Prihlásenie Práve je Po, 21. Máj 2012, 16:03
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Táto téma je zamknutá, nemôžete upravovať príspevky ani posielať ďalšie odpovede.  [ Počet príspevkov: 126 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: SK TOPO v3
OdoslaťOdoslané: Št, 05. Aug 2010, 12:06 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
guru007 napísal:
Moj postreh.

Ked som si niekedy kupil moj prvy GPS Garmin a bola tam Slovakia Road 5, po registracii na Unlock Garmin som mal aktivacny kod. Ked vysla Road 6, mal som tam zase aktivacny kod na verziu 6 a instalacku. Myslim ze , pre uzivatelov Topo 2, aktivacie na Topo 3, mozu fungovat rovnako.

Dobrý deň,

bohužiaľ ale vela ľudi túto operáciu nedokazalo zvladnúť z toho dôvodu sa vytvára jednoduchšia aplikácia ktorá nahra mapu priamo do zariadenia.

OdoslaťOdoslané: Št, 05. Aug 2010, 15:32 
Juraj Sýkora napísal:
Dobrý deň,
bohužiaľ ale vela ľudi túto operáciu nedokazalo zvladnúť z toho dôvodu sa vytvára jednoduchšia aplikácia ktorá nahra mapu priamo do zariadenia.

Dobrý deň pán Sýkora.

Toto hore myslíte vážne?
Mapu treba nielen v prístroji, ale aj v PC!
Keď užívateľ nevie unlockovať mapu, tak nebude vedieť používať ani prístroj.
Na to predsa máte predajcov v kamenných predajniach, aby s týmito problémami užívateľom pomohli.
Ak si to kúpi užívateľ cez internet (za najlacnejšiu cenu) a nevie s tým robiť, tak je to JEHO smola a hlúposť. Nech si ZAPLATÍ podporu za inštaláciu unlock a školenie.
S pozdravom
Milan Schurger

OdoslaťOdoslané: Ut, 10. Aug 2010, 12:16 
Neprítomný

Založený: Pi, 21. Mar 2008, 11:18
Používané GPS: GPSMAP60Cx
Zaujimalo by ma, co je vlastne v TOPO v3 final nove oproti TOPO v3 beta2. Prosil by som podla moznosti co najpodrobnejsie. To cakanie na final ma uz prestalo bavit a kladiem si otazku: ma vobec zmysel cakat?

OdoslaťOdoslané: Ut, 10. Aug 2010, 12:57 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

cakam napísal:
Zaujimalo by ma, co je vlastne v TOPO v3 final nove oproti TOPO v3 beta2. Prosil by som podla moznosti co najpodrobnejsie. To cakanie na final ma uz prestalo bavit a kladiem si otazku: ma vobec zmysel cakat?

Dobrý deň,

mapa topo 3 je už dávno v predaji. Iba na spôsob vydávania aktualizácie sa čaká. Aké zmeny sú v mape topo 3 Beta a topo 3 final vám povedať neviem. Takéto otázky prosím treba posielať na email gis@garmin.sk

OdoslaťOdoslané: Ut, 10. Aug 2010, 13:03 
Neprítomný

Založený: St, 04. Aug 2010, 15:16
Juraj Sýkora napísal:
mapa topo 3 je už dávno v predaji.

Takýmto vyjadrením ľudí, ktorí čakajú na aktualizáciu, iba viac rozladíte ;)
Pre nás (vlastníkov SK Topo 2) je to irelevantný fakt. Relevantný by bol iba ak by ste nám po kúpe poskytli 100% refundáciu. :)

OdoslaťOdoslané: Pi, 22. Okt 2010, 14:46 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

Vážený zákazníci, dovoľujeme si Vás informovať o dostupnosti aktualizácie mapového produktu Slovakia Topo.

Od dnešného dňa je dostupná pre všetkých existujúcich používateľov.

Podmienky:

Všetky GPS zariadenia, ktoré boli dodávané prostredníctvom distribúcie spoločnosti Conan s.r.o. s predinštalovanou Slovakia Topo /OEM verzia/ majú nárok na bezplatnú aktualizáciu tejto mapy v GPS zariadení. Zákazník nemá nárok na bezplatnú aktualizáciu mapy s inštaláciou do PC a s programom MapSource!

Pre zákazníkov, ktorí si predmetný mapový produkt Slovakia Topo (verzia 1 alebo 2) zakúpili ako samostatný licencovaný produkt (CD-ROM) máme pripravenú bezplatnú aktualizáciu pre GPS zariadenie na ktorom je nainštalovaná mapa. Zároveň majú nárok na bezplatnú aktualizáciu mapy s inštaláciou do PC a s programom MapSource.

Aktualizačný program je v štádiu testovania, za prípadné drobné nedostatky funkčnosti sa vopred ospravedlňujeme.

Mapa SK topo v3 je iba v NT formáte. V starších zariadeniach (napr. eTrex Vista C a pod.) táto mapa nebude funkčná.

V prílohe prikladáme manuál ako aktualizovať mapu Slovakia Topo v3

Kolektív pracovníkov Garmin

Vzhľadom na uverejnenie aktualizácie mapy Slovakia Topo v3 túto tému zamykáme.

Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.

Vytvoriť novú tému Táto téma je zamknutá, nemôžete upravovať príspevky ani posielať ďalšie odpovede.  [ Počet príspevkov: 126 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.