tam bola aktualizácia vo forme napr.Lifetime karty tak je možné si zakúpiť túto kartu, samozrejme aj cez nás.