Okraj napísal:
Zdravím
takže, kompletne som urobil obnovu navigácie do stavu ako po zakúpení, odskúšal(fungovala) a spustil som aktualizáciu znovu ale dal som akt. iba do zariadenia. Výsledok rovnaký ako po prvom update s tým, že aktualizácia sa zastavila 2min. pred dokončením. Stav medzi krokom 2a3 trvá bez činnosti asi 1hod. a až potom sa začne slider vypĺňať na zeleno. Toto potom trvá okolo 1.5hod.až kým sa nezasekne aj keď soft píše 47min. V murovanom obchode v garmine mi povedali že akt. trvá asi 25min - 1,5hod. podľa rýchl. pripojenia a veľkosti mapy aj keď manuál uvádza hodiny. Ja mám D15MB a U1,5MB. Update robím cez predné USB na stolovom PC, môže byť problém v tom?, ale všetky ostatné zariademia tam fungujú. Verzia GarminMapUpdater_v2.6.11 toto mi ponúklo na stiahnutie. Táto aplikácia je 32bitová Win mám 64bit. nemôže byť problém aj v tom? Inak tie dátumy (rok 1601, 2018 a p.) nie sú len na súboroch s príponou "sum" ale aj na rôznych iných v adr. system. Pri druhom update mi už neponúklo akt. firmware aj keď som garmin vrátil do pôvodného stavu.
Teraz to skúšam už tretí krát aj s deaktivovaným antivírom a momentálne to stojí na 12min. V správcovi procesov sa ale obsah pamäte a využitie CPU na updatore ešte mení, takže to skúsim nechať bežať dlhšie, možno je cca 3hod málo. Je ráno a stále to stojí na 12min. Pri ďalších aktualizáciách už dátumy neprepisuje, ale to je možno tým že už neponúkalo aktual. firmware iba máp.
Skutočne tomu nerozumiem a neviem či je to na reklamáciu, alebo sa nepodaril updator pre túto verziu alebo čo vlastne s tým ďalej.
Dobrý deň,
aplikácia MapUpdater je aj na 64bit systém aj na 32bit v tom problém nebude.
Problém by mohol byť skôr v to keby ste mali pripojenie na net cez WiFi. Ja osobne mám Win 7 64bit a aktualizácia mi prebehla bez akýchkoľvek problémov na modeli 3790. Netrvalo to ani 1hod a to mam 10MB Download.
Po obnovení súborov v zariadení sa FW neprepíše pokiaľ medzi súbormi nemáte aj starší súbor gupdate.gcd.
Skúšali ste aktualizáciu urobiť aj na inom PC?
Ak zariadenie po aktualizácií stále nie je v poriadku tak určite to na reklamáciu je.