Prihlásenie Práve je Št, 17. Máj 2012, 14:03
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 2 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: Nevykazuje sa presne určený cieľ navigácie
OdoslaťOdoslané: Po, 06. Dec 2010, 16:18 
Neprítomný

Založený: Ut, 03. Nov 2009, 07:36
Dobrý deň. Vlastním Nűvifone M 20. Nám aktualizovanú mapu CN Europe NT 2011.30 a nainštalovanú mapu Slovakia ADRESY v roku 2009. Problém mám v tom,že pri zadaní ciela,konkrétne obec Sindliar /okres Sabinov/ s čislom domu 181, navigačné mi ukáže hotové možnosti - č. 180,178,177,150,149,147 ap. ale nie požadované č.181. Ďalej som prekvapený,že v obci Geča okr.Košice-okolie mi oznamuje,že ulica Lúčna -NENALEZENO. Pritom sa nejedná o novú ulicu. Mám stále aktualizované dáta systemu GPS. Taktiež som bol nemilo prekvapený,keď večer za tmy ma navigačné zaviedlo do dvora,bez možnosti ďalej pokračovať k udanému cieľu - Hendrichovce 10. Pritom mi ukazovalo cieľ 100 m, ku ktorému by som sa dostal po prelezení plota Správna cesta - trasa nebola na mape. V skutočnosti existuje,len nie ako je uvedená v mape. Zakúpil som si uvedený produkt,ako dôchodca,aj keď nebol najlacnejší z dôvodu akútnej potreby presnej navigácie,nakoľko chodím montovať žaluzie po obciach košického i prešovského kraja,cez deň,ale teraz aj večer,keď je tma. Dosť som z toho prístroja sklamaný! :cry: Prosím o vysvetlenie v čom je problém a čo sa dá s tým urobiť. Vopred ďakujem.

Predmet príspevku: Re: Nevykazuje sa presne určený cieľ navigácie
OdoslaťOdoslané: Ut, 07. Dec 2010, 09:19 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
MUZELAK napísal:
Dobrý deň. Vlastním Nűvifone M 20. Nám aktualizovanú mapu CN Europe NT 2011.30 a nainštalovanú mapu Slovakia ADRESY v roku 2009. Problém mám v tom,že pri zadaní ciela,konkrétne obec Sindliar /okres Sabinov/ s čislom domu 181, navigačné mi ukáže hotové možnosti - č. 180,178,177,150,149,147 ap. ale nie požadované č.181. Ďalej som prekvapený,že v obci Geča okr.Košice-okolie mi oznamuje,že ulica Lúčna -NENALEZENO. Pritom sa nejedná o novú ulicu. Mám stále aktualizované dáta systemu GPS. Taktiež som bol nemilo prekvapený,keď večer za tmy ma navigačné zaviedlo do dvora,bez možnosti ďalej pokračovať k udanému cieľu - Hendrichovce 10. Pritom mi ukazovalo cieľ 100 m, ku ktorému by som sa dostal po prelezení plota Správna cesta - trasa nebola na mape. V skutočnosti existuje,len nie ako je uvedená v mape. Zakúpil som si uvedený produkt,ako dôchodca,aj keď nebol najlacnejší z dôvodu akútnej potreby presnej navigácie,nakoľko chodím montovať žaluzie po obciach košického i prešovského kraja,cez deň,ale teraz aj večer,keď je tma. Dosť som z toho prístroja sklamaný! :cry: Prosím o vysvetlenie v čom je problém a čo sa dá s tým urobiť. Vopred ďakujem.

Dobrý deň,

v akej mape vyhľadávate? Mapa Slovakia adresy bola vytvorená pre staršie zariadenia Garmin so staršími mapami nie pre aktuálne mapy CNE. Je potrebné vyhľadávať v štáte Slovenská Republika. Pri aktualizáciach sa vám aktualizuje priamo mapa City Navigator a nie mapa SK adresy.

Čo sa týka zavedenia do dvora, navigácia je iba stroj nie je možné jej slepo veriť. Ak ste mali horší príjem signálu tak sa to mohlo stať. Prístroj matematicky vypočítava trasu k cieľu, niekedy je ho potrebné aj usmerniť ak sa vám nezdá cesta k cieľu (napr. prejazdovím bodom).

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 2 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.