MUDr.Lešková Mariana napísal:
Dobrý deň pán Sýkora,
o poškodení prístroja pri havárii vozidla a jeho následnej výmene sa pobavte s pánom Bóďom, ktorý mi ho predával. Niektoré automobilky sťahujú svoje autá do opravy v celých sériách,... Ale ja netvrdím, že je celá séria 1390 zlá. Opakoval som slová pracovníka na reklamáciách v Nay. Nik nie je neomylný - Vami často používané slová vo fóre " mapy tvoria ľudia",...
Dobre,nechcem ísť do konfrontácie, prepáčte. Detail mapy - najviac, zobrazenie mapy 3-D, Záznam jázd - zobraziť. Prekresľovanie sa neupravuje ani pri zjednodušení zobrazovania, ani pri nenačítaní dodatkových máp. Upozornenie na pomalšie prekresľovanie pri najvyššom detaile je priamo uvádzané v starej SP 320C. Ale odvtedy prešlo 6 rokov vývoja. SP 320C ozaj prekresľovala pomalšie mapu, ale táto nemizla z obrazovky. Softvér aktualizujem pravidelne a je tam najnovší. Mapa je :CN Europe NT2012.30 /1 all/, Slovakia adresy v 1.1, Slovakia POI v1. Skúšal som rôzne kombinácie v nastaveniach, ale nefunguje to. Môžem Vám to na rok pre zaujímavosť prísť ukázať do Žiliny. Chodím tam často do fabriky Kia. Priznám sa, v Žiline som to ešte neskúšal. Možná spolu prídeme na riešenie. Uvítal by som to.
Prajem Vám a celému kolektívu príjemné sviatky a mnoho úspechov v novom roku. Leško
Pán Leško ďakujeme za prianie.
Bola možná pozaručná výmena zariadenia v prípade poškodenia avšak samozrejme ak je prístroj už nepodporovaný výrobcom tak to nie je možné uskutočniť.
Samozrejme ak máte záujem prísť do ZA ukázať ako prístroj "Štrajkuje" môžeme sa dohodnúť po sviatkoch kedy by ste nás navštívili. Avšak doporučujem predtým zo zariadenia vymazať SK adresy a SK poi keďže v aktuálnej mape model 1390 už tieto body má nainštalované a sú zmapované v CityNavigator EU.
Ďakujeme za prianie a taktiež vám prajeme príjemné sviatky a veľa úspechov v novom roku.