Prihlásenie Práve je Št, 17. Máj 2012, 13:56
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 6 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: CityNavigator Europe NTv2011.30 - nedostatok internej pamate
OdoslaťOdoslané: Št, 25. Nov 2010, 14:35 
Neprítomný

Založený: Po, 15. Mar 2010, 19:26
Dobry den prajem,
poprosím Vas o radu. Vlastnim Garmin NUVI 860T a pravidelne aktualizujem mapy uz pomaly 2 roky.
Doposial sa nevyskytol v aktualizacii ziaden problem az teraz pri verzii 2011.30.
Hned na zaciatku aktualizacie nemozno vybrat "kompletne pokrytie Europy" - chybove hlasenie nedostatok miesta internej pamate. To ma zarazilo pretoze by sa to malo automaticky premazavat tym padom by tam miesto byt malo.
Interna pamat 4 gb, velkost mapy nieco cez 2gb, avsak viditelneho volneho miesta na disku nieco cez 350 Mb.

Tymto ziadam o radu alebo nejaky konkretny postup ako tam tu mapu dostat, popripade nieco vymazat(to sa mi nezdalo moc rozumne :-D)

Vopred dakujem za rady.

pekny den

Predmet príspevku: Re: CityNavigator Europe NTv2011.30 - nedostatok internej pamate
OdoslaťOdoslané: Št, 25. Nov 2010, 14:50 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
safri860 napísal:
Dobry den prajem,
poprosím Vas o radu. Vlastnim Garmin NUVI 860T a pravidelne aktualizujem mapy uz pomaly 2 roky.
Doposial sa nevyskytol v aktualizacii ziaden problem az teraz pri verzii 2011.30.
Hned na zaciatku aktualizacie nemozno vybrat "kompletne pokrytie Europy" - chybove hlasenie nedostatok miesta internej pamate. To ma zarazilo pretoze by sa to malo automaticky premazavat tym padom by tam miesto byt malo.
Interna pamat 4 gb, velkost mapy nieco cez 2gb, avsak viditelneho volneho miesta na disku nieco cez 350 Mb.

Tymto ziadam o radu alebo nejaky konkretny postup ako tam tu mapu dostat, popripade nieco vymazat(to sa mi nezdalo moc rozumne :-D)

Vopred dakujem za rady.

pekny den

Dobrý deň,

áno starú mapu vám program Garmin map Updater automatický vymaže a nahradí ju novou. Skúste si vymazať nepotrebné hlasy v zložke voice v prístroji. A opäť spustíte program garmin map updater

Predmet príspevku: Re: CityNavigator Europe NTv2011.30 - nedostatok internej pamate
OdoslaťOdoslané: Pi, 26. Nov 2010, 15:10 
Neprítomný

Založený: Po, 15. Mar 2010, 19:26
tak teda som vymazal co sa dalo, len hlasy nepomohli.....chcelo to stale viac...ale nakoniec sa mi to poddalo :-D a na kompletku som to aktualizoval.

dakujem pekne za odpoved.

OdoslaťOdoslané: So, 27. Nov 2010, 23:40 
Neprítomný

Založený: Po, 08. Jún 2009, 08:28
Používané GPS: GARMIN 860T
Napriek odstráneniu doplnených hlasov a takisto aj pridaných POI, stále nie je možné mapu nainštalovať. Zrejmä bude naozaj problém v softvéri MapUpdater. Asi iba mechanicky kontroluje voľné miesto, ale neberie do úvahy miesto uvoľnené pôvodnou mapou.

OdoslaťOdoslané: Ne, 28. Nov 2010, 00:09 
Neprítomný

Založený: Po, 08. Jún 2009, 08:28
Používané GPS: GARMIN 860T
Mám navigáciu Garmin 860T. Pokúšal som sa inštalovať mapu cez MapUpdater a aj keď som vyhádzal z navigácie všetko čo sa dalo (okrem jednej položky komplet celý obsah adresáru Vehicles, okrem slovenčiny všetko z adresáru Voices, dokonca som aj manuálne odstránil predošlé mapové súbory), aj tak mi stále hlási nedostatok pamäte.
Je možné tento soft neako presvedčiť, že keď mám update zaplatený, tak ho chcem aj v tej navigácii mať?
K čomu mi je update, keď ho nemôžem použiť?
To radšej nech mi garmin vráti peniaze za navigáciu aj predplatné update a pôjdem si kúpiť neakú konkurenčnú značku s ktorou tieto problémy mať nebudem.

OdoslaťOdoslané: Po, 29. Nov 2010, 14:29 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
nightrun napísal:
Mám navigáciu Garmin 860T. Pokúšal som sa inštalovať mapu cez MapUpdater a aj keď som vyhádzal z navigácie všetko čo sa dalo (okrem jednej položky komplet celý obsah adresáru Vehicles, okrem slovenčiny všetko z adresáru Voices, dokonca som aj manuálne odstránil predošlé mapové súbory), aj tak mi stále hlási nedostatok pamäte.
Je možné tento soft neako presvedčiť, že keď mám update zaplatený, tak ho chcem aj v tej navigácii mať?
K čomu mi je update, keď ho nemôžem použiť?
To radšej nech mi garmin vráti peniaze za navigáciu aj predplatné update a pôjdem si kúpiť neakú konkurenčnú značku s ktorou tieto problémy mať nebudem.

Dobrý deň,

ak to do zariadenia vliezlo užívateľovi safri860 tak to musí aj vám. Skúste urobiť de fragmentáciu zariadenia cez WIN, len dajte pozor aby ste neurobili formát. Program Garmin Map updater počíta volné miesto spolu so súborom gmapprom.img.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 6 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.