Prihlásenie Práve je Po, 21. Máj 2012, 16:19
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 14 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: Nuvi 1250 chyba
OdoslaťOdoslané: Št, 11. Feb 2010, 14:15 
Neprítomný

Založený: Po, 16. Nov 2009, 14:22
Dobry den,

mam Garmin Nuvi 1250. Aktualizoval som si CNE 2010.20, vsetko super, az to, ze ak pri navigovani stlacim zoom (-), tak mi zacne preskakovat grafika od normalnej mapy, cez graficku mapu (kde su zobrazene detaily terenu) a v noci sa kombinuje aj s nocnym rezimom. Po chvilke sa navigacia vypne, a treba dlho drzat tlacidlo na zapnutie aby sa vobec zapol. Pri pokracovani a vyzoomovani von (-) sa to znovu opakuje preblikavanie az po vypnutie pristroja.
Stavalo sa mi to uz aj s mapamy SK Roads ktore som mal stiahnute, preto som si z GARMIN.sk stiahol CNE2010.20. Inak velmi dobre mapy, len co z toho ze sa mi navigacia vypina.
Perlicka: Raz mi dokonca pri navigovani ostalo auticko na jednom mieste a mapa sa hybala dalej a dalej, az auticko zmizlo z obrazovky :D...vesele, ale zaroven smutne ze take nieco moze garmin vypustit do obehu.
Mam to reklamovat?
Vie mi niekto poradit?
Vopred dakujem!

Predmet príspevku: Re: Nuvi 1250 chyba
OdoslaťOdoslané: Pi, 12. Feb 2010, 08:55 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
olifko napísal:
Dobry den,

mam Garmin Nuvi 1250. Aktualizoval som si CNE 2010.20, vsetko super, az to, ze ak pri navigovani stlacim zoom (-), tak mi zacne preskakovat grafika od normalnej mapy, cez graficku mapu (kde su zobrazene detaily terenu) a v noci sa kombinuje aj s nocnym rezimom. Po chvilke sa navigacia vypne, a treba dlho drzat tlacidlo na zapnutie aby sa vobec zapol. Pri pokracovani a vyzoomovani von (-) sa to znovu opakuje preblikavanie az po vypnutie pristroja.
Stavalo sa mi to uz aj s mapamy SK Roads ktore som mal stiahnute, preto som si z GARMIN.sk stiahol CNE2010.20. Inak velmi dobre mapy, len co z toho ze sa mi navigacia vypina.
Perlicka: Raz mi dokonca pri navigovani ostalo auticko na jednom mieste a mapa sa hybala dalej a dalej, az auticko zmizlo z obrazovky :D...vesele, ale zaroven smutne ze take nieco moze garmin vypustit do obehu.
Mam to reklamovat?
Vie mi niekto poradit?
Vopred dakujem!

Dobry den,

a ake mapy mate v zariadeni nahrate? Je potrebne mat vzdy zapnutu iba jednu mapu.
Mate najaktualnejsi FW v zariadeni? Aktualizaicia FW sa robi cez stranku https://my.garmin.com/mygarmin/dashboar ... Select.htm.

OdoslaťOdoslané: Pi, 12. Feb 2010, 14:33 
Neprítomný

Dobry den,

pri instalovani novych map CNE 2010.20 (z verzie 2010.10) mam v zariadeni iba tuto mapu. Cize nie je mozne aby som mal zapnute dve naraz.

Mam taky pocit akoby tento Garmin 1250 je nejaka zla seria. Mam uz treti kus, 2 som reklamoval. Tie 2 sa mi po velkych problemoch uplne vypli a nesli uz zapnut. A to som v nich mal CNE 2010.10 a SK Roads v6. Samozrejme vzdy som mal zapnutu len jednu mapu (viem, ze sa biju ked su zapnute 2).

Cez vikend som aktualizoval FW, teraz som prisiel z cesty (PN-TN-PN) a teraz sa pristroj nevypol. Ale zamrzol a nedalo sa s nim nic robit!!! Musel som ho vypnut dlhym stlacenim tlacidla.

Dakujem za odpoved!

OdoslaťOdoslané: Ut, 16. Feb 2010, 10:03 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

olifko napísal:
Dobry den,

pri instalovani novych map CNE 2010.20 (z verzie 2010.10) mam v zariadeni iba tuto mapu. Cize nie je mozne aby som mal zapnute dve naraz.

Mam taky pocit akoby tento Garmin 1250 je nejaka zla seria. Mam uz treti kus, 2 som reklamoval. Tie 2 sa mi po velkych problemoch uplne vypli a nesli uz zapnut. A to som v nich mal CNE 2010.10 a SK Roads v6. Samozrejme vzdy som mal zapnutu len jednu mapu (viem, ze sa biju ked su zapnute 2).

Cez vikend som aktualizoval FW, teraz som prisiel z cesty (PN-TN-PN) a teraz sa pristroj nevypol. Ale zamrzol a nedalo sa s nim nic robit!!! Musel som ho vypnut dlhym stlacenim tlacidla.

Dakujem za odpoved!

Dobry den,

kedy ste zaridenie zakupili? aktualna verzia mapy je 2010.30.
Aj ked mate v z ariadeni nahrate mapy napr SK adresy alebo SK poi tak mrznutie moze sposobovat aj to.
Kedy a ako vam pristroj zamrzol?

OdoslaťOdoslané: Št, 18. Feb 2010, 08:34 
Neprítomný

Myslim ze mi prisiel v decembri a cez sviatky som ho aktualizoval na 2010.20, vtedy este nebola k dispozicii najnovsia aktualizacia 2010.30. Co som pisal naposledy, zamrzol cestou do Trencina z Piestan, tak to som si nasiel adresu nie z POI bodov ale z bodov zaujmu (NsP Trencin).
Ci myslite, ze len tym ze mam POI body z SK roads v zariadeni mi zamrzne?
Zatial zamrzol len tento krat po aktualizacii FW, doteraz sa cely vypol po tom, co preskakoval z grafickeho zobrazenie na klasicku mapu.
Ale pripominam, ze len pri vyzoomovani (-).

OdoslaťOdoslané: Št, 18. Feb 2010, 14:28 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

olifko napísal:
Myslim ze mi prisiel v decembri a cez sviatky som ho aktualizoval na 2010.20, vtedy este nebola k dispozicii najnovsia aktualizacia 2010.30. Co som pisal naposledy, zamrzol cestou do Trencina z Piestan, tak to som si nasiel adresu nie z POI bodov ale z bodov zaujmu (NsP Trencin).
Ci myslite, ze len tym ze mam POI body z SK roads v zariadeni mi zamrzne?
Zatial zamrzol len tento krat po aktualizacii FW, doteraz sa cely vypol po tom, co preskakoval z grafickeho zobrazenie na klasicku mapu.
Ale pripominam, ze len pri vyzoomovani (-).

Je mozne ze to mrznutie ma za nasledok SK poi alebo SK adresy. Vela POI je uz v mape CNE 2010 zmapovanych.
SK adresy a SK poi boli vyrobene ako doplnok k mape CNE 2009 ktora mala len z casti zmapovane Slovensko.

OdoslaťOdoslané: Št, 18. Feb 2010, 15:45 
Neprítomný

Založený: Po, 05. Jan 2009, 15:39
Ktore subory je potrebne vymazat aby som odstranil z GPS "POI SK a adresy SK"?

OdoslaťOdoslané: Št, 18. Feb 2010, 16:53 
Neprítomný

Co by ste mi poradil? Ako mam postupovat dalej? Vymazat vsetky mapy, adresy a POI body, a stiahnut 2010.30?

OdoslaťOdoslané: Pi, 19. Feb 2010, 09:00 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

@:olifko: ano ak malte LMU kartu tak doporucujem vam si vymazat SK poi aj adresy a nahrat aktualnu verziu mapy EU 2010.30.
@Nicollo: SK adresy a poi su ulozene standardne ako gmapsupp.img.

OdoslaťOdoslané: Pi, 19. Feb 2010, 12:59 
Neprítomný

Založený: Po, 05. Jan 2009, 15:39
Vymazal som subor gmapsupp.img z GPS no stale sa tam nachadza Slovakia POI v1 aj Slovakia adresy. Z GPS mi odstranilo mapu Slovakia roads V6. Takze v subore gmapsupp sa POI ani adresy nenachadzaju. Co mam este vymazat?

Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.

OdoslaťOdoslané: Pi, 19. Feb 2010, 14:37 
Neprítomný

Založený: Po, 29. Sep 2008, 14:33
Používané GPS: Nuvi 360T
To olifko: Ešte vymaž gmapprom1. SD kartu asi nemáš- ak hej, vyber ju a tak kukni. A aktualizuj si na CNE 2010.30C, máš tam januárovú verziu, ktorá bola za mesiac dva krát opravená. A sprav hardvérový reset prístroja, ako bolo veľa krát popísané aj na tomto fóre.

OdoslaťOdoslané: Ut, 07. Sep 2010, 10:07 
Neprítomný

Založený: Ut, 07. Sep 2010, 09:55
Dobry den,

tiez mam toto zariadenie, kupoval som ho cca pred 2-3 mesiacmi v NAY Elektro, aktualizoval som v nom verziu na 2011.10 kedze jedna aktualizacia bola v cene zariadenia, ziadne ine mapy v nom nie su nahrate. Zhruba mesiac je tomu co sa mi zariadenie zacalo samo vypinat. Dnes v noci som bol v BA navigia celou cestou ukazovala kopmlet mapku trasy, cize ma dost oslnovala, z casu na cas (novy usek pri Povazskej) sa prepla do nocneho rezimu a chcela ma navigovat kedze tento usek este nie je vo verzii 2011.10. Potom sa zase sama prepla do stavu ked ukazovala koplet trasu. Chcem sa preto opytat co mam ist zariadenie reklamovat alebo sa to vyriesi upgradom na 2011.20? Tento upgrade je vsak plateny. Co v tom pripade ak to bude robit aj nadalej? Kde mozem potom reklamovat aktualizaciu softwaru?

Naposledy upravil silicon dňa Ut, 07. Sep 2010, 14:37, celkovo upravené 1 krát.

OdoslaťOdoslané: Ut, 07. Sep 2010, 14:25 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

silicon napísal:
Dobry den,

tiez mam toto zariadenie, kupoval som ho cca pred 2-3 mesiacmi v NAY Elektro, aktualizoval som v nom verziu na 2010.20 kedze jedna aktualizacia bola v cene zariadenia, ziadne ine mapy v nom nie su nahrate. Zhruba mesiac je tomu co sa mi zariadenie zacalo samo vypinat. Dnes v noci som bol v BA navigia celou cestou ukazovala kopmlet mapku trasy, cize ma dost oslnovala, z casu na cas (novy usek pri Povazskej) sa prepla do nocneho rezimu a chcela ma navigovat kedze tento usek este nie je vo verzii 2010.20. Potom sa zase sama prepla do stavu ked ukazovala koplet trasu. Chcem sa preto opytat co mam ist zariadenie reklamovat alebo sa to vyriesi upgradom na 2010.30? Tento upgrade je vsak plateny. Co v tom pripade ak to bude robit aj nadalej? Kde mozem potom reklamovat aktualizaciu softwaru?

Dobrý deň,

mrznutie popripade vypínanie zariadnia rieší aktualizácia firmvéru a nie aktualizácia mapy. Je potrebné si aktualizovať firmvér cez webupdater. program webupdater nájdete na stránke filebase.php?d=1&id=345&c_old=96&what=c&page=1

OdoslaťOdoslané: Ut, 07. Sep 2010, 14:43 
Neprítomný

Založený: Ut, 07. Sep 2010, 09:55
Juraj Sýkora napísal:
silicon napísal:
Dobry den,

tiez mam toto zariadenie, kupoval som ho cca pred 2-3 mesiacmi v NAY Elektro, aktualizoval som v nom verziu na 2010.20 kedze jedna aktualizacia bola v cene zariadenia, ziadne ine mapy v nom nie su nahrate. Zhruba mesiac je tomu co sa mi zariadenie zacalo samo vypinat. Dnes v noci som bol v BA navigia celou cestou ukazovala kopmlet mapku trasy, cize ma dost oslnovala, z casu na cas (novy usek pri Povazskej) sa prepla do nocneho rezimu a chcela ma navigovat kedze tento usek este nie je vo verzii 2010.20. Potom sa zase sama prepla do stavu ked ukazovala koplet trasu. Chcem sa preto opytat co mam ist zariadenie reklamovat alebo sa to vyriesi upgradom na 2010.30? Tento upgrade je vsak plateny. Co v tom pripade ak to bude robit aj nadalej? Kde mozem potom reklamovat aktualizaciu softwaru?

Dobrý deň,

mrznutie popripade vypínanie zariadnia rieší aktualizácia firmvéru a nie aktualizácia mapy. Je potrebné si aktualizovať firmvér cez webupdater. program webupdater nájdete na stránke filebase.php?d=1&id=345&c_old=96&what=c&page=1

Dakujem za odpoved, skusim to dnes vecer a dam vediet ci aktualizacia prebehla a ako bude fungovat zariariadenie.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 14 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.