Prihlásenie Práve je Po, 21. Máj 2012, 16:21
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 7 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: Odomknutie CNENT 2010.30
OdoslaťOdoslané: Št, 28. Jan 2010, 21:31 
Neprítomný

Založený: So, 14. Feb 2009, 08:11
stiahol a nainštaloval som si CNENT 2010.30 do Garmin255W a MapSource - úspešne. Nedarí sa mi však odomknúť nainštalovanú mapu v MapSource. Po stlačení 'Odomknúť online', vyhľadaní prístroja a zadaní sériového čísla, mi vypíše hlásenie o úspešnom odomknutí. Aj v zozname máp na my.garmin je napísané, že mapa je odomknutá od 27.1.2010, je tam odomykací kód. V MapSource sa však nič neodomklo. Zadal som aj odomykací kód manuálne, oblasť je vidieť v záložke 'Odomknuté oblasti', ale na prvej záložke je stále pri tejto mape text 'Uzamknuté' a aj pri zobrazení mapy mi vypisuje, že sú detaily uzamknuté. Čo s tým? Ďakujem za odpoveď.

Predmet príspevku: Re: Odomknutie CNENT 2010.30
OdoslaťOdoslané: Pi, 29. Jan 2010, 10:08 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
radolucan napísal:
stiahol a nainštaloval som si CNENT 2010.30 do Garmin255W a MapSource - úspešne. Nedarí sa mi však odomknúť nainštalovanú mapu v MapSource. Po stlačení 'Odomknúť online', vyhľadaní prístroja a zadaní sériového čísla, mi vypíše hlásenie o úspešnom odomknutí. Aj v zozname máp na my.garmin je napísané, že mapa je odomknutá od 27.1.2010, je tam odomykací kód. V MapSource sa však nič neodomklo. Zadal som aj odomykací kód manuálne, oblasť je vidieť v záložke 'Odomknuté oblasti', ale na prvej záložke je stále pri tejto mape text 'Uzamknuté' a aj pri zobrazení mapy mi vypisuje, že sú detaily uzamknuté. Čo s tým? Ďakujem za odpoveď.

Pri aktualizacii mapy cez stiahnuty subor vam mapu po aktualizacii v zariadeni automaticky nahra aj do PC a zaroven je uz odomknuta.

OdoslaťOdoslané: Pi, 29. Jan 2010, 10:27 
Neprítomný

Založený: Pi, 21. Mar 2008, 15:29
radolucan :
S mapou sa Ti asi nahral aj novy MapSource 6.15.10, ktory za istych okolnosti moze robit tento problem. Z http://www8.garmin.com/software/MapSource_6157.exe stiahni starsi MapSource, v nom by to malo byt odomknute. Ak nie, manualne pomocou unlocku z MyGarmin.com odomkni. Daj vediet, ako di dopadol.

OdoslaťOdoslané: Pi, 29. Jan 2010, 10:40 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

V12 napísal:
radolucan :
S mapou sa Ti asi nahral aj novy MapSource 6.15.10, ktory za istych okolnosti moze robit tento problem. Z http://www8.garmin.com/software/MapSource_6157.exe stiahni starsi MapSource, v nom by to malo byt odomknute. Ak nie, manualne pomocou unlocku z MyGarmin.com odomkni. Daj vediet, ako di dopadol.

Mne sa taktiez nainstaloval novy mapsource 6.15.10 a problem s odomknutim nemam ani som sa s nim este nestretol.

Samozrejme treba vyskusat aj tuto moznost co napisal V12.

OdoslaťOdoslané: Pi, 29. Jan 2010, 22:14 
Neprítomný

Založený: So, 14. Feb 2009, 08:11
V12 napísal:
radolucan :

Zistil som, že to asi bude súvisieť s užívateľskými právami (windows 7 ultimate 64-bit). Keď to spustím príkazom "spustiť ako správca" funguje to ok. Keď to ale potom spustím obyčajne, tak som tam, kde som bol. Dokonca tomu nepomôže ani spustiť to pod administrátorským kontom - funguje to jedine pri spustení príkazom "spustiť ako správca". Takže mám workaround, ale moc sa mi to ako finálne riešenie nepáči...
Ten starší mapsource som ešte nevyskúšal, ale urobím tak, a dám vedieť.

OdoslaťOdoslané: Po, 01. Feb 2010, 12:38 
Neprítomný

Založený: So, 12. Apr 2008, 13:24
Používané GPS: Nuvi 760; GPSmap60CS
Mne robí presne to isté, pod správcom je mapa odomknutá a pod užívateľom je mapa zamknutá a nedá sa nijako odomknúť (WIN7 HOME 32-bit). Prišiel na to už niekto? Je to dosť otravné stále používať "spustiť ako správca".

OdoslaťOdoslané: Po, 01. Feb 2010, 15:47 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

Dobry den,

poslite mi prosim SN cislo zaraidena na email a pokusim sa to vyriesit z Garminom v GB.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 7 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.