Pred necelym rokom som tento problem posielal mailom na
gis@garmin.sk, ale dodnes som nedostal odpoved. Prehladal som toto forum, ale nenasiel som odpoved. Preto tu kopirujem podstatnu cast toho mailu:
Vlastnim navigator Nuvi 660T a mal som moznost ho vyskusat na cestach v Rakusku, Taliansku, CR, v Skotsku a na Slovensku. Mapa Slovakia Roads je velmi pekne urobena, vsimol som si vsak jeden neprijemny rozdiel oproti mape zapadnej Europy. Zatial co na cestach v zapadnej Europe bol casovy odhad prichodu do ciela od zaciatku velmi realisticky a skutocny cas prichodu sa od povodneho vypoctu v podstate nelisil, na Slovensku su vypocitane casy prichodu absolutne nerealne. Som si vedomy, ze konkretna situacia na cestach ovplyvnuje skutocny cas, ale kedze som pouzil navigator na ceste, ktoru som uz mnohokrat absolvoval, bolo mi od zaciatku jasne, ze vypocet je nerealny. Preto som si nasimuloval vypocet jazdy cca 100km useku po dialnici na Slovensku, v Cechach a v Taliansku. Zatial co na Slovensku navigator ocakava priemernu rychlost po dialnici cca 125 km/h, v CR aj Taliansku to je 95 km/h. Predpokladam, ze podobne to je aj na inych cestach, cca 10km usek na ceste prvej triedy (bez obci) na Slovensku predpokladal rychlost cca 85 km/h, hoci dany usek ide cez kopec a ani pri uplne prazdnej ceste nieje mozne (pri dodrziavani predpisov) ist tento usek v priemere viac ako 70 km/h. Z toho mi vychadza, ze udaje pouzite v mape Slovakia Roads nepouzivaju rovnaky princip ako mapa zapadnej Europy. Absolvoval som trasu z Prahy do Dolneho Kubina. Pokial som isiel po cestach v CR, casovy odhad sa po cely cas lisil len minimalne podla toho, aka bola hustota premavky. Ked som presiel hranice SR, cas sa mi pomaly ale iste zacal zvysovat a hoci som isiel v noci medzi cca 23 a 01 hod, nemal som sancu dany cas dodrzat. Usek na Slovensku som absovoval za cas o cca 30 % dlhsi, ako bol povodne odhadovany.
Myslim, ze pouzitim rovnakych principov stanovenia priemernej rychlosti ake ma mapa zapadnej Europy, by mapa Slovakia Roads ziskala na kvalite.