Milan Zvara napísal:
Myslim, ze ked zakaznik bez skusenosti s GPS si chce kupit Garmin, vie ze chce Garmin a ziada o radu, tak je neferove ked ho ludia zdatni v GPS subjektivnymi faktami, ktore si on nevie overit, presvedcia, aby si kupil konkurencne GPS. TO nie je objektivne. Kedze vela vyhod Garmin konkretne v tomto pripade nebolo spomenutych.
Hmmm, zaujimava poznamka. No ked si rozoberieme jej logiku zistime, ze je nejaka divna :
1. ak sa neskuseny chce dozvediet nieco, co nevie je jasne ze to nemoze overit a musia pomoct skusenejsi
2. ziadny nazor jednotlivca nemoze byt objektivy
3. kedze vela zdatnych uzivatelov ma s Garminom zle skusenosti (mrznutie, nezobrazovanie nazvov ulic, oneskorenie, nezmysly v mapach), jednoducho nemoze tieto produkty odporucat niekomu, kto chce bezproblemovu navigaciu a to aj napriek tomu, ze Adresnik je naozaj genialna vec (
uz iba tato jedina vec ma drzi pri GMXT Europe), no vyhnutiu sa trialovej ceste medzi Nebojsou a Vahovcami im nepomoze
4. myslim, ze prave spomenuty Adresnik bol na gpsfore viackrat dost pochvaleny, takisto aj moznost pouzitia Topo a BlueChart map
5. ako hlavna konkurencna vyhoda Garminu sa uvadza moznost zobrazenia viacerych map naraz, no pre istotu to pouzivat nemame, aby Nuvi nedajboze nezamrzlo - aka konkurencna vyhoda to potom je ? Podla mna ziadna - iba prazdne marketingove reci...
6. vyhoda ovladania hlasom - tak to snad nemyslite vazne, aku ma vyhodu funkcia, ktoru na Slovensku po Slovensky nepouzijem ?
7. vyhoda nizkej ceny - Sygic (pre Symbian telefony s GPS) s mapami celej Europy od TeleAtlas-u je lacnejsi, nez cokolvek porovnatelne od Garminu
Tych veci by bolo viac, no nemam naladu pisat stale dookola to, co som uz niekedy napisal, alebo bolo napisane inde (napr. na gpsfore)