carlito napísal:
Juraj Sýkora napísal:
milsu napísal:
Dobrý deň pán Sýkora.
Neodpovedali ste na otázku: Má nárok na bezplatné stiahnutie mapy Slovakia ROADS, alebo nie?
Opäť so srdečným pozdravom
Dobry podvecer,
v predchadzajucom prispevku som napisal ze sa mapa nedodava k zariadeniam ktore maju verziu mapy CNE 2010.10, z toho vyplyva ze zakaznik ktory ma v zariadeni tuto mapu (CNE 2010.10) nema dostupnu mapu SK roads na stiahnutie.
To si ale potom protirecite. Na jednej strane tvrdite, ze zariadenie kupene v SR ma moznost down loadu a unlocku SRv6 a na strane druhej tvrdite, ze ked je v zariadeni mapa CNE 2010.10 uz to mozne nie je. Myslim, ze to nie je voci vasim klientom ferove.

Dobry den,
Tazkosti sposobene pouzivanim mapy CítyNavigatorEurope (verzie 2010.10 a vyssie) spolu s SK roads su zavaznejsie ako vyhody samostatnej mapy SK roads. Z tohto dovodu nedodavame k zariadeniam mapu Sk roads automaticky.
Ak ma uzivatel aj napriek nasim upozorneniam o SK roads zaujem je potrebne o nu poziadat, zaslat nam ID a SN cislo zariadenia na mail
unlock@garmin.sk. Zariadenie musi byt kupene na Slovensku cez oficialneho distributora - firma CONAN s.r.o..