Itinithi napísal:
Prave som si zakupila GARMIN 62ST ale nie som spokojna. Mam problem s tym, ze nejde mi spustit. Popisem postup, co som vykonala a dufam, ze najdem riesenie pomocou tohoto fora.
Zatial, po vsetkych moznych pokusoch som rozhodnuta, ze idem ho po 7 dnoch reklamovat.
Takze:
Prve spustenie je ok. Zariadenie sa spusti a mapy sa nacitaju.
Potom sme sa pokusili nacitat gpx subory,cize zariadenie chceme pouzivat hlavne na geocaching. Pripojili sme gps zariadenie na komp - windows 7 , podla navodu sme nainstalovali komunikator pre zariadenie a nacitali sme zopar kesiek. Odpojenie sme vykonali cez "Bezpecne odstranit zariadenia....." , vyhlasilo, ze mozeme odpojit zariadenie. Vsetko bolo ok, ale ked sme prehliadali menu GPS, tak sa odrazu vyplo... nasledne nebolo mozne zapnutie... Na zaciatku sa ukazal text GARMIN ale potom sa vypnul a nic.... Po prestudovani roznych for sme zistili, ze treba pri startovani podrzat "smerove tlacidlo" a tak pripojit zariadenie k pocitacu. To sa nakoniec podarilo a zariadenie bez chyby fungovalo 5 dni. Medzitym sme uspesne pripojili a odpojili zariadenie na mnohych Pc a dokonca na tom, co sme prvykrat riesili. Potom sme chceli nacitat subor gpx a predtym uz sa nepodrilo pripojit na PC. Ked chceme spustit zariadenie (aj na prijme signalu) sa nedari a pocas pokusu o nacitanie vidime, ze vypisuje hlasku: "Cannost upload Map" a zariadenie sa vypne.. Pc hlasi, ze prebehlo neuspesne vypnutie..... Po update firmware sa deje to iste... Tesili sme sa na keskovanie a nic z toho .... bude treba reklamacia? Kde je chyba?
Dobrý deň,
koľko kešiek v koľkých súborov GPX ste do zariadenia nahrali? Skúšali ste dohrané súbory vymazať a skúsiť či sa zariadenie naštartuje? Problém bude zrejme v tom že ste do zariadenia nahrali veľa súborov GPX. Skúšali stekešky nahrať aj na Micro SD kartu?
Kešky ste nahrávali cez POI loader alebo priamo zo stránky?