Prihlásenie Práve je Po, 21. Máj 2012, 15:40
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 17 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Garmin 765 + Slovak roads v6
OdoslaťOdoslané: Ut, 25. Aug 2009, 14:38 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
carlito napísal:
Juraj Sýkora napísal:
milsu napísal:
Dobrý deň pán Sýkora.

Neodpovedali ste na otázku: Má nárok na bezplatné stiahnutie mapy Slovakia ROADS, alebo nie?

Opäť so srdečným pozdravom

Dobry podvecer,
v predchadzajucom prispevku som napisal ze sa mapa nedodava k zariadeniam ktore maju verziu mapy CNE 2010.10, z toho vyplyva ze zakaznik ktory ma v zariadeni tuto mapu (CNE 2010.10) nema dostupnu mapu SK roads na stiahnutie.

To si ale potom protirecite. Na jednej strane tvrdite, ze zariadenie kupene v SR ma moznost down loadu a unlocku SRv6 a na strane druhej tvrdite, ze ked je v zariadeni mapa CNE 2010.10 uz to mozne nie je. Myslim, ze to nie je voci vasim klientom ferove. :(

Dobry den,

Tazkosti sposobene pouzivanim mapy CítyNavigatorEurope (verzie 2010.10 a vyssie) spolu s SK roads su zavaznejsie ako vyhody samostatnej mapy SK roads. Z tohto dovodu nedodavame k zariadeniam mapu Sk roads automaticky.
Ak ma uzivatel aj napriek nasim upozorneniam o SK roads zaujem je potrebne o nu poziadat, zaslat nam ID a SN cislo zariadenia na mail unlock@garmin.sk. Zariadenie musi byt kupene na Slovensku cez oficialneho distributora - firma CONAN s.r.o..

Predmet príspevku: Re: Garmin 765 + Slovak roads v6
OdoslaťOdoslané: Ut, 25. Aug 2009, 15:49 
Dobrý deň.
Konečne priama a vyčerpávajúca odpoveď na pôvodnú otázku.
Vážený pán Sýkora, keby Ste dali túto odpoveď pred 10-timi dňami, mohlo sa ušetriť mnoho zbytočných príspevkov na fóre. Pritom stačilo skutočne málo: odpovedať priamo a presne na danú otázku.

(ale možno je to moja chyba, že nechápem odpovede - pôvodne som matematik)

So srdečným pozdravom
Milan

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 17 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.