Prihlásenie Práve je Št, 17. Máj 2012, 14:28
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 4 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: MapReporter
OdoslaťOdoslané: So, 27. Feb 2010, 15:25 
Neprítomný

Založený: Po, 29. Sep 2008, 14:33
Používané GPS: Nuvi 360T
sa konečne objavil v češtine i slovenčine! Jazyková bariéra padla, od teraz vylepšenie mapy CNE bude aj v rukách garministov, ochotných pomôcť - samozrejme za predpokladu, že Navteq bude tieto opravy do mapy zapracovávať v dohľadnom čase. Aby prispievatelia nestratili chuť pomáhať.

Predmet príspevku: Re: MapReporter
OdoslaťOdoslané: Po, 01. Mar 2010, 08:29 
Neprítomný
Moderátor
Moderátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 15:04
Používané GPS: Edge 705, nuvifone M10
rokype napísal:
sa konečne objavil v češtine i slovenčine! Jazyková bariéra padla, od teraz vylepšenie mapy CNE bude aj v rukách garministov, ochotných pomôcť - samozrejme za predpokladu, že Navteq bude tieto opravy do mapy zapracovávať v dohľadnom čase. Aby prispievatelia nestratili chuť pomáhať.

Áno, táto informácia je pravdivá, NAVTEQ od piatku 26.2. 2010 oficiálne spustil slovenskú mutáciu stránky Map Reporter, ktorá slúži na nahlasovanie chýb v mape.

http://mapreporter.navteq.com/

OdoslaťOdoslané: Ut, 16. Mar 2010, 22:20 
Neprítomný

Založený: Po, 29. Sep 2008, 14:33
Používané GPS: Nuvi 360T
Robil som v Mapreportérovi Navtequ nejaké nahlášky mne známych chýb v CNE 2010.30. Mapové zobrazenie v reportérovi sa zhodovalo s mapou v prístroji. Minulý týždeň som si ale všimol, že obsah mapy v reportérovi sa skokom zmenil- zbadal som to na jednej chybe, ktorú som nevedel ohlásiť- chýbala fyzicky ulica na mape(nie meno, ale čiara). Zrazu sa tá ulica objavila správne. Podrobnejšie som začal reportéra lúskať a zistil som, že počet úprav len v Košiciach sa počíta v desiatkach, ak nie v stovkách zmien! Prakticky po celom meste nastali zmeny. Čo som si teda stačil porovnať s prístrojom. Prekategorizovali ulice, doplnili a spresnili sídliská, výjazdy- skrátka upravili cestnú sieť. Pár vecí som si všimol aj v Maďarsku, ale to len na okraj. Adresy nepribudli- Sintava zostala bez ulíc, ani inde som nezistil doplnenie. Dobrá správa teda je, že reálne pracujú na skvalitnení mapy, čo ma teda nesmierne teší.

OdoslaťOdoslané: Pi, 23. Apr 2010, 19:57 
Neprítomný

Založený: Pi, 23. Apr 2010, 12:09
Zdravim.Pred nejakou dobou som v mapreporterovi nahlasoval zopar chyb/zmien na mape v mojom okoli a podla mna sa pani z navtequ na to vykaslali.asi je pre nich nejake zabudnute slovensko ukradnute....moj nazor....preto by som sa chcel spytat, ci to neviete vy chlapi z garminu nejako potlacit alebo zalozit nejaky blog pre zmeny tykajuce sa vyhradne slovenska.
Dakujem za odpoved.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 4 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.