Prihlásenie Práve je Po, 21. Máj 2012, 14:55
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 7 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: dezl 560
OdoslaťOdoslané: Št, 08. Sep 2011, 21:19 
Neprítomný

Založený: Št, 08. Sep 2011, 21:05
pred 2 dnami som si zakupil Garmin dezl 560 ale hned som nespokojni ... navigacia nevie zobrazit trasu dlchsiu ako cca 1300 km dalej nezobrazuje poi body za jazdy je smutne ked clovek vyhody take peniaze za to a dostane zastarale zariadenie oproty konkurencii pri prvej prilezitosty menim znacku

Predmet príspevku: Re: dezl 560
OdoslaťOdoslané: Pi, 09. Sep 2011, 13:43 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
tomas1111 napísal:
pred 2 dnami som si zakupil Garmin dezl 560 ale hned som nespokojni ... navigacia nevie zobrazit trasu dlchsiu ako cca 1300 km dalej nezobrazuje poi body za jazdy je smutne ked clovek vyhody take peniaze za to a dostane zastarale zariadenie oproty konkurencii pri prvej prilezitosty menim znacku

Dobrý deň,

POI body zariadenie nezobrazuje a ani v popise takáto funkcia nie je. Veľa ľuďom to prekáža keď sa im zobrazujú na mape pri navigácií body ktoré nepotrebujú.

Čo sa týka výpočtu trasy. Prosím napíšte odkiaľ kam chcete ísť?
Mapa v zariadení je už veľmi podrobná a pri výpočte dlhej trasy je veľmi veľa možností kade vás zriadenie môže viesť, z toho dôvodu nemusí zariadenie vypočítať takú dlhú trasu. Doporučujem vypočítať trasu na dva krát ku miestu kde budete oddychovať.

OdoslaťOdoslané: So, 10. Sep 2011, 16:16 
Neprítomný

POI bodi by sa mohly dat nastavit ktore chceme vydiet napriklad ja potrebujem vydiet na trase kde su benzinky bankomaty a parkoviska aby som vedel kde co je na mojej trase .... ja si nemozem dovolit kazdu chvilu stat a kontrolovat kde sa da parkovat z kamionom a k tym km je to cesta z BB do Spanielska _ Granada mna nebude bavit kazdy den si nastavovat a kontrolovat cestu ja mam urcenu cestu a KM a dalej mam dost velky problem davat prejazdove body a ked ho uz dam tak na mape sa my zobrazy cesta len po ten bod . a vyznacovanie trasy modrou je v pohode len mohla byt prerusovana aby clovek vydel aka cesta to je ci dialnica alebo polna cesta .....

OdoslaťOdoslané: Ne, 11. Sep 2011, 13:52 
Neprítomný

Založený: Ne, 29. Máj 2011, 06:57
Používané GPS: Nuvi 1350
Juraj Sýkora napísal:
Veľa ľuďom to prekáža keď sa im zobrazujú na mape pri navigácií body ktoré nepotrebujú.

Prepacte, nehovorte za vsetkych, kvoli tomu sluzi moznost si vybrat zobrazenia jednotlivych POI bodov, ktore potrebujem, a nie uplne tuto funkciu vynechat !!! Toto je mystifikacia, VSETKY ine navigacne softy tuto moznost vyberu maju a zobrazzuju sa trebars len cerpacie stanice a parkoviska !!!

OdoslaťOdoslané: Po, 12. Sep 2011, 10:09 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

rik70: nehovorím za všetkých avšak stretávam sa s rôznymi názormi na túto problematiku. Niekomu to vadí niekomu nie.

OdoslaťOdoslané: Št, 24. Nov 2011, 15:21 
Neprítomný

Tak po mesiaci vonka v EU s navigaciou musim povedat ze hadam s mapou a kompasom by som bol na tom lepsie ako s GARMINOM pisu ze je vynovena ale mne pripada ze je vnej pppouzity soft a aj cele zariadenie z minuleho desatrocia tak pomale zariadenie som mal naposledny v rukach asi pred 10 rokmi hamba GARMINU tolko krat mi zamrzla ze sa neda ani spocitat vypadky ze nevie najst signal na satelity mam jej plne zuby uz so sa rozhodol ju vymenit za inu znacku

OdoslaťOdoslané: Pi, 25. Nov 2011, 09:35 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

tomas1111 napísal:
Tak po mesiaci vonka v EU s navigaciou musim povedat ze hadam s mapou a kompasom by som bol na tom lepsie ako s GARMINOM pisu ze je vynovena ale mne pripada ze je vnej pppouzity soft a aj cele zariadenie z minuleho desatrocia tak pomale zariadenie som mal naposledny v rukach asi pred 10 rokmi hamba GARMINU tolko krat mi zamrzla ze sa neda ani spocitat vypadky ze nevie najst signal na satelity mam jej plne zuby uz so sa rozhodol ju vymenit za inu znacku

Dobrý deň,

aktualizovali ste si v prístroji mapu a softvér po kúpe prístroja? je možné že v zariadení ste mali starý softvér.
Aktualizácie vychádzajúcu pravidelne.
zariadenie bolo testované u rôznych vodičov TIR a boli spokojní. Bolo by vhodné aby ste nám na email poslali presnejší popis chýb ktoré sa vám počas jazdy zo zariadením dezl objavili. Môžeme to preveriť. Je možné že sa to týka iba konkrétneho kusu.
Samozrejme nezabudnite do prílohy vložiť aj súbor garmindevice.xml ktorý je v priečinku Garmin v prístroji a súbor garminerror.xml.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 7 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.