Prihlásenie Práve je St, 08. Feb 2012, 14:03
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 64 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Garmin EDGE 705
OdoslaťOdoslané: Pi, 10. Okt 2008, 18:51 
Neviete niekto ci sa vobec da a ak ano, tak ako sa da ulozit nastavenie aby som po zapnuti nemusel zapinat podsvietenie, alebo aby pri zapnuti bolo vypnute gps a nemusel ho manualne vypinat...

OdoslaťOdoslané: Ut, 21. Okt 2008, 09:51 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
EDGE si vzdy tieto nastavenia prepne do defaultneho stavu, teda pri zapnuti vzdy hlada satelity a treba zapnut podsvietenie.

OdoslaťOdoslané: So, 04. Apr 2009, 12:23 
Neprítomný
 Zobraziť webovú stránku používateľa  ICQ  Profil

Založený: Po, 16. Mar 2009, 19:03
Používané GPS: Edge 705
Zdravim,
Edge 705 mam sice chvilku, ale stala sa mi nasledujuca zvlastnost..
pri prvych jazdach s edge som sa z neho tesil, ako paradane vsetko meria:)
par jazd som mal na FW v. 2.4. a kedze sa objavil novy FW, tak som ho updatol na FW2.6. (Connect.garmin.com ho detekuje ako 3.6 :) )

vcera sa mi stala ale jedna zvlastnost...
a to v priebehu asi 1-2km sa edge zblaznil, a na malom kusku mi vygeneroal rychlost viac ako 10000km/h, takze v priebehu kratkeho casu som presiel 600km .. zevraj..

mam tam pripojeny aj merac kadencie. no doteraz to nesrpavilo..
tak som zastavil stopky, resetoval udaje a pokracoval som dalej. .a uz bez problemu..

zaznam si mozete pozriet...
http://connect.garmin.com/activity/2928345

raz mozno budem mat kondicku, kedy budem jazdit 10000km/h :)))

OdoslaťOdoslané: Po, 06. Apr 2009, 11:34 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

forky napísal:
Zdravim,
par jazd som mal na FW v. 2.4. a kedze sa objavil novy FW, tak som ho updatol na FW2.6. (Connect.garmin.com ho detekuje ako 3.6 :) )

a to v priebehu asi 1-2km sa edge zblaznil, a na malom kusku mi vygeneroal rychlost viac ako 10000km/h, takze v priebehu kratkeho casu som presiel 600km .. zevraj..

tak som zastavil stopky, resetoval udaje a pokracoval som dalej. .a uz bez problemu..

Je mozne ze to bolo sposobene nepresnostou alebo nejakym vypadkom signalu v zariadeni.

OdoslaťOdoslané: Po, 06. Apr 2009, 12:40 
Neprítomný

Juraj Sýkora napísal:
forky napísal:
Zdravim,

Je mozne ze to bolo sposobene nepresnostou alebo nejakym vypadkom signalu v zariadeni.

ved to, nejakym vypadkom...
da sa nejako takyto vypadok eliminovat?
mozem vam zaslat *.tcx subor, ak budete potrebovat..

Da sa vysledny tcx subor nejako zeditovat, aby som dane vypadky, a znacne "hluposti" odtial odstranil?

OdoslaťOdoslané: Po, 06. Apr 2009, 13:41 
Neprítomný

Založený: Št, 27. Mar 2008, 13:31
Ak si nebol v terene, kde by mohol vypadnut signal (uzke ulicky, tunel, hlboky les, udolie), tak mozno tento vypadok mohol sposobit nedavny update firmware, vtedy je totiz rozumne spravit reset zariadenia (pozor pri hard resete mozes stratit niektore nastavenia, tak si ich opis). Ak ti to odvtedy sa uz nezopakovalo, tak to nechaj uz tak, ak sa ti to zopakuje sprav reset. Aj mne raz zblbol Edge tesne po upgrade firmware, inak si musim zaklopat a slape bez problemov.

upravit tcx subor sa da cez soft http://www.teambikeolympo.it/TCXConvert ... r_ENG.html

OdoslaťOdoslané: Po, 06. Apr 2009, 15:01 
Neprítomný

rasto napísal:
Ak si nebol v terene, kde by mohol vypadnut signal (uzke ulicky, tunel, hlboky les, udolie), tak mozno tento vypadok mohol sposobit nedavny update firmware, vtedy je totiz rozumne spravit reset zariadenia (pozor pri hard resete mozes stratit niektore nastavenia, tak si ich opis). Ak ti to odvtedy sa uz nezopakovalo, tak to nechaj uz tak, ak sa ti to zopakuje sprav reset. Aj mne raz zblbol Edge tesne po upgrade firmware, inak si musim zaklopat a slape bez problemov.

upravit tcx subor sa da cez soft http://www.teambikeolympo.it/TCXConvert ... r_ENG.html

Rasto, dik za link.. ten softik vyzera celkom paradne...
som si v nom zatial len tak preletel funkcie, ale ma toho dost..

K tomu signalu- stalo sa to v doline, medzi domami.. takze je mozne, ze je to vypadkom signalu.
a nemala by byt 705 na to vybavena, ze pri vypadku nebude robit hluposti, ked ma nainstaloany CAD (a magnet aj na kolese)?
Aspon som to tak pochopil, ze ked nahodou vypadne signal, tak rychlost je pocitana CAD a nasledne pri nabehnuti signalu to len interpeluje na pozicie...

uvidim, ako sa to bude chovat v buducnosti...

este raz dik za radu.

OdoslaťOdoslané: Ut, 07. Apr 2009, 07:15 
Neprítomný

musis mat nastavene na profile biku napevno nastaveny obvod kolesa, vtedy berie udaje z kolesa...

OdoslaťOdoslané: St, 27. Máj 2009, 09:48 
Neprítomný

Založený: Ut, 01. Júl 2008, 21:34
dobry den, potreboval by som poradit. spravil som upgrade z ver. 2.5 na 2.7. najprv mi to neslo rozbehat , ale ked som vybral pamat. kartu tak sa to rozbehlo. mam ale problem od vtedy mi to nechce citat kartu. vymenil som aj za iny typ karty a spravil som znova upgrade a nic nepomohlo. pc po pripojeni pise ze mam vlozit kartu a potom formatovat, ale ked to chcem spravit nic sa neudeje.ak by vedel niekto poradit, dakujem.

OdoslaťOdoslané: Št, 28. Máj 2009, 09:06 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

rpetro napísal:
dobry den, potreboval by som poradit. spravil som upgrade z ver. 2.5 na 2.7. najprv mi to neslo rozbehat , ale ked som vybral pamat. kartu tak sa to rozbehlo. mam ale problem od vtedy mi to nechce citat kartu. vymenil som aj za iny typ karty a spravil som znova upgrade a nic nepomohlo. pc po pripojeni pise ze mam vlozit kartu a potom formatovat, ale ked to chcem spravit nic sa neudeje.ak by vedel niekto poradit, dakujem.

Aku velku mas kartu? aky operacny system mas v PC?

OdoslaťOdoslané: Št, 28. Máj 2009, 11:58 
Neprítomný

mam kartu 2GB. upgrade som robil cez novy win7. , ale nefunguje ani na xp. mohol to sposobit win7? dakujem

OdoslaťOdoslané: Št, 28. Máj 2009, 14:25 
Neprítomný

no neviem ci ti to sposobil win7, ale urcite by som nerobil chulostivejsie operacie na systemoch, ktore nie su odladene. ak mas problem len s pamatovou kartickou a samotny edge ti funguje tak skus checkdisk a ked to nepomoze tak hold asi bude treba preformatovat karticku. predpokladam ze na nej su mapy takze tie sa daju opat nahrat... a hlavne systemove operacie rob nad XP alebo nad OS ktory je garminom oficialne podporovany. Pre info som upgrade na 2.7 robil na viste bez problemov

OdoslaťOdoslané: Pi, 29. Máj 2009, 09:53 
Neprítomný

karta je uz preformatovana, to nie je problem. problem je ze garmin pristroj neprecita ziadnu kartu a ani po sparovani s pc ju neviem otvorit. pise ze treba vlozit kartu aj ked ona tam je. robi to s roznymi kartami.

OdoslaťOdoslané: Pi, 29. Máj 2009, 13:44 
Neprítomný

nuz ked edge nepozna ziadnu kartu co inde funguje, tak sa treba zamerat na pristroj. tu asi skor vedia poradit garmin supportaci. ja by som asi susil prehrat este raz firmware alebo skusit hard reset - ale pozor vtedy sa ti strati nastavenie. Povodne som si myslel totiz ze karta v edge funguje, a ze problem mas len ked edge pripojis k pc.

OdoslaťOdoslané: Po, 01. Jún 2009, 10:56 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

rpetro napísal:
karta je uz preformatovana, to nie je problem. problem je ze garmin pristroj neprecita ziadnu kartu a ani po sparovani s pc ju neviem otvorit. pise ze treba vlozit kartu aj ked ona tam je. robi to s roznymi kartami.

Ako ju formatujes? ako FAT alebo FAT 32?
Predpokladam ze Win ti ju spozna. Ja som mal taku skusenost ze W Vista mi nevedela sformatovat a ani detekovat uplne novu 2GB kartu. Musel somju sformatovat ako FAT 32 vo Win XP nahrat na nu subor a az potom ju nasla vista. Dokonca ked som ju iba sformatoval v XP a prazdnu dal do W Vista tak ani vtedy ju nevidela, musel som na nu nahrat v XP subor.
Je mozne ze teraz u teba je to nieco podobne.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 64 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.