Prihlásenie Práve je Po, 21. Máj 2012, 15:46
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 113 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: ROADS 6
OdoslaťOdoslané: Št, 19. Feb 2009, 08:20 
Neprítomný
Obrázok používateľa

Založený: Št, 02. Okt 2008, 16:30
Používané GPS: nuvi 250
Dobry den,
Vsimol som si v specifikacii k SKRv6:
- adresné body - rozsah popisných čísiel prebraný zo Slovakia Adresy pre všetky ulice s názvom vo väčších obciach a mestách

mam tomu rozumiet, tak, ze v tejto verzii SKRv6 nie su prebrane vsetky adresne body z ADRESNIKA ? Cize aj nadalej je vyhodnejsie mat zapnute obe mapy(SKRv6 + ADRESNIK) ? Alebo je uz cely ADRESNIK integrovany do tejto verzie mapy ?

Dakujem

OdoslaťOdoslané: Št, 19. Feb 2009, 08:54 
Neprítomný

Založený: Št, 27. Mar 2008, 08:45
Pan Boda, tyka sa zmena strategie len produktoveho uvedenia v6? Ak ide o sirsiu zmenu a ak to nie je firemne tajomstvo, mohol by ste o zmene strategie podrobnejsie informovat?

OdoslaťOdoslané: Št, 19. Feb 2009, 09:22 
Neprítomný
Moderátor
Moderátor
Obrázok používateľa

Založený: Št, 14. Feb 2008, 13:19
carlito napísal:
Dobry den,
Vsimol som si v specifikacii k SKRv6:
- adresné body - rozsah popisných čísiel prebraný zo Slovakia Adresy pre všetky ulice s názvom vo väčších obciach a mestách

mam tomu rozumiet, tak, ze v tejto verzii SKRv6 nie su prebrane vsetky adresne body z ADRESNIKA ? Cize aj nadalej je vyhodnejsie mat zapnute obe mapy(SKRv6 + ADRESNIK) ? Alebo je uz cely ADRESNIK integrovany do tejto verzie mapy ?

Dakujem

Odporúčam používať len SK roads v6, v ktorej je adresník integrovaný len z časti (sú vybraté len väčši obce a mestá). V prípade ak však využijete aj adresy v úplne malých obciach použite kombináciu SKRv6 + ADR.

bogi napísal:
Pan Boda, tyka sa zmena strategie len produktoveho uvedenia v6? Ak ide o sirsiu zmenu a ak to nie je firemne tajomstvo, mohol by ste o zmene strategie podrobnejsie informovat?

Áno zmena stratégie sa týka len produktového uvedenia v6. Keďže fora číta aj naša konkurencia, širšie dôvody si necháme zatiaľ vo firme. ďakujem za pochopenie

OdoslaťOdoslané: Ne, 19. Júl 2009, 09:26 
Neprítomný

Založený: So, 29. Mar 2008, 21:32
Zdravim, ma niekto nejake info kedy bude nova verzia Slovakia roads 7.0?

OdoslaťOdoslané: St, 20. Jan 2010, 11:22 
Neprítomný

Založený: So, 26. Dec 2009, 16:30
Dobry den,

mam zakupeny pristroj nuvi 1390T a su tam mapy 43 štatov EU. Konkretne sa jedná o mapy CITY NAVIGATOR EUROPE NT 2010.20 - najnovšia verzia. Je tam aj mapa Slovenska. Ale zaujima ma, ci je mapa Slovakia ROADS v6, o ktorej tu píšete lepšia a podrobnejšia ako to čo mám v prístroji??? Názory... ďakujem

OdoslaťOdoslané: St, 20. Jan 2010, 14:14 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
bmwx napísal:
Dobry den,

mam zakupeny pristroj nuvi 1390T a su tam mapy 43 štatov EU. Konkretne sa jedná o mapy CITY NAVIGATOR EUROPE NT 2010.20 - najnovšia verzia. Je tam aj mapa Slovenska. Ale zaujima ma, ci je mapa Slovakia ROADS v6, o ktorej tu píšete lepšia a podrobnejšia ako to čo mám v prístroji??? Názory... ďakujem

Dobry den,

Slovensko ktore je v mapy CNE 2010.20 je podrobnejsie ako Sk roads. Mapa Sk roads sa aj z tohoto dovodu prestala predinstalovavat do zariadeni.

OdoslaťOdoslané: Po, 14. Jún 2010, 11:14 
Neprítomný

Založený: Št, 26. Nov 2009, 07:26
Dobrý den, mam nuvi250w+SKroads 6, viete niekto dobrý dôvod, prečo sa mi nezobrazuju v navigacii parkoviska, tak ako ich vidím v Mapsorce? Tam su v navigacii nie.
Dakujem

OdoslaťOdoslané: St, 07. Júl 2010, 14:01 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
eugeniku napísal:
Dobrý den, mam nuvi250w+SKroads 6, viete niekto dobrý dôvod, prečo sa mi nezobrazuju v navigacii parkoviska, tak ako ich vidím v Mapsorce? Tam su v navigacii nie.
Dakujem

Nemáte náhodov v zariadení zapnutých viac máp? popripáde si skontrolujte aký detail mapy máte v zariadení nastavený.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 113 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.