Dobrý deň. Vlastním Nűvifone M 20. Nám aktualizovanú mapu CN Europe NT 2011.30 a nainštalovanú mapu Slovakia ADRESY v roku 2009. Problém mám v tom,že pri zadaní ciela,konkrétne obec Sindliar /okres Sabinov/ s čislom domu 181, navigačné mi ukáže hotové možnosti - č. 180,178,177,150,149,147 ap. ale nie požadované č.181. Ďalej som prekvapený,že v obci Geča okr.Košice-okolie mi oznamuje,že ulica Lúčna -NENALEZENO. Pritom sa nejedná o novú ulicu. Mám stále aktualizované dáta systemu GPS. Taktiež som bol nemilo prekvapený,keď večer za tmy ma navigačné zaviedlo do dvora,bez možnosti ďalej pokračovať k udanému cieľu - Hendrichovce 10. Pritom mi ukazovalo cieľ 100 m, ku ktorému by som sa dostal po prelezení plota Správna cesta - trasa nebola na mape. V skutočnosti existuje,len nie ako je uvedená v mape. Zakúpil som si uvedený produkt,ako dôchodca,aj keď nebol najlacnejší z dôvodu akútnej potreby presnej navigácie,nakoľko chodím montovať žaluzie po obciach košického i prešovského kraja,cez deň,ale teraz aj večer,keď je tma. Dosť som z toho prístroja sklamaný!

Prosím o vysvetlenie v čom je problém a čo sa dá s tým urobiť. Vopred ďakujem.