Prihlásenie Práve je Št, 17. Máj 2012, 15:11
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 4 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: Error - Training Center
OdoslaťOdoslané: Št, 02. Júl 2009, 22:06 
Neprítomný

Založený: Št, 02. Júl 2009, 21:55
Zdravim,
chcel by som sa spytat co to znamena ked mi pri spustani Training Cetra vypisuje hlasenie:
There is a problem with the FAMILY_4500 installation.
Please re-install FAMILY_4500 and start Garmin Training Center again.

Hladal som aj na google a nic som nenasiel. Tak isto som aj prehladal suborovy system PC a nikde nebol ziaden subor alebo adresar ktory by sa volal FAMILY_4500. Do PC som neinstaloval ziadne nove mapy a ani nic podobne. Problem sa prejavil po poslednej synchronizacii TC s EDGE 705 a po dalsom starte programu cca asi o tyzden sa objavila ta to hlaska.
Moj odhad je, ze problem je asi v tom, ze v TC mam cez 1GB treningovych zaznamov a ma asi problem s nimi pracovat preto vypisuje ten to error a preto by som sa chcel spytat do ktorej zlozky resp. cesty v suborovom systeme, TC uklada synchronizovane treningy idealne .txc subory aby som si ich mohol zalohovat a neprisiel o ne.

Dakujem.

Predmet príspevku: Re: Error - Training Center
OdoslaťOdoslané: Pi, 03. Júl 2009, 11:46 
Neprítomný

Založený: Pi, 21. Mar 2008, 15:29
Urcite si do MapSource neinstaloval mapu GPSForum Topo SK ? Ta ma totiz FID 4500, no neobsahuje DEM model terenu, co moze byt problem. Dalsi problem moze byt v tom, ze Training Center nie je kompatibilny s mapami sklompilovanymi pomocou nastroja cgpsmapper. Ak si ju instaloval, skus ju korektne odinstalovat, malo by to pomoct. Daj vediet, ako si pochodil.

OdoslaťOdoslané: Pi, 03. Júl 2009, 18:01 
Neprítomný

Založený: Št, 02. Júl 2009, 21:55
Dakujem,
mapu som odinstaloval a nainstalovat opatovne uz to ide.
Je to pomerne zvlastne lebo mapu som instaloval aspon mesiac dozadu a odvtedy som pouzival TC bez problemov. Okrem toho som taku zlozku s mapou ani nemal v adresare Garmin.

OdoslaťOdoslané: Pi, 03. Júl 2009, 19:55 
Neprítomný

Založený: Pi, 21. Mar 2008, 15:29
TC hlasil chybu FAMILY_4500. No tato hlaska o chybnom adresari, ale o tom, ako je mapa zaregistrovana. Pri jej vyrobe som sa snazil dodrzat standardnu konvenciu registrovania garminich map. Chybu mohlo sposobit premenovanie adresara s mapou GPSFTopo, alebo jeho presun niekde inde. MapSource a ako vidiet aj TC je citlivy na uplnost registracnych udajov, ktore poukazuju na rozne typy suborov mapy (MDR,TDB,MDX,TYP), ako aj na umiestnenie jednotlivych mapovych segmentov (IMG). Ak co len jeden z tychto zaregistrovanych v danom adresari chyba, MS/TC vyhodi spomenutu chybovu hlasku.
V kazdom pripade som ale rad, ze Ti vsetko opat funguje.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 4 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.