Prihlásenie Práve je Po, 21. Máj 2012, 16:10
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 5 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: City Navigator NT 2011.40
OdoslaťOdoslané: Št, 24. Feb 2011, 20:33 
Neprítomný

Založený: Ne, 05. Apr 2009, 13:52
Mam Nuvi 360 nainstaloval som si poslednu verziu City Navigator 2011.40 a v pristroji mi vypisuje ked chcem vyhladat adresu alebo stat po anglicky spell region/state ked to stisnem napise enter state a potom ked stisnem akekolvek pismeno len jedno napise nic nenajdene. Predtym som mal predchadzajucu 2011.30 a islo to bez problemov a po slovensky vsetko. V pristroji ked dam mapy info tak je tam zaskrtnute City navigator 2011.40 ale ked chcem zadat nieco vypisuje to co som popisal vyssie a nic tam nie je aspon to tak vyzera ked som dal zobrazit mapu a zvatsoval atd. Stiahol som aj najnovsi softver pre GPS formatoval som aj kartu a potom nainstaloval nanovo a nic stale to iste. Predoslu verziu som vymazal z PC mam tam len najnovsiu a tu staru ked ju chcem stiahnut zo stranky tak tam uz je len ta najnovsia neviem co stym uz ma nic nenapada. Poprosil by som o pomoc.

Predmet príspevku: Re: City Navigator NT 2011.40
OdoslaťOdoslané: Pi, 25. Feb 2011, 09:05 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
francis napísal:
Mam Nuvi 360 nainstaloval som si poslednu verziu City Navigator 2011.40 a v pristroji mi vypisuje ked chcem vyhladat adresu alebo stat po anglicky spell region/state ked to stisnem napise enter state a potom ked stisnem akekolvek pismeno len jedno napise nic nenajdene. Predtym som mal predchadzajucu 2011.30 a islo to bez problemov a po slovensky vsetko. V pristroji ked dam mapy info tak je tam zaskrtnute City navigator 2011.40 ale ked chcem zadat nieco vypisuje to co som popisal vyssie a nic tam nie je aspon to tak vyzera ked som dal zobrazit mapu a zvatsoval atd. Stiahol som aj najnovsi softver pre GPS formatoval som aj kartu a potom nainstaloval nanovo a nic stale to iste. Predoslu verziu som vymazal z PC mam tam len najnovsiu a tu staru ked ju chcem stiahnut zo stranky tak tam uz je len ta najnovsia neviem co stym uz ma nic nenapada. Poprosil by som o pomoc.

Dobrý deň,

prosím pošlite mi na email SN číslo zariadenia a akú máte verziu Firmveru v zariadeni.
ďakujem

OdoslaťOdoslané: Pi, 25. Feb 2011, 10:16 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
Mapu máte nahratú na SD karte ako celú EU? Ak áno tak zariadenie môže mať problém s mapovým súborom ktorý ma viac ako 2,1GB. Skúšali ste nahrať do zariadenia napr iba nejakú časť mapy ktorá nebude mať viac ako napr. 1.5GB?

OdoslaťOdoslané: Pi, 25. Feb 2011, 11:12 
Neprítomný

Založený: Po, 29. Sep 2008, 14:33
Používané GPS: Nuvi 360T
to francis: Ja mám tiež nuvi360. Postupoval som tak, že pri inštalácii z konta mygarmin som zvolil voľbu nahrať mapu CNE2011.40 len do PC. Potom som vybral v mapsource všetky oblasti mimo Anglicka a Islandu, nazval ich Cast1 a poslal to na 2GB kartu- tesne sa zmestí. Po dokončení som vybral Anglicko a Island, nazval ho Cast2 a poslal do prístroja. Premenoval som v prístroji čerstvý súbor gmapsupp.img na gmapprom.img. Po zapnutí v menu Mapy...info sa objaví celá nová CNE zložená z dvoch častí- dá sa ale zapínať a vypínať len ako celok. V nuvi ešte ostane plno miesta na prípadné vloženie iných máp z mapsource, ktoré budú pomenované gmapsupp.img, čím nepremažú už pripravené mapy CNE.

OdoslaťOdoslané: Ut, 01. Mar 2011, 08:17 
Neprítomný

Založený: Ne, 05. Apr 2009, 13:52
Ďakujem za radu

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 5 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.