Prihlásenie Práve je Po, 21. Máj 2012, 14:59
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 4 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: Forerunner 110
OdoslaťOdoslané: Po, 01. Nov 2010, 16:06 
Neprítomný

Založený: Po, 01. Nov 2010, 15:32
Po 2 mesiacoch používania sa mi začal zarosovať ciferník Forerunneru 110 a napriek tomu, že hodinky sú nabite, po 45 min. behu sa vybijú. Podotýkam, že som s hodinkami nebehal v daždi ani s nimi neplával. Stalo sa to už niekomu? Zajtra ich idem reklamovať.
Maybe40

Predmet príspevku: Re: Forerunner 110
OdoslaťOdoslané: St, 03. Nov 2010, 08:48 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
Dobrý deň,

hodinky pošlite na reklamáciu ak sa rosia.

OdoslaťOdoslané: Ne, 05. Jún 2011, 04:04 
Neprítomný

Založený: Ne, 05. Jún 2011, 03:33
vytvoril som tému a v nej tento text:
"Chcel by som si kúpiť forerunner 210, ale od kúpy asi ustúpim, pretože som na zahraničných fórach našiel nespočetné množstvo stažností na spolahlivosť hodiniek (a aj na 110, 310), hlavne zarosovanie sklíčka (fooging, condensation issues), problémy s batériami, nespoľahlivosť HR, zlé počítanie kalórií, zamŕzanie prístroja, proste katastrofa, ľudia po reklamáciách dostali x-krát nové kusy, bez zlepšenia, tie isté problémy, poprosil by som preto vyjadrenia používateľov hodiniek o skúsenosti, prípadne o vyjadrenie moderátora"

takže asi tak, myslím že stačí, je inak zaujímave, že po takom množstve sťažností a reklamácií nie sú v garmine schopní niečo s tým urobiť, takže od garminu radšej ruky preč.

OdoslaťOdoslané: Ut, 07. Jún 2011, 08:45 
Neprítomný
Moderátor
Moderátor
Obrázok používateľa

Založený: Št, 14. Feb 2008, 15:04
Používané GPS: Oregon, Edge, Forerunner
Dobry den, pred vyberom vhodnych sportovych hodiniek z ponuky Garmin je velmi dolezite ich pouzitie, zatazenie a pod.

Forerunner 110/210 su urcene pre zaciatocnikov a menej narocnych pouzitelov. Z tohto urcenia vyplyva aj ich celkove prevedenie a odolnost (napriklad rozne stupne vodotesnosti). Vyhodou je jednoduche ovladanie bez zbytocnych rozsirenych nastaveni.

Vyssie standardy splnaju sportove hodinky zo serie Forerunner 405/410, ktore okrem ineho prevedenia ponukaju rozsirenu funkcnost (intervalove a rozsirene treningy) a napriklad aj zakladnu smerovu navigaciu.

Najvyssi standard a funkcnost z pohladu pouzivatela ponukaju Forerunner 310XT, ktory sa zvykne pouzivat predovsetkym pri triatlone. Teda je to multisportovy sporttester, ktory splna najvyssie standardy a v praxi sa medzi pouzivatelmi dlhodobo osvedcil a nadalej ho preferuju ti najlepsi.

Mimochodom pri hodnoteni a vybere vhodnych produktov odporucam aj ine zdroje ako rozne fore, ktore mozu vytvarat negativny obraz. Ako vhodny zdroj odporucam aj recenzie. Pripajam odporucany odkaz na jedneho nezavisleho blogera, ktory sa venuje nielen testovaniu ale aj porovnaniu produktov (roznych znaciek) prakticky (nie iba teoreticky)! http://www.dcrainmaker.com/2010/12/garmin-forerunner-210-in-depth-review.html

Som presvedceny, ze Vam dokazeme ponuknut produkt podla vasich predstav!

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 4 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.