Prihlásenie Práve je Po, 21. Máj 2012, 15:52
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 3 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: SR6: Ako dalej?
OdoslaťOdoslané: So, 06. Dec 2008, 23:53 
Neprítomný

Založený: Pi, 21. Mar 2008, 11:18
Používané GPS: GPSMAP60Cx
Ake su plany so Slovakia Roads v buducnosti? Odzneli tu nazory, ze doziva a pohlti ju CN. Planuje sa este vydat dalsia verzia SR (ak ano, kedy?), alebo je verzia 6 posledna? Inak povedane: Ma zmysel sledovat chyby SR6 a posielat ich na opravu?

Predmet príspevku: Re: SR6: Ako dalej?
OdoslaťOdoslané: Ne, 07. Dec 2008, 06:33 
Neprítomný
Obrázok používateľa

Založený: Št, 20. Mar 2008, 17:04
Používané GPS: GPSmap 60CSx
cakam napísal:
Ake su plany so Slovakia Roads v buducnosti? Odzneli tu nazory, ze doziva a pohlti ju CN. Planuje sa este vydat dalsia verzia SR (ak ano, kedy?), alebo je verzia 6 posledna? Inak povedane: Ma zmysel sledovat chyby SR6 a posielat ich na opravu?

Ahoj, ked som volal tento tyzden do Conanu, a rozpraval s panom Lucanikom, tak mi bolo povedane, ze Slovakia Roads bude upgradovana tiez na jar roku 2009.
Takze ma ZMYSEL dalej posielat opravy mapy, doplnenia a pod... urcite vyjde este dalsia verzia...

Predmet príspevku: Re: SR6: Ako dalej?
OdoslaťOdoslané: Ne, 07. Dec 2008, 23:56 
Neprítomný

Založený: Pi, 21. Mar 2008, 15:29
lafin napísal:
cakam napísal:

Ahoj, ked som volal tento tyzden do Conanu, a rozpraval s panom Lucanikom, tak mi bolo povedane, ze Slovakia Roads bude upgradovana tiez na jar roku 2009.
Takze ma ZMYSEL dalej posielat opravy mapy, doplnenia a pod... urcite vyjde este dalsia verzia...

Dufam, ze sucastou tohto upgrade bude Adresnik, je totiz nezmysel mat ho ako samostatnu mapu v pristroji, oznacovanu ako Slovensko-Adresy, uz SRv6 tam je ako Slovensko-Roads, okrem toho Slovensko z CNE...

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 3 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.