Johny :
Stal si sa obetou chybnej kategorizacie ciest CNE2009, ta cesta naozaj v mape nie je oznacena ako nezpevnena. Takze navigacia ju v pohode pouzije. Len okolo mojho bydliska je minimalne 5 takychto vaznych problemov. Vsetko je to sposobene tym, ze Navteq vyraba mapy z leteckych ci satelitnych fotiek, tie potom podla nejakeho vlastneho planu upresnuje prejazdom meracim vozidlom. No kym sa dostane mimo velkych miest, potrva to este hooodne dlho a dovtedy Ta Garmin povedie na polne cesty. Preto Ti silne odporucam obstarat si SRv6, mal by si mat na nu narok dokonca bez uhrady. Netvrdim, ze je 100%-na, no je urcite lepsia, nez CNE2009.
EDIT :
Pozrel som sa na tu cestu aj v GoogleMaps, aj v
http://www.mapy.sk. A aj mojmu netrenovanemu oku fotoanalytika CIA (

) je jasne, ze sa jedna o polnu cestu. Kde mali oci ludia z Navteq-u ? Alebo to robi nejaky automat ? Dokazem pochopit, ze silne sa lesknuce vedenie VN automat pri konverzii povazuje za cestu, no na niektorych usekoch Tebou oznacenej cesty je jasne viditelny stredny travnaty pas medzi kolajami. Prikladam obrazok - je to kusok na W-NW od udanej polohy, v cervenom ramceku je aj napriek nizkemu rozliseniu vidiet uprostred cesty cosi tmave. Takze asfaltka to urcite nie je.
Okrem toho, na klasickej mape je tato cesta znacena ciarkovane ako nezpevnena...
POZOR, aj v SRv6 je cesta oznacena ako cesta, nie nezpevnena !!! Ihned idem poslat report do Conanu...
EDIT1 :
Poslane p. Lucanikovi...