Prihlásenie Práve je Po, 21. Máj 2012, 15:01
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 11 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: Garmin nuMaps Lifetime
OdoslaťOdoslané: Pi, 25. Dec 2009, 13:24 
Neprítomný

Založený: Pi, 03. Apr 2009, 08:03
Ahojte Garmináci,Mám problém,Ježiško mi doniesol doživotnú aktualizáciu Garminu.Mám 765T,som zaregistrovaný na my.garmin.com,mám zaregistrovaný môj GPS,zaregistroval som svoju kartu a keď som chcel mapy aktualizovať tak mi vypísalo,počítač je pripravený na prevzatie a druhá položka :Vyhľadávajú sa zariadenia
Kliknite na zariadenie, ktoré chcete aktualizovať:vypísala: Kontroluje sa kompatibilita...
Zariadenie je zaregistrované pre inú osobu. Všetko som robil podľa návodu a som s toho hotový. Ak prosím Vás niekdo vie,ako ďalej,poraďte.
Veľmi pekne ďakujem. Vilo

Predmet príspevku: Re: Garmin nuMaps Lifetime
OdoslaťOdoslané: Po, 04. Jan 2010, 14:17 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
viliam1 napísal:
Ahojte Garmináci,Mám problém,Ježiško mi doniesol doživotnú aktualizáciu Garminu.Mám 765T,som zaregistrovaný na my.garmin.com,mám zaregistrovaný môj GPS,zaregistroval som svoju kartu a keď som chcel mapy aktualizovať tak mi vypísalo,počítač je pripravený na prevzatie a druhá položka :Vyhľadávajú sa zariadenia
Kliknite na zariadenie, ktoré chcete aktualizovať:vypísala: Kontroluje sa kompatibilita...
Zariadenie je zaregistrované pre inú osobu. Všetko som robil podľa návodu a som s toho hotový. Ak prosím Vás niekdo vie,ako ďalej,poraďte.
Veľmi pekne ďakujem. Vilo

DObry den je potrebne zistit na koho a na aky ucet bol pristroj zaregistrovany. Najepsie cez servis@garmin.sk

OdoslaťOdoslané: Ut, 05. Jan 2010, 19:27 
Neprítomný

Založený: Pi, 03. Apr 2009, 08:03
Ďakujem veľmi pekne p.Sykorovi za pomoc,je to odborník naslovo vzatý,rozumie sa tomu,pomohol mi moc a ja nemusím vyhodiť svoju nuMaps Lifetime.
Ešte raz ďakujem VILO :)

OdoslaťOdoslané: Po, 17. Máj 2010, 20:30 
Neprítomný

Založený: Po, 17. Máj 2010, 20:24
Ahojte,

mam problem s dozivotnou aktualizaciou map pre Garmin. Mam navigaciu garmin nuvi 200 od T-comu, v marci sme kupili dozivotnu aktualizaciu map. Predtym ako dosla karticka ku aktivacii updatu, som updatla firmware, podla navodu na webe. Potom co dosla aktualizacia map mi ale stranka na garmin.com, stale vypisuje ze mam aktualne mapy a ze momentalne niesu dostupne ziadne updaty pre moje mapy. Podla info zo zariadenia, je tam mapa City Navigator EUROPE 2008, ziadne dalsie detaily to nepise. Poradte prosim, ako aplikovat najnovsie updaty na mapy.
Dakujem

OdoslaťOdoslané: Ut, 18. Máj 2010, 09:01 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

owecka napísal:
Ahojte,

mam problem s dozivotnou aktualizaciou map pre Garmin. Mam navigaciu garmin nuvi 200 od T-comu, v marci sme kupili dozivotnu aktualizaciu map. Predtym ako dosla karticka ku aktivacii updatu, som updatla firmware, podla navodu na webe. Potom co dosla aktualizacia map mi ale stranka na garmin.com, stale vypisuje ze mam aktualne mapy a ze momentalne niesu dostupne ziadne updaty pre moje mapy. Podla info zo zariadenia, je tam mapa City Navigator EUROPE 2008, ziadne dalsie detaily to nepise. Poradte prosim, ako aplikovat najnovsie updaty na mapy.
Dakujem

Dobry den,
je potrebne sa prpihlasit do konta kde su zariadenie a karta zaregistrovane (my.garmin.com) a tam si skontrolovat ake aktualizacie su dostupne. V myMaps - Sprava map.

OdoslaťOdoslané: Ut, 18. Máj 2010, 10:44 
Neprítomný

Zdravim,

problem je asi v tom ze ked sa prihlasom na garmin.com, a pozriem si svoje registrovane zariadenie, tak navigaciu tam vidim, ale nieje tam ziadna mapa k nemu pridelena, v kolonke associated maps mam "no map", preto asi nevie zistit aktualizaciu k danej mape. Da sa s tym nieco robit?
dakujem

Lucia

OdoslaťOdoslané: Ut, 18. Máj 2010, 11:39 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

owecka napísal:
Zdravim,

problem je asi v tom ze ked sa prihlasom na garmin.com, a pozriem si svoje registrovane zariadenie, tak navigaciu tam vidim, ale nieje tam ziadna mapa k nemu pridelena, v kolonke associated maps mam "no map", preto asi nevie zistit aktualizaciu k danej mape. Da sa s tym nieco robit?
dakujem

Lucia

Zrejme mate verziu nuvi 200 ktora sa do T-comu dodavala s predinstalovanou mapou na SD karte. Z toho dovodu nie je mozne mapu aktualizovat cez numapsLifetime kartu.

OdoslaťOdoslané: Ut, 18. Máj 2010, 14:19 
Neprítomný

Dakujem za info, aj ked ste ma velmi nepotesili ... odkial som toto mala vediet :(
co mozem teraz s tou kartou na aktualizaciu robit? vratit sa uz asi neda, kedze je registrovana na moj ucet, da sa nejako dokupit oficialna mapa, na ktoru by sa uz aktualizacie dali spravit?
dakujem

OdoslaťOdoslané: Ut, 18. Máj 2010, 14:38 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

owecka napísal:
Dakujem za info, aj ked ste ma velmi nepotesili ... odkial som toto mala vediet :(
co mozem teraz s tou kartou na aktualizaciu robit? vratit sa uz asi neda, kedze je registrovana na moj ucet, da sa nejako dokupit oficialna mapa, na ktoru by sa uz aktualizacie dali spravit?
dakujem

Najvyhodnejsie by bolo pre vas zariadenie nuvi 205EE kde by LMU karta bola podporovana a zaroven by vam rozsirila mapu na celu EU. http://www.garmin.sk/garmin-nuvi-205-ee_d863.html
Popripade skuste kontaktovat predajnu kde ste kartu zakupili.

OdoslaťOdoslané: Ne, 02. Okt 2011, 09:40 
Neprítomný

Založený: Ut, 24. Feb 2009, 19:34
Dobry den,
mam prosbu chcem kupit rocny Garmin 1390+Lifetime
predosly majitel ma pristroj registrovany a mapy uz aktualizoval.
Je funkcna dozivotna aktualizacia aj po zmene majitela?
ak ano aky je postup resp. co potrebujem od predosleho majitela?
Dakujem

OdoslaťOdoslané: Po, 03. Okt 2011, 14:20 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

BIDI napísal:
Dobry den,
mam prosbu chcem kupit rocny Garmin 1390+Lifetime
predosly majitel ma pristroj registrovany a mapy uz aktualizoval.
Je funkcna dozivotna aktualizacia aj po zmene majitela?
ak ano aky je postup resp. co potrebujem od predosleho majitela?
Dakujem

Dobrý deň,
napíšte nám email na hotline@garmin.sk SN číslom zariadenia, preregistráciu takéhoto zariadenia môžu urobiť iba v Garmine v US.
Inač stačilo by ak by vám dal pôvodný majiteľ prístupové údaje ako je meno a heslo a ostatné údaje si zmeníte (avšak ak ma zákazník v konte viac prístrojov tak vám tieto údaje nedá).

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 11 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.