Prihlásenie Práve je Po, 21. Máj 2012, 16:37
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 5 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: Map Source
OdoslaťOdoslané: St, 28. Okt 2009, 15:01 
Neprítomný

Založený: St, 28. Okt 2009, 14:49
Používané GPS: Nuvi 765
Kupil som si garmin nuvi 765, podla rady kolegu ktory ho uz mal davnejsie.
Vyfasoval ku garminu aj map source (v cene pristroja), na ktorom mu behaju vsetky predinstalovane mapy z pristroja. Vie si naplanovat na PC cestu - preniest ju potom do pristoja atd...
Ja som ku garminu Map source nevyfasoval, ale dostal som sa ku nemu tak, ze k pristroju som si mohol stiahnut Slovak roads a pri nom bol aj Map Source.
Co ma vsak srdi je fakt, ze na pocitaci v MAP Source mi chodi iba Slovak Roads a nijako neviem stiahnut do pocitaca CN EUROPE z Garminu.
Vie mi niekto poradit ako dostat mapu z pristoja do Map Sourc, bez toho aby som si ju musel este raz kupovat.

Predmet príspevku: Re: Map Source
OdoslaťOdoslané: St, 28. Okt 2009, 15:20 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
pgarmin napísal:
Kupil som si garmin nuvi 765, podla rady kolegu ktory ho uz mal davnejsie.
Vyfasoval ku garminu aj map source (v cene pristroja), na ktorom mu behaju vsetky predinstalovane mapy z pristroja. Vie si naplanovat na PC cestu - preniest ju potom do pristoja atd...
Ja som ku garminu Map source nevyfasoval, ale dostal som sa ku nemu tak, ze k pristroju som si mohol stiahnut Slovak roads a pri nom bol aj Map Source.
Co ma vsak srdi je fakt, ze na pocitaci v MAP Source mi chodi iba Slovak Roads a nijako neviem stiahnut do pocitaca CN EUROPE z Garminu.
Vie mi niekto poradit ako dostat mapu z pristoja do Map Sourc, bez toho aby som si ju musel este raz kupovat.

Dobry den,

k zariadeniu nuvi 765 sa mapsource a mapa CNE nikdy nedodavala na CD ci DVD.
Mapu moze mat kamart napr, ak mal v ramci nuMapsGuarantte narok na bezplatnu aktualizaciu mapy CNE po zakupeni zariadenia. Viac info o tom ci mate narok na bezplatne stiahnutie mapy v ramci nuMapsGuarantee najdete na stranke http://www.garmin.sk/?inc=inc/mapsguarantee.htm

OdoslaťOdoslané: St, 28. Okt 2009, 15:34 
Neprítomný

Založený: St, 28. Okt 2009, 14:49
Používané GPS: Nuvi 765
Zle som sa vyjadril, on nemal garmin 765 ale daky iny - starsi typ.
Mne ide o to, ci si viem do Map Source nahrat dako mapu CNE z pristroja GARMIN 765 ktoru som si aktualizoval (ale iba v pritroji) ked som pristroj kupil.
Alebo inak - Ak si teraz kupim kartu LIFETIEME pre moj GARMIN 765, budem si moct aktualizovat iba GPS navigaciu (765), alebo mi to umozni aj nahratie CNE mapy do Map Source a pracu s CNE aj v poctaci?
Dakujem

OdoslaťOdoslané: St, 28. Okt 2009, 18:22 
Neprítomný

Založený: Po, 29. Sep 2008, 14:33
Používané GPS: Nuvi 360T
To pgarmin: Ak si kúpiš lifetime, po pripojení nuvi ku PC a spustení inštalačného procesu ti nahrá do PC mapsource a do neho aktuálnu mapu, aj keby si v kompe žiadnu verziu mapsource nemal. Dobre hovorím, p.Sýkora?

OdoslaťOdoslané: Št, 29. Okt 2009, 10:21 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
rokype napísal:
To pgarmin: Ak si kúpiš lifetime, po pripojení nuvi ku PC a spustení inštalačného procesu ti nahrá do PC mapsource a do neho aktuálnu mapu, aj keby si v kompe žiadnu verziu mapsource nemal. Dobre hovorím, p.Sýkora?

Presne tak to je. Mapu vam nahra z aktualizacneho suboru do PC aj zariadenia bez ohladu na to ci je v PC nahraty Mapsource alebo nie.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 5 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.