Prihlásenie Práve je Po, 21. Máj 2012, 16:16
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 10 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: CNE 2010.20
OdoslaťOdoslané: So, 31. Okt 2009, 18:36 
Neprítomný

Založený: Po, 29. Sep 2008, 14:33
Používané GPS: Nuvi 360T
Nechcem nikoho provokovať, ale spravil som v uplynulých dňoch pár sto km po Slovensku s novou verziou CNE. Prekvapila ma presnosť a vernosť mapy so skutočnosťou(dialnica v okolí Popradu, zložitá nová križovatka Prešovská-Sečovská v Košiciach), občas ma až šokovala podrobnosť- zanesené sú fakt aj tie najbezvýznamnejšie odpočívadlá dlhé pár desiatok metrov. Navigovanie skvelé, žiadny problém. Pár chýb som ale našiel v Košiciach- občas ma poslal nie optimálne, raz cez parkovisko, čo je vyše roka uzatvorené. Napriek drobnostiam celkový dojem je veľmi dobrý. Ak budú pokračovať naďalej v spresňovaní a odstraňovaní chýb, máme sa na čo tešiť. Ale nahlasovací formulár pre chyby by fakt mohli sprístupniť aspoň v češtine- mohli by spoločne zatlačiť na Navteq SK a CZ zástupcovia značky.

Predmet príspevku: Re: CNE 2010.20
OdoslaťOdoslané: Po, 02. Nov 2009, 08:38 
Neprítomný
Moderátor
Moderátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 15:04
Používané GPS: Edge 705, nuvifone M10
Dobry den,
dakujeme za pozitivnu skusenost, ktoru mate s najnovsou aktualizaciou City Navigator Europe 2010.20. Za slovenske zastupenie Garminu mozem povedat, ze ja osobne som niekolkokrat urgoval ci uz mailom alebo pri osobných stretnutiach s NAVTEQ, ze je potrebne mat slovensku mutaciu stranky Map Reporter. Bolo mi prislubene, ze na slovenskej mutacii sa intenzivne pracuje a ze v kratkom case by mala byt k dispozicii. Padli aj terminy, avsak tie by som nerad zverejnoval, kedze tento preklad nie je zavisly odomna. Verim vsak, ze coskoro bude tento portal i v slovencine.

OdoslaťOdoslané: Po, 02. Nov 2009, 10:01 
Neprítomný

Založený: Po, 05. Jan 2009, 15:39
Suhlasim s nazorom rokype a tiez by som sa chcel spytat kompetentnych, ktory mapuju SK ci budu na slovensuku poskytovat sluzbu navadzanie do jazdnych pruhov. V Kosiciach bola do novej mapy zakreslena nová križovatka Prešovská-Sečovská. Potesilo by ma keby som svoje GPS mohol vyuzit aj tymto sposobom. Su vobec nejake krizovatky takto na Slovensku zmapovane? Urcite to nie je az taka velka krizovatka aby sa skuseny vodic na nej stratil, ale preco mozu mat taku krizovatku zmapovanu v GB a my na Slovensku nie?

OdoslaťOdoslané: St, 11. Nov 2009, 21:48 
Neprítomný

Založený: Pi, 21. Mar 2008, 15:29
Da sa CNE2010.20 obstarat aj v ne-NT formate ?

OdoslaťOdoslané: Št, 12. Nov 2009, 10:21 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
V12 napísal:
Da sa CNE2010.20 obstarat aj v ne-NT formate ?

Bohuzial nie.

OdoslaťOdoslané: Št, 26. Nov 2009, 10:18 
Neprítomný

Založený: Št, 26. Nov 2009, 07:26
Dobrý deň,
neviem ako je to v CNE 2010.20, preto by ma zaujímala oprava chýb.
Byvam v Partizánskom a možem len konštatovať, že pre predchádzajucu verziu 2010.10 bola v tomto meste jednosmerka totálnou španielskou dedinou. Ani jedna jednosmerná ulica nebola správna. Všetky boli obojsmerne.
Nehovoriac o cestách neprejazdných. Ľutujem návštevníkov tohto mestečka obuvi, lepší je autoatlas.
Ak páni mocní zrušia SK roads, bude to katastrofa.
Ivan

OdoslaťOdoslané: Št, 26. Nov 2009, 17:16 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

eugeniku napísal:
Dobrý deň,
Byvam v Partizánskom a možem len konštatovať, že pre predchádzajucu verziu 2010.10 bola v tomto meste jednosmerka totálnou španielskou dedinou. Ani jedna jednosmerná ulica nebola správna. Všetky boli obojsmerne.
Nehovoriac o cestách neprejazdných. Ľutujem návštevníkov tohto mestečka obuvi, lepší je autoatlas.
Ivan

Dobry den,

co sa tyka chyb v mape CityNavigator europe tak tie je potrebne nahlasovat na stranke https://mapreporter.navteq.com/dur-web- ... anguage=en. postup mapy EU z verzie 2010.10 na verziu 2010.20 je dost velky tak ze doporucujem si radsej skontolovat ci sa chyba nachadza aj v najnovsej mape EU.

OdoslaťOdoslané: Št, 26. Nov 2009, 17:17 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

Juraj Sýkora napísal:
eugeniku napísal:
Dobrý deň,
Ivan

Dobry den,

co sa tyka chyb v mape CityNavigator europe tak tie je potrebne nahlasovat na stranke https://mapreporter.navteq.com/dur-web- ... anguage=en. postup mapy EU z verzie 2010.10 na verziu 2010.20 je dost velky tak ze doporucujem si radsej skontrolovat ci sa chyba nachadza aj v najnovsej mape EU.

OdoslaťOdoslané: Pi, 27. Nov 2009, 13:02 
Neprítomný

Založený: Št, 26. Nov 2009, 07:26
Kontrola prevedená, z hľadiska mesta sa moc nezmenilo. Chýba pešia zona, jednosmerky neexistuju.
Čiže všetko po starom.
Mam dotaz k nahlasovaniu: po vyznačení cesty a zapísaní vlastností je potrebne tuto opravu aj zachytiť do jpg?
Lebo mne sa nejako nedarí nahrať ten jpg subor. Odoslanie prebehne, ale či je tam aj jpg, to neviem
Ďakujem

OdoslaťOdoslané: Pi, 27. Nov 2009, 15:06 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

eugeniku napísal:
Kontrola prevedená, z hľadiska mesta sa moc nezmenilo. Chýba pešia zona, jednosmerky neexistuju.
Čiže všetko po starom.
Mam dotaz k nahlasovaniu: po vyznačení cesty a zapísaní vlastností je potrebne tuto opravu aj zachytiť do jpg?
Lebo mne sa nejako nedarí nahrať ten jpg subor. Odoslanie prebehne, ale či je tam aj jpg, to neviem
Ďakujem

Staci iba vyznacit a popisat chybu v mape. Obrazok po priradeni a naslednom odoslani bude automaticky poslany.
Pracuje sa aj na Slovenskej lokalizacii avsak termin nam presne nestanovili.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 10 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.