Prihlásenie Práve je Po, 21. Máj 2012, 16:40
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 3 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: nuvi 270,nedá sa zapnúť ,chce aktualizáciu máp,
OdoslaťOdoslané: Ne, 20. Mar 2011, 15:48 
Neprítomný

Založený: Ne, 20. Mar 2011, 15:26
zdravím admin, používam nuvi 270 a po zapnutí zariadenia,to vyžaduje aktualizáciu máp,lebo sú viac ,ako rok staré v pravom dolnom rohu je "ok, ktoré nefunguje ,ako aj celý dotykový display,po odpojení napájania sa ihned vypne,z mojími starými mapami som spokojný a nerád by som investoval dalšie peniaze do niečoho čo nepotrebujem ,dá sa z tým niečo robiť,ďakujem vopred...

Predmet príspevku: Re: nuvi 270,nedá sa zapnúť ,chce aktualizáciu máp,
OdoslaťOdoslané: Po, 21. Mar 2011, 10:50 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
stevo napísal:
zdravím admin, používam nuvi 270 a po zapnutí zariadenia,to vyžaduje aktualizáciu máp,lebo sú viac ,ako rok staré v pravom dolnom rohu je "ok, ktoré nefunguje ,ako aj celý dotykový display,po odpojení napájania sa ihned vypne,z mojími starými mapami som spokojný a nerád by som investoval dalšie peniaze do niečoho čo nepotrebujem ,dá sa z tým niečo robiť,ďakujem vopred...

Dobrý deň,

jedná sa o starý prístroj a vypne sa zrejme preto že batéria stratila kapacitu.
Hláška že sú mapy staré určite nespôsobila nefunkčnosť displeja. Či je potrebné vymeniť displej je ťažko takto povedať pokiaľ prístroj nie je u technika. Avšak ak by bolo potrebné vymeniť displej (ak sa bude dať objednať) tak to bude cenovo nevýhodné voči kúpe nového zariadenia.

Predmet príspevku: Re: nuvi 270,nedá sa zapnúť ,chce aktualizáciu máp,
OdoslaťOdoslané: Po, 21. Mar 2011, 20:05 
Neprítomný

Založený: Ne, 20. Mar 2011, 15:26
Juraj Sýkora napísal:
stevo napísal:

Dobrý deň,

jedná sa o starý prístroj a vypne sa zrejme preto že batéria stratila kapacitu.
Hláška že sú mapy staré určite nespôsobila nefunkčnosť displeja. Či je potrebné vymeniť displej je ťažko takto povedať pokiaľ prístroj nie je u technika. Avšak ak by bolo potrebné vymeniť displej (ak sa bude dať objednať) tak to bude cenovo nevýhodné voči kúpe nového zariadenia.

skúšal som ho reštartnúť,ale nepomohlo to,potom som na domovskej stránke garmin aktualizoval softvér,a funguje ako pred tým,ale aj tak ďakujem ...

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 3 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.