Prihlásenie Práve je Št, 17. Máj 2012, 14:59
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 4 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: Nuvi 1390
OdoslaťOdoslané: St, 02. Feb 2011, 19:49 
Neprítomný

Založený: Ne, 30. Mar 2008, 06:38
Dobrý deň,
mám nový Nuvi 1390 po prvej aktualizácii mapy. Bol som s ním v Budapešti. I pri pomalej jazde po prejdení križovatky sa mi stratí mapa z obrazovky. Zostane tam len šípka ako ukazateľ smeru. Po chvíľke naskočí mapa späť. Starý Garmin C320 mi to nerobil. Mapu mám nastavenú na strednú kvalitu. Vadí mi to. Robia to všetky nové Garminy?
Nahral som si do neho radary. Neviem však kde sú uložené, neviem si to skontrolovať.
Ďakujem za radu.

Predmet príspevku: Re: Nuvi 1390
OdoslaťOdoslané: Št, 10. Feb 2011, 09:23 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
MUDr.Lešková Mariana napísal:
Dobrý deň,
mám nový Nuvi 1390 po prvej aktualizácii mapy. Bol som s ním v Budapešti. I pri pomalej jazde po prejdení križovatky sa mi stratí mapa z obrazovky. Zostane tam len šípka ako ukazateľ smeru. Po chvíľke naskočí mapa späť. Starý Garmin C320 mi to nerobil. Mapu mám nastavenú na strednú kvalitu. Vadí mi to. Robia to všetky nové Garminy?
Nahral som si do neho radary. Neviem však kde sú uložené, neviem si to skontrolovať.
Ďakujem za radu.

Aké mapy máte v zariadení nahraté?Je potrebné tam mať nahranú iba jednu mapu CityNavigator. Ak ste do zariadenia dohrávali body tak si ich viete pozrieť v rozšíreniach v zariadení.
Strácanie mapy môže spôsobovať aj vysielanie dopr. správ. robilo vám to aj keď zariadenie nebolo napojené na kábel v aute?

OdoslaťOdoslané: Pi, 11. Feb 2011, 20:11 
Neprítomný

Založený: Ne, 30. Mar 2008, 06:38
Dobrý deň,
mapu mám len jednu-pôvodnú. V Budapešti som bol s navigátorom len raz a nevypol som riadenie dopravy. Podotýkam, že strácanie mapy bolo len pri odbočovaní na križovatkách a nie hocikedy. Ale trochu ste ma teraz zneistili, či to bolo aj na rovných úsekoch. Keď tam pôjdem najbližšie, sústredím sa na to. A vypnem aj hlásenia dopravy.
Ešte Vás prosím o radu. Mám ešte starú mapu s rybárskymi revírmi. Ako ju viem dostať do nového navigátoru? Po starom navigátore mám aj map source. Dá sa používať aj s novým navigátorom? Starý navigátor je Street pilot C320.

Ďakujem, Leško

OdoslaťOdoslané: Po, 14. Feb 2011, 13:59 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
MUDr.Lešková Mariana napísal:
Dobrý deň,
mapu mám len jednu-pôvodnú. V Budapešti som bol s navigátorom len raz a nevypol som riadenie dopravy. Podotýkam, že strácanie mapy bolo len pri odbočovaní na križovatkách a nie hocikedy. Ale trochu ste ma teraz zneistili, či to bolo aj na rovných úsekoch. Keď tam pôjdem najbližšie, sústredím sa na to. A vypnem aj hlásenia dopravy.
Ešte Vás prosím o radu. Mám ešte starú mapu s rybárskymi revírmi. Ako ju viem dostať do nového navigátoru? Po starom navigátore mám aj map source. Dá sa používať aj s novým navigátorom? Starý navigátor je Street pilot C320.

Ďakujem, Leško

Dobrý deň,

mapu SK fish si môžete nahrať aj do nového navigátora avšak je potrebné ju zapínať v prístroji iba vtedy keď ju potrebujete.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 4 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.