zin-cica napísal:
hlavne si myslim ze chyba je v logike prace s mapami. rozumnejsie by bolo vytvorit jeden index file pre viacero mapovych suborov (trebars ako je to v pc - co region to img file) ktore nasledne kopirujes do pristroja. teraz ak chces pridat mapu, zmaze sa povodny file a vytvori sa novy. lepsie by bolo proste pridat mapu v dalsom subore a prepisat index file. zaroven verim ze by bol potom aj rychlejsi pristup k datam. pretoze by som rad vedel ako by si pristroj poradil z jednym filom o velkosti nad 4GB (co naozaj nieje problem - len kombinacia CN Europe a topo map europskych krajin urcite prevysuje tuto velkost)
Cely problem je vo formate IMG, je to prezitok z doby, ked 16 mega stalo 16 tisic

No zmenit to by od Garminu vyzadovalo nemalo namahy a este viac penazi. Uz som tu pisal o sposobe, ako je mapa ulozena v img, no zhrniem to este raz :
- IMG je nieco ako filesystem
- kazda mapa segmentovana a je v IMG viackrat, vzdy s inymi detailami - tzv zoom levely, priklad ich nevhodneho nastavenia je na CZ Topo v2 Pro
- kazdy segment (prezitok z doby dinosaurov) ma vlastny index POI, adresnych bodov atd.
- zobrazovanie kazdej mapy je riadene je TYP suborom - to je pekne, len keby boli tie TYP-y zjednotene. Tato vymozenost je druha najvacsia brzda zobrazenia viacerych map - riadiaci soft musi kontrolovat, do akej mapy patri a teda ako bude vykresleny kazdy zobrazovany element
Vysledkom tohto formatu je absolutna nemoznost urobit nieco ako TomTom MapShare, kazducka aj ta najmensia zmena mapy (napr. pridanie 1 POI) vyzaduje rekompilaciu mapoveho segmentu, extremne pomale vykreslovanie velkych mierok mapy, pomale vyhladavanie vsetkeho hladatelneho. Dnes, ked su aj 4-gigove karty za babku je IMG beznadejne zastarany. No v minulosti sa dali riadne usetrit naklady - napr. TomTom s mapou celej Europy v pamati stal 20k, z toho 3/4 bola cena 4 giga pamate, Garminy mohli byt (ale neboli v zaujme maximalizacie zisku) lacnejsie, pretoze aj na trasu z Lisabonu do Warsavy stacilo par desiatok mega map v zopar segmentoch, ktorymi viedla trasa. MapSource tie segmenty dokazal urcit a vysypat do navigacie, takze nebolo treba tlacit celu mapu.
Poznamka : uvedene cisla su iba ilustracne, nemusia byt realne.