Prihlásenie Práve je Po, 21. Máj 2012, 15:38
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 13 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: Ako nahrat Slovakia Roads 6 na pamatovu kartu ?
OdoslaťOdoslané: Ut, 23. Sep 2008, 21:57 
Neprítomný

Založený: Ut, 10. Jún 2008, 21:08
Pokusal som sa nahrat Slovakia Roads 6 na pamatovu kartu cez MapSource, ale pri posielani do pamatovej karty/Garminu mi ponuka nahratie vo formate "ukazky".
Nasledne po vlozeni karty do Garminu sa navigacia zablokuje a pomoze iba vytiahnut kartu a restart navigacie.
Moze niekto poradit, ako tu mapu korektne nahrat na pamatovu kartu ?

Predmet príspevku: Re: Ako nahrat Slovakia Roads 6 na pamatovu kartu ?
OdoslaťOdoslané: St, 24. Sep 2008, 05:49 
Neprítomný

Založený: Št, 20. Mar 2008, 15:24
V režime ukážky to odosiela preto, lebo v Mapsource máš miesto unlocku DEMO. Zmaž DEMO.

Potom znova odošli na SD kartu.

OdoslaťOdoslané: St, 24. Sep 2008, 09:27 
Neprítomný

Amater napísal:
V režime ukážky to odosiela preto, lebo v Mapsource máš miesto unlocku DEMO. Zmaž DEMO.

Ake demo ? Ved mapsource mi hlasi, ze moja Slovakia Roads 6, ktoru som stiahol ako registrovany uzivatel, je odomknuta. Tak neviem preco pri odosielani na kartu mi ponuka format ukazky...

OdoslaťOdoslané: St, 24. Sep 2008, 10:24 
Neprítomný
Moderátor
Moderátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  ICQ  Profil

Založený: St, 20. Feb 2008, 15:46
Používané GPS: streetpilot 7600
youser napísal:
Amater napísal:

Ake demo ? Ved mapsource mi hlasi, ze moja Slovakia Roads 6, ktoru som stiahol ako registrovany uzivatel, je odomknuta. Tak neviem preco pri odosielani na kartu mi ponuka format ukazky...

Spusti si mapsource, ctrl+u, v unlockwizarde ti potom ponukne vlozit 25-miestny kod, v ponuke si zadas namiesto vlozenia 25-miestneho koda - zobrazit nainstalovane kody na odomknutie a odtial odstranis DEMO, alebo vsetky kody a zadas svoj 25miestny znovu.

OdoslaťOdoslané: St, 24. Sep 2008, 18:08 
Neprítomný

jck napísal:
Spusti si mapsource, ctrl+u, v unlockwizarde ti potom ponukne vlozit 25-miestny kod, v ponuke si zadas namiesto vlozenia 25-miestneho koda - zobrazit nainstalovane kody na odomknutie a odtial odstranis DEMO, alebo vsetky kody a zadas svoj 25miestny znovu.

Takze DEMO som vymazal a aj ostatne kody.
Novy 25-miestny kod vlozeny, mapa odomknuta.
Ale znova to iste, ked kliknem na ikonu "odoslat do zariadenia", otvori sa okno a v nom je uz popis "odoslat vo forme ukazky".
Opakujem, ked stlacim ctrl+u, tak mi vypise :
nazov - Slovakia Roads v6
verzia - 6.00
stav - odomknute.
Uz fakt neviem, co tomu chyba...

OdoslaťOdoslané: St, 24. Sep 2008, 19:31 
Neprítomný

Založený: Št, 12. Jún 2008, 17:57
Používané GPS: Garmin nüvi 760
Skús pozrieť sem:
http://www.path.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=94

citujem Path-a:
Ještě jeden postřeh. Přesto že MapSource 6.14.1 načítá odemykací klíče ze souboru UnlockCodes.ucx, tak pokud najde DEMO i v registrech, kam se mohl uložit se starší verzí MapSource, bude tento DEMO klíč brát jako aktivní - najde ho!

Takže je nutné odstranit oba klíče. Jak ze souboru, tak i z registru:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Garmin\MapSource\Codes

OdoslaťOdoslané: Št, 25. Sep 2008, 12:49 
Neprítomný

pega111 napísal:
Přesto že MapSource 6.14.1 načítá odemykací klíče ze souboru UnlockCodes.ucx, tak pokud najde DEMO i v registrech, kam se mohl uložit se starší verzí MapSource, bude tento DEMO klíč brát jako aktivní - najde ho!

Takze nakoniec pomohlo vymazanie riadku "<Special>DEMO</Special>" v subore UnlockCodes.ucx.
Dakujem za pomoc.

OdoslaťOdoslané: Ne, 15. Feb 2009, 02:01 
Neprítomný

Založený: Ne, 15. Feb 2009, 01:53
cafte,vopred sa ospravedlnujem za mozno blbu otazku ale som novacik ci uz na tomto fore ako aj v skusenostiach s navigaciou garmin.
Mam "masinku" Garmin nuvi860 a chcel by som sa opytat ako aktualizovat resp nahrat nove mapy. Bol som ju testovat napr v blave a dost ma sklamala co sa tyka funkcnosti samotneho pristroja ako aj aktualnostou map (neviem ani z akeho roku su tam mapy) :?
ak by mal teda niekto cas a chut sa mi trosku povenovat (mam kopec otazok) budem velmi rad
vopred dakujem :)

OdoslaťOdoslané: Po, 16. Feb 2009, 08:48 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
martin.gavalec napísal:
cafte,vopred sa ospravedlnujem za mozno blbu otazku ale som novacik ci uz na tomto fore ako aj v skusenostiach s navigaciou garmin.
Mam "masinku" Garmin nuvi860 a chcel by som sa opytat ako aktualizovat resp nahrat nove mapy. Bol som ju testovat napr v blave a dost ma sklamala co sa tyka funkcnosti samotneho pristroja ako aj aktualnostou map (neviem ani z akeho roku su tam mapy) :?
ak by mal teda niekto cas a chut sa mi trosku povenovat (mam kopec otazok) budem velmi rad
vopred dakujem :)

Ake mapy obsahuje tvoj navogator najdes v menu zariadenia nastavenia - mapa - mapa info.
Najaktualnejsia mapa CityNavigator Europe je 2009.10.
Najaktualnejsia mapa SK roads je verzia 6. Mapu SK roads si mozete stiahnut do pristroja po zaregistrovani na stranke http://www.unlock.garmin.sk, navod ako nahrat mapu do zariadenia najdete taktiez vo vasom konte po registracii.

OdoslaťOdoslané: Po, 16. Feb 2009, 19:03 
Neprítomný

mam slovakia roads 5 a europsku 08 uz som stiahol tu 6tku slovakia a mam aj novu 09 europa.
moja otazka(dalsia):pamat 860tky ma 2GB a mam to tam prehrat cele,myslim aspon tie slovakia roads? je to vlastne len upgrade tej 5tky? lebo ako som cital navod ako prehravat mapy tak ja by som si oznacil (ruzovo) vsetky oblasti(kraje) na slovensku ,ze ci mi to tam potom cele vojde aj s tou europou co ma myslim cela 3,8 GB ale samozrejme ze by som vybral len pre mna aktualne a zaujimave staty a teda by to bolo menej. Alebo ci to dat len na kartu,ale otazka zase ci to cita priamo z karty a teda si mozem prepinat mapy priamo z karty?
Otazka 2: dat potom tu slovakia roads 5 prec alebo to prehra ta 6tka sama.

prepacte mozno vela otazok ale vravim akurat sa s tymto zacinam "zapodievat" a teda nicomu nechapem :P

OdoslaťOdoslané: Ut, 17. Feb 2009, 08:19 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

martin.gavalec napísal:
moja otazka(dalsia):pamat 860tky ma 2GB a mam to tam prehrat cele,myslim aspon tie slovakia roads? je to vlastne len upgrade tej 5tky? lebo ako som cital navod ako prehravat mapy tak ja by som si oznacil (ruzovo) vsetky oblasti(kraje) na slovensku ,ze ci mi to tam potom cele vojde aj s tou europou co ma myslim cela 3,8 GB ale samozrejme ze by som vybral len pre mna aktualne a zaujimave staty a teda by to bolo menej. Alebo ci to dat len na kartu,ale otazka zase ci to cita priamo z karty a teda si mozem prepinat mapy priamo z karty?

Ahoj, no mapa na DVD ma cela 3,8GB ale to je iba instalacka. samostatna mapa EU co sa nahrava do zariadenia bud cez program MapSource alebo priamo z aktualizacneho DVD (popripade zo stiahnuteho suboru z konta my.garmin.com) ma 1,6GB tak ze ta by sa ti mala bez problemou zmestit do zariadenia aj s mappou SK roads a aj so vsetkymi doplnkami SK adresy a Sk poi a podobne.
Ake aktualizacne DVD mas alebo mas stiahnutu mapu CNE 2009 s konta na my.garmin.com?

martin.gavalec napísal:
Otazka 2: dat potom tu slovakia roads 5 prec alebo to prehra ta 6tka sama.

SK roads mapa je samostatne Slovensko a ked poslete mapu do Pristroja tak vsetky mapy co ste tam mali nahrate cez mapsource (v subore gmapsupp.img) sa premazu a ostane tam iba aktualne ta sada map ktoru tam posielate (vo vasom pripade Sk roads).

OdoslaťOdoslané: Ut, 17. Feb 2009, 23:59 
Neprítomný

no planujem tam dat SK Roads 6 a dake mapy s Europa maps ´09

OdoslaťOdoslané: St, 18. Feb 2009, 08:44 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

martin.gavalec napísal:
no planujem tam dat SK Roads 6 a dake mapy s Europa maps ´09

Tak v tomto pripade sa ti tam zmesit mapa EU cela cez aktualizacne DVD a tiez sa ti tam zmesti aj mapa Sk roads v6 cez MapSource. Nemal by byt problem.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 13 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.