Prihlásenie Práve je Po, 21. Máj 2012, 16:12
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 18 ]  Prejsť na stránku 1, 2  Ďalšia
Autor Správa
 Predmet príspevku: CNE 2012.30
OdoslaťOdoslané: St, 02. Nov 2011, 12:10 
Neprítomný

Založený: Ne, 02. Okt 2011, 11:39
Používané GPS: Garmin nuvi 1490 LT
Vyšlo nové update, verzia 2012.30
Pri spustení Garmin Lifetime Updater mi však napíše, že nové mapy nie sú k dispozícii.
Je nejaké riešenie?

Predmet príspevku: Re: CNE 2012.30
OdoslaťOdoslané: St, 02. Nov 2011, 14:46 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
yvan2000 napísal:
Vyšlo nové update, verzia 2012.30
Pri spustení Garmin Lifetime Updater mi však napíše, že nové mapy nie sú k dispozícii.
Je nejaké riešenie?

Dobrý deň,

pri takom množstve zariadení je možné že niektoré modeli budu mať aktualizáciu mapy neskôr tak o 1-2dní. Nie všetky zariadenia majú update mapy dostupný naraz.

OdoslaťOdoslané: St, 02. Nov 2011, 15:05 
Neprítomný

Na stránke mygarmin.com mi napísalo : Installation was incomplete Začali ste s aktualizáciou mapy, ale inštalácia nebola dokončená. Ak chcete začať inštaláciu, vyhľadajte prevzatú mapu.
Ďalej vypisuje, že mapu už máte v PC, no neviem ju nájsť.

OdoslaťOdoslané: St, 02. Nov 2011, 17:18 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

yvan2000 napísal:
Na stránke mygarmin.com mi napísalo : Installation was incomplete Začali ste s aktualizáciou mapy, ale inštalácia nebola dokončená. Ak chcete začať inštaláciu, vyhľadajte prevzatú mapu.
Ďalej vypisuje, že mapu už máte v PC, no neviem ju nájsť.

Systém vo vašom konte na my.garmin.com ohlasuje že ste si už prevzali program LifetimeUpdater na aktualizáciu máp. Avšak on nevie či ste si mapu nainštalovali-stiahli do PC alebo nie.
Mapa zrejme pre vaše konto ešte nie je dostupná treba počakať tak 1-2dni kým bude mapa dostupná pre všetkých.
Ak máte v PC nainštalovali progeam Lifetime Updater tak ten vám ju stiahne automatický keď bude pre váš prístroj dostupná.

OdoslaťOdoslané: Po, 07. Nov 2011, 09:49 
Neprítomný

Prešlo už viac ako 1, či 2 dni a Lifetime Updater sa nemá k "Updatovaniu".
Zvolil som alternatívne riešenie a Map Updater to natiahol. Síce pracoval celú nedeľu, ale je tam 2012.30. ;)

OdoslaťOdoslané: Ut, 08. Nov 2011, 08:44 
Neprítomný

Dobrý deň prajem,
viete mi odpovedať k akým konkrétnym zmenám vlastne došlo pri aktualizácii najnovšej verzie?

Ďakujem

OdoslaťOdoslané: Ut, 08. Nov 2011, 10:33 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

yvan2000 napísal:
Dobrý deň prajem,
viete mi odpovedať k akým konkrétnym zmenám vlastne došlo pri aktualizácii najnovšej verzie?

Ďakujem

Najpodstatnejšie zmeny:
• Detailed coverage extension continues in the Balkan region
• Offers more than 10.2 million km (6.3 million miles) of road coverage
• Displays over 4.9 million points of interest
• Additional point address coverage for Portugal, with 1.4M point address entries to pin-point destination (*)
• Yellow pages information integrated within the POIs for the territory of Belgium, Ireland, Portugal and Turkey (*)
(*) For compatible devices only

OdoslaťOdoslané: St, 30. Nov 2011, 10:15 
Neprítomný

Založený: So, 20. Nov 2010, 07:56
ahojte,
snazim sa stiahnut poslednu verziu cne 2012.30 cez Garmin Lifetime Updater. v nastaveni som si nastavil stiahnut do pristroja aj do pc. (pise sa tam, ze v pripade, ked to nastavim stahovat aj do pc, predlzin sa doba stahovania, ale to som netusil, ze az na tak dlho) 3 dni mi stahovalo subory!!! konecne nabehla tabulka "instalovat". teraz neviem ako dlho bude zase instalovat. je to normalne a standardne, ze to takto dlho stahuje a instaluje???? je nejaky rychlejsi sposob stahovania aktualizacie map do pristroja a do pc?
sujo

OdoslaťOdoslané: St, 30. Nov 2011, 10:26 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

sujansky napísal:
ahojte,
snazim sa stiahnut poslednu verziu cne 2012.30 cez Garmin Lifetime Updater. v nastaveni som si nastavil stiahnut do pristroja aj do pc. (pise sa tam, ze v pripade, ked to nastavim stahovat aj do pc, predlzin sa doba stahovania, ale to som netusil, ze az na tak dlho) 3 dni mi stahovalo subory!!! konecne nabehla tabulka "instalovat". teraz neviem ako dlho bude zase instalovat. je to normalne a standardne, ze to takto dlho stahuje a instaluje???? je nejaky rychlejsi sposob stahovania aktualizacie map do pristroja a do pc?
sujo

Dobrý deň,

objem sťahovaných súborov z internetu je cca okolo 5-8 GB od závislosti na tom či chcete mapu aj do PC a aj do prístroja. Doba sťahovania závisí od rýchlosti vášho internetu.
Následná inštalácia mapy trvá už podľa toho aký výkonný PC máte.

OdoslaťOdoslané: St, 30. Nov 2011, 10:42 
Neprítomný

Založený: So, 20. Nov 2010, 07:56
ok dakujem,
takze asi postupujem spravne, len rychlost internetu je asi pomalsia... uvidime ako to zvladne moje pc. chcem sa este spytat, ci mozem vymazat predchadzajuce verzie "cne" (lebo kazda zabera na "c-ku" asi 3 gb miesta) bez toho, aby mi to neurobilo problem pri instalovani dalsej novej verzie? tiez sa chcem spytat, ako sa instalovanie novych verzii chova v pristroji pri tak velkych datach ? je mozne ze sa mi v buducnosti nenainstaluje nova verzia z dovodu zaplnenia maximalnej kapacity pristroja?
sujo

OdoslaťOdoslané: St, 30. Nov 2011, 12:41 
Neprítomný

sujansky napísal:
ahojte,
sujo

Zdravím,
tak to buďte radi, že Vám to sťahuje cez Garmin Lifetime Updater.
Mne GLU od vyjdenia aktualizácie doposiaľ (!) stále vypisuje, že nie sú k dispozícii nové mapy a servery Garmin majú problémy..
Stiahol som to cez Garmin Map Updater. Trvalo mi to jednu celú nedelu.
Napriek tomu nechápem, prečo Garmin má značne nespoľahlivú funkciu GLU.
Zaplatil som si, teda chcel by som patrične aj využívať službu z GLU.

OdoslaťOdoslané: St, 30. Nov 2011, 13:46 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

yvan2000 napísal:
sujansky napísal:
ahojte,
sujo

Zdravím,
tak to buďte radi, že Vám to sťahuje cez Garmin Lifetime Updater.
Mne GLU od vyjdenia aktualizácie doposiaľ (!) stále vypisuje, že nie sú k dispozícii nové mapy a servery Garmin majú problémy..
Stiahol som to cez Garmin Map Updater. Trvalo mi to jednu celú nedelu.
Napriek tomu nechápem, prečo Garmin má značne nespoľahlivú funkciu GLU.
Zaplatil som si, teda chcel by som patrične aj využívať službu z GLU.

Tak toto som už reportoval do garminu tu nefunkčnosť GLU, avšak preposlali to na ich Inžinierov do US a čakám na odpoveď.

to yvan2000: áno ostatné mapy je možné odstrániť z PC nie je potrebné ich tam nechávať ak ich tam nechcete.
Predchádzajúca verzia mapy sa mi inštalovala aj sťahovala dokopy asi 1a pol hod.

OdoslaťOdoslané: St, 07. Dec 2011, 19:56 
Neprítomný

Založený: Ut, 28. Júl 2009, 18:18
Včera som sa pokúšal nainštalovať uvedenú aktualizáciu cez updater. Na konci inštalácie vyhodilo chybovú hlášku, že inštalácia neprebehla. Následne mi po reštarte ukazuje, že mapa je nainštalovaná a nie sú dostupné žiadne aktualizácie. V navigácii mi ukazuje aj mapu 2012.20 a 2012.30. Navigácia som dnes nahodil do auta a je nefunkčná... V Trnave na sídlisku mám na obrazovke len šipku /polohu auta/ a žiadne cesty v okolí... Čo s tým?

OdoslaťOdoslané: Št, 08. Dec 2011, 09:59 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

Iron_Eddie napísal:
Včera som sa pokúšal nainštalovať uvedenú aktualizáciu cez updater. Na konci inštalácie vyhodilo chybovú hlášku, že inštalácia neprebehla. Následne mi po reštarte ukazuje, že mapa je nainštalovaná a nie sú dostupné žiadne aktualizácie. V navigácii mi ukazuje aj mapu 2012.20 a 2012.30. Navigácia som dnes nahodil do auta a je nefunkčná... V Trnave na sídlisku mám na obrazovke len šipku /polohu auta/ a žiadne cesty v okolí... Čo s tým?

Dobrý deň,

obe verzie mapy aj 20 aj 30 su CityNavigator EU? Ktorá z nich je celá EU?
Neodinštalovali ste si jednu z tých máp cez MapSource do prístroja?
Aké mapy máte zapnuté v nástroje - nastavenia - mapa - info?

OdoslaťOdoslané: Št, 08. Dec 2011, 11:44 
Neprítomný

Založený: Ut, 28. Júl 2009, 18:18
Dobrý deň,

obe verzie mapy aj 20 aj 30 su CityNavigator EU? Ktorá z nich je celá EU?

- v prístroji je uvedené 2012.20 3D, a aj 2012.30. Neviem ako zistiť ktorá je celá.

Neodinštalovali ste si jednu z tých máp cez MapSource do prístroja?

- ?

Aké mapy máte zapnuté v nástroje - nastavenia - mapa - info?

- je jedno akú mapu zapnem, či je jedna, alebo druhá, alebo obe, stále je to isté

PS: aktualizoval som už asi tretí krát /tretiu verziu/ a staršie súbory vždy prebehli v poriadku. Toto je môj prvý prípad kedy mi to skolabovalo.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 18 ]  Prejsť na stránku 1, 2  Ďalšia

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.