Prihlásenie Práve je Št, 17. Máj 2012, 13:49
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 125 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Ďalšia
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Aktualitácia mapy City navigator
OdoslaťOdoslané: Po, 10. Máj 2010, 12:28 
Neprítomný
Moderátor
Moderátor
Obrázok používateľa

Založený: Št, 14. Feb 2008, 15:36
Dobrý deň,

ponúkame Vám možnosť stiahnuť si priamo do Vašich GPS srf súbor Puk+bránka cez link:
http://api.garmin.sk/?a=077-00000-13&b=1111

Aktuálny zoznam podporovaných navigátorov je:
nüvi 1390, nüvi 265W, zumo 550, StreetPilot c5 Series, nüvi 1300, nuvi 360, nüvi 550, nüvi 765, nüvi 1490, zūmo 220, nüvi 1350, nüvi 200, zūmo 660.

Ak sa Váš navigátor nenachádza medzi podporovanými, kliknite na hore uvedený link a po jeho prihlásení vieme doplniť Váš prístroj v krátkej dobe medzi podporované.

OdoslaťOdoslané: Po, 24. Máj 2010, 22:39 
Neprítomný

Založený: Po, 24. Máj 2010, 20:48
Zdravím,

Kúpil som si 765T . Stiahol som si aktualizáciu City Navigator® Europe NT 2011.10. Po spustení mi EXE súbor pri extrahovaní skapal. Miesta mám dosť. Skúsil som to rozbaliť. Ok. Spustil som súbor CNEUNT2011_10Update.msi. Vypísalo že inštalácia ok ale stále to nemám v prístroji. Potom som to chcel spustiť cez Mapsource.exe , Mapinstall.exe a nakoniec aj cez UnlockWizard.exe ale pýta to product key na odomknutie mapy NT 2011.10. Ten som tam šupol(napísalo mi ho pri registrácii a stiahnutí aktualizácie mapy) a vypísalo mi že je nesprávny. Na my.garmin.com sa mi vypísal k už odomknutým mapám dáky 25 miestny kód ale to je asi k tej čo mám nahratú v 765T NT 2010.10 lebo dátum odomknutia je December 30, 2009.

Chlapi poraďte lebo ma už z toho mrle žerú. :cry:

Neviem či je dôležité info že som to objednával cez internetový obchod v Blave ale doviezli to z Prahy a mám tam install CD na CZ TOPO a Atlas CZ.

Za skorú a plodnú odpoveď vopred ďakujem.

OdoslaťOdoslané: Ut, 25. Máj 2010, 10:06 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
lubo707 napísal:
Zdravím,

Kúpil som si 765T . Stiahol som si aktualizáciu City Navigator® Europe NT 2011.10. Po spustení mi EXE súbor pri extrahovaní skapal. Miesta mám dosť. Skúsil som to rozbaliť. Ok. Spustil som súbor CNEUNT2011_10Update.msi. Vypísalo že inštalácia ok ale stále to nemám v prístroji. Potom som to chcel spustiť cez Mapsource.exe , Mapinstall.exe a nakoniec aj cez UnlockWizard.exe ale pýta to product key na odomknutie mapy NT 2011.10. Ten som tam šupol(napísalo mi ho pri registrácii a stiahnutí aktualizácie mapy) a vypísalo mi že je nesprávny. Na my.garmin.com sa mi vypísal k už odomknutým mapám dáky 25 miestny kód ale to je asi k tej čo mám nahratú v 765T NT 2010.10 lebo dátum odomknutia je December 30, 2009.

Chlapi poraďte lebo ma už z toho mrle žerú. :cry:

Neviem či je dôležité info že som to objednával cez internetový obchod v Blave ale doviezli to z Prahy a mám tam install CD na CZ TOPO a Atlas CZ.

Za skorú a plodnú odpoveď vopred ďakujem.

Dobrý deň,

Ak ste súbor rozbalili tak ho spustíte cez súbor setup.exe ktorý je v priečinku Windows (v rozbalenom súbore).

Nie je to dôležité že ste zariadenie zakúpili v int. obchode ktorý dováža zariadenia z Čiech, ale pri možnej záručnej reklamácii prístroj budete mustieť poslať do Čiech alebo predajcovi.

OdoslaťOdoslané: Ut, 25. Máj 2010, 21:50 
Neprítomný

Keď dám setup.exe tak mi po chvílke vypíše :" communication error has occured" ciže sa nevie pripojiť na garmin server. hm a ja neviem prečo.
who knows?

OdoslaťOdoslané: St, 26. Máj 2010, 09:46 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

lubo707 napísal:
Keď dám setup.exe tak mi po chvílke vypíše :" communication error has occured" ciže sa nevie pripojiť na garmin server. hm a ja neviem prečo.
who knows?

Predpokladám že máte prístup k Internetu na PC na ktorom spušťate súbor. Skúste si skontrolovať zabezpečenie internetu v PC.

OdoslaťOdoslané: St, 26. Máj 2010, 21:56 
Neprítomný

Hm. Internet mi pracuje bez problémov. Aj novú Javu som nainštaloval. Skúsim skontrolovať tú bezpečnosť aj keď neviem presne čo sa tým myslí.
Inak 765T celkom fajn. Síce som nemal možnosť porovnávať ale zatiaľ ok. Naplno využívam FM vysielač aj keď samozrejme to nie je Hi-FI stereo :). Zvuková navigácia vypnutá a počúvam MP3 z prídavnej SD karty. Až na tú starú mapu. Dnes som išiel z TN do PO namiesto dialnice kúsok aj po oráčinách :(

OdoslaťOdoslané: St, 26. Máj 2010, 23:31 
Neprítomný

Hurá. Už sa to podarilo. Vymenil som USB kábel a išiel som cez 3G pomaranč( nie cez DSLko). Zabezpečenia som nemenil. Keď budem mať chuť sa s tým znova babrať dám vedieť v čom bol problém ak to bolo v tom.
Zatiaľ. Dík za podporu. :lol:

OdoslaťOdoslané: Št, 22. Júl 2010, 23:07 
Neprítomný

Založený: So, 05. Júl 2008, 18:49
Používané GPS: nuvi 760
Keď som spustil garmin map updater, tak ma zastavilo s hláškou "že moje zariadenie má málo miesta pre danú oblasť", aby som vybral inú. Mám Nu760 + CNT2008+SR 6+Adresy. Chcem nainštalovať CNT 2011.10 komplet európu. Poraťe ako ďalej.Ďakujem

OdoslaťOdoslané: Po, 26. Júl 2010, 11:17 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

szigeti napísal:
Keď som spustil garmin map updater, tak ma zastavilo s hláškou "že moje zariadenie má málo miesta pre danú oblasť", aby som vybral inú. Mám Nu760 + CNT2008+SR 6+Adresy. Chcem nainštalovať CNT 2011.10 komplet európu. Poraťe ako ďalej.Ďakujem

Dobrý deň,

pri aktualizácií mapy na verziu 2011.10 si z prístroja môžete vymazať SK roads v6. V pipade že máte aktuálnu verziu mapy EU 2011.10 tak SK časť je podrobnejšia ako samotné SK toads.
Celá EU verzia 2011.10 ma viac ako 2GB z toho dôvodu sa vám nezmestí do zariadenia celá a ponúkne vám na výber jeden z regiónov. Pri výbere regonu si môžete zvoliť možnosť nahrať mapu do zariadenia aj do PC. Následne po aktualizácií mapy (regiónu) v zariadení sa vám nainštaluje aj celá mapa EU do PC. Z PC si budete môcť nahrať zvyšnú časť mapy na SD kartu, ak budete potrebovať.

OdoslaťOdoslané: Po, 26. Júl 2010, 15:19 
Neprítomný

Založený: So, 05. Júl 2008, 18:49
Používané GPS: nuvi 760
Aký názov súboru má Slovakia roads v6. Nechystá sa náhodou aj jej aktualizácia? Akú veľkú SD kartu 760 zvládne? Ďakujem

OdoslaťOdoslané: Po, 26. Júl 2010, 16:07 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

szigeti napísal:
Aký názov súboru má Slovakia roads v6. Nechystá sa náhodou aj jej aktualizácia? Akú veľkú SD kartu 760 zvládne? Ďakujem

SK roads sa dohráva cez program Mapsource. Tak že názov ma gmapsupp.img.
Max karta doporučená výrobcom je 4GB SD karta.
Aktualizácia SK roads nie je momentálne plánovaná.

OdoslaťOdoslané: Ne, 01. Aug 2010, 14:17 
Neprítomný

Založený: Št, 25. Jún 2009, 08:50
Zdravím!
Stiahol som si novu aktualizaciu cez aktual.kartu CNE NT2011.10 do PC...Ma to subor: City Navigator Europe NT 2011.10.gmap, ktorý má 2,4gb a po otvorení su tam subory
CNEuroNT_2011_10_mdr
Product1
CNEuroNT_2011_10.mdx
CNEuroNT_2011_10_trf.trf
I000089C.TYP
Info.xml

Ako to dostanem do navigácie? Stačilo by, keby si vsetky tieto súbory 2,4gb nahram na pamätovú kartu a vložil do navigácie a tak by to hned islo? Alebo to treba cez nejaky program nahravat?

Dakujem

OdoslaťOdoslané: Ne, 01. Aug 2010, 16:20 
Neprítomný

a este jedna otazocka...moze ist do 765t navigacie pamatova karta 4gb micro sdhc? Alebo musi byt len micro sd...

OdoslaťOdoslané: Po, 02. Aug 2010, 07:55 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

pyco0 napísal:
a este jedna otazocka...moze ist do 765t navigacie pamatova karta 4gb micro sdhc? Alebo musi byt len micro sd...

Môže byť aj SDHC karta 4GB.

Čo sa týka aktualizácie mapy. Ak ste ju stahovali cez Lifetime kartu, tak program garmin map updater vám automatický vymaže staré mapy a nahrá vam do zariadenia automatický nové mapy. Zariadenie nuvi 765 ma 4GB pamäť, takže nie je potrebné dokupovať SDHC kartu na mapy.

OdoslaťOdoslané: Po, 02. Aug 2010, 09:35 
Neprítomný

dakujem....
A ked mam tu mapu stiahnutu len v pc ma tusim 2,4gb a v navigacii mam len 1,1gb volneho, ako to tam nahram? Cez nejaky program alebo nanovo to musim stiahnut a dat nahravat hned do navigacie....teraz mam nahrate v navigacii slov.roads6 a europa 2010.10....

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 125 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Ďalšia

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.