Prihlásenie Práve je Št, 17. Máj 2012, 15:16
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 1 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: Zaloha treningov z programu Garmin Training Center
OdoslaťOdoslané: Ut, 19. Jan 2010, 22:16 
Neprítomný

Založený: Št, 02. Júl 2009, 21:55
Zdravim,
chcel by som sa spytat ako mam postupovat pri vykonani zalohy treningov v programe Garmin TC. Ak pouzijem moznost vytvorenia zalohy z ponuky v programe tak program pada alebo vypise hlasenie Out of memory. V programe mam nieco cez 300 treningov za 2roky. Odhadzujem to asi na 500MB dat minimalne, takze program ma problem vykonat zalohu. Jedina zaloha ktora sa da vykonat je zalohovat po tyzdnoch ale za 2roky je to strasne vela tyzdnov.

Preto by som sa chcel spytat v akej suborovej ceste je umiestneny adresar alebo subor ktory obsahuje vsetky potrebne data, aby som mohol tie to data skopirovat a preniest ich na novy pocitac. Zatial som nasiel iba adresar: C:\ProgramData\GARMIN\Training Center v nom boli obsiahnute subory ktore by mohli byt to co hladam ale celkova velkost adresara je len 123MB co je malo. Lebo za obdobie pouzivania TC a Garmin EDGE 705 som musel internu pamat zariadenia mazat aspon 5x (jej velkost pre tcx subory bola okolo 350MB, zvysok zaberali mapy a ine data).

Dakujem

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 1 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.