Prihlásenie Práve je Št, 17. Máj 2012, 13:49
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 125 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Aktualitácia mapy City navigator
OdoslaťOdoslané: Ut, 25. Jan 2011, 19:01 
Neprítomný

Založený: Po, 24. Jan 2011, 15:41
Dik.
uz je to OK

OdoslaťOdoslané: Pi, 04. Feb 2011, 23:15 
Neprítomný

Založený: Pi, 04. Feb 2011, 22:50
Dobry den, chcel by som sa opytat, ci mam ako majitel navgacie GARMIN integrovanej do multimedialnej jednotky Kenwood 9260bt narok na bezplatnu aktualizaciu map v 60dnovej lehote od zakupenia? Prednahrata mapa je CNE 2010.20. Po zadani serioveho cisla na stranke garmin mi to vypisalo, ze mam nahrate aktualne mapy. Zariadenie kupene pred tyzdnom..
A v pripade, ze nemam narok, je mozne si u Vas zakupit aktualne mapy ako samostatny produkt a nasledne si ich nahrat do zariadenia? Pytam sa preto, lebo na Vasej hotline mi pan pri telefone nedokazal odpovedat ani na jedinu moju otazku s odpovedou, ze VY s kenwoodom nemate nic spolocne a odkazal ma na predajcu zariadenia, ktory paradoxne na svojich strankach pise, ze upusta od distribucie mapovych podkladov, nakolko tieto aj tak kazdy kupuje u autorizovanych predajcov. Musim sa priznat, ze som ostal trochu zaskoceny pristupom a neprofesionalitou pana s ktorym som hovoril. Mam zaujem kupovat si legalne produkty za nie male peniaze (nakolko pre kwnwood neplatia dozivotne aktualizacie) a nikto mi ich nechce predat. Dakujem za odpoved

OdoslaťOdoslané: Po, 07. Feb 2011, 14:02 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
zeroXXL napísal:
Dobry den, chcel by som sa opytat, ci mam ako majitel navgacie GARMIN integrovanej do multimedialnej jednotky Kenwood 9260bt narok na bezplatnu aktualizaciu map v 60dnovej lehote od zakupenia? Prednahrata mapa je CNE 2010.20. Po zadani serioveho cisla na stranke garmin mi to vypisalo, ze mam nahrate aktualne mapy. Zariadenie kupene pred tyzdnom..
A v pripade, ze nemam narok, je mozne si u Vas zakupit aktualne mapy ako samostatny produkt a nasledne si ich nahrat do zariadenia? Pytam sa preto, lebo na Vasej hotline mi pan pri telefone nedokazal odpovedat ani na jedinu moju otazku s odpovedou, ze VY s kenwoodom nemate nic spolocne a odkazal ma na predajcu zariadenia, ktory paradoxne na svojich strankach pise, ze upusta od distribucie mapovych podkladov, nakolko tieto aj tak kazdy kupuje u autorizovanych predajcov. Musim sa priznat, ze som ostal trochu zaskoceny pristupom a neprofesionalitou pana s ktorym som hovoril. Mam zaujem kupovat si legalne produkty za nie male peniaze (nakolko pre kwnwood neplatia dozivotne aktualizacie) a nikto mi ich nechce predat. Dakujem za odpoved

Dobrý deň,

kenwood nakupuje priamo od garminu v USA alebo v GB. Cez autorizovaných dílerov značky garmin v jednotlivých štátoch sa tieto zariadenia nepredávajú. Z toho dôvodu vám pán na telefóne nevedel poradiť.
Na stránke http://www.garmin.com/kenwood sú dostupné tieto zariadenia a všetky informácie vrátane podpory pre ne (mapy, softvér a podobne).
Pri vašom modeli nie je dostupná žiadna aktualizácia mapy.
Ak by tam bola aktualizácia vo forme napr.Lifetime karty tak je možné si zakúpiť túto kartu, samozrejme aj cez nás.

OdoslaťOdoslané: Ut, 01. Mar 2011, 21:36 
Neprítomný

Založený: Ut, 01. Mar 2011, 21:19
Dobry den.
Mam v plane zakupit dozivotnu aktualizaciu nu maps lifetime na zumo550.
Po instalacii do pristroja mi v GPS ostane aj mapa CNE aj mapy ako je napr. Slovakia roads 6 alebo GPSF TOPO?
Alebo ich takyto update CNE nahradi?
Dakujem.

OdoslaťOdoslané: St, 02. Mar 2011, 16:06 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
majomoto napísal:
Dobry den.
Mam v plane zakupit dozivotnu aktualizaciu nu maps lifetime na zumo550.
Po instalacii do pristroja mi v GPS ostane aj mapa CNE aj mapy ako je napr. Slovakia roads 6 alebo GPSF TOPO?
Alebo ich takyto update CNE nahradi?
Dakujem.

Dobrý deň,

mapa EU je nahrávaná do zariadenia cez aktualizačný program, nie je dôvod že sa vám mapy nahraté cez program MapSource premažú.
Ak by ste mapu EU nahrávali cez MapSource je potrebné aby ste tam poslali naraz celú sadu máp.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 125 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.