Prihlásenie Práve je Po, 21. Máj 2012, 15:44
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 19 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: nuvi 250w a jeho divné navigovanie
OdoslaťOdoslané: St, 06. Máj 2009, 12:50 
Neprítomný
Obrázok používateľa

Založený: Št, 20. Mar 2008, 17:04
Používané GPS: GPSmap 60CSx
V12 napísal:
lafin napísal:
... a tak spravili tu zbytocnu kopu vilomenin, ktoru teraz treba zlozito opravovat... :cry:

Hmmm, staci, aby ludia z Navteq-u citali GPSForum a v CNE2010 by bolo o polovicu chyb menej :mrgreen:, snad by konecne opravili aj dialnicu VN1 z Borinky do Marianky :twisted:

Keby to bolo len o dialnici VN1... :evil:
Tych nezmyslov okoli BA na vedlajsich cestach je este cela kopa...
Pocitam, ze tak tyzden roboty pre obe auta Navtequ a helikopteru... :mrgreen:

OdoslaťOdoslané: St, 06. Máj 2009, 20:38 
Neprítomný

Založený: Pi, 04. Júl 2008, 22:42
mal som podobny problem. navigacia sa vyhybala dialniciam.. vlacila ma po cestach max 1 trieda a na dialnice necela ist hoci boli dialnice.. alebo.. platene cesty. jak ma garmin zadefinovane dialnice a nakoniec.. som zistil.. ze mam zapaty rezim cyklistu.... zapol som naspat rezim automobil. a . aspon po slovensku maximalna spokojnost... :)

OdoslaťOdoslané: Ne, 19. Júl 2009, 19:09 
Neprítomný

Založený: Pi, 17. Júl 2009, 05:41
Ja mam presne tento problem s tym ze ako som presiel na verziu SLOVAKIA ROADS 6 zo 5 tak hrozne nieco. Ved pred tym to slo a teraz ? :( keby mi vedel aspon niekto poradit ze ako alebo co mam spravit aby mi ukazovalo aj ulice, vobec nic, len potom a pred tym to slo :( bol som aj v predajni GPS a tam som dostal odpoved ze mam GARMIN NUVI 200 a je to bieda, ze si mam kupit lepsie nieco, ako sorry ale cakal som iny pristup. Pred tym to slo a teraz nie. Prosim ak niekto moze poradte mi, pripojim aj screen.

OdoslaťOdoslané: Po, 28. Dec 2009, 23:02 
Neprítomný

Založený: Po, 28. Dec 2009, 22:45
Ludia ja vám poradím ako to celé najrozumnejšie vyriešiť. chyťte milú navigáciu značky garmin do pravej (popr. laváci do lavej) ruky, otvorte okno, napriahnite sa a z celej sily sa snažte odhodiť čo najdalej. po úspešnom pokuse si otvorte mapu a choďte podla mapy. ja mám garmin navigáciu v kamióne, dokonca mám stiahnuté najnovšie mapy a keby som sa neriadil obyčajnou mapou a svojim rozumom, tak ešte po dnes den blúdim niekde v európe. no veď uznajte kto to kedy videl, aby ženská mudrovala chlapovi kam má odbočit?

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 19 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.