Prihlásenie Práve je Ut, 07. Feb 2012, 19:43
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 47 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: testy v casopise Auto Hifi & Navigacie
OdoslaťOdoslané: St, 01. Okt 2008, 09:02 
Neprítomný

Založený: Pi, 21. Mar 2008, 15:29
Milan Zvara napísal:
A mrzne aj tento ? Vonku sa uz hooodne ochladilo :)

Tento by nemal, ale v každom prípade neodporúčam pripevňovať prísavkový držiak s navigáciou na čelné sklo z vonkajšej strany. ;)[/quote]

Ehm, namety-a-staznosti-f9/garmin-55-zasekavanie-mapy-t367.htm a to drziak zvonka zrejme nebol :mrgreen:
Asi bolo to testovane N255 nahrievane ledlampou ;)[/quote]

Podla toho ako citam info z uvedeneho linku tak stacilo vypnut jednu mapu. Pri testovani som nebol, avsak predpokladam, ze bola aktivna len jedna mapa.[/quote]

Nuvi sa standardne dodava s CNE + SRV, pricom su obe zapnute. Inak navod nehovori nic o zapnutej iba jednej mape, tuto informaciu ma iba komunita okolo Garminu. Preto by ma velmi zaujimalo, ako to testovali.

Predmet príspevku: Re: testy v casopise Auto Hifi & Navigacie
OdoslaťOdoslané: St, 01. Okt 2008, 13:53 
Neprítomný
Moderátor
Moderátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 15:04
Používané GPS: Edge 705, nuvifone M10
Ehm, namety-a-staznosti-f9/garmin-55-zasekavanie-mapy-t367.htm a to drziak zvonka zrejme nebol :mrgreen:
Asi bolo to testovane N255 nahrievane ledlampou ;)[/quote]

Podla toho ako citam info z uvedeneho linku tak stacilo vypnut jednu mapu. Pri testovani som nebol, avsak predpokladam, ze bola aktivna len jedna mapa.[/quote]

Nuvi sa standardne dodava s CNE + SRV, pricom su obe zapnute. Inak navod nehovori nic o zapnutej iba jednej mape, tuto informaciu ma iba komunita okolo Garminu. Preto by ma velmi zaujimalo, ako to testovali.[/quote]

Ano, mate pravdu, zapnute su obidve mapy. Navod k tejto serii nehovori nic o jednej zapnutej mape avsak pri kazdom zariadeni si zakaznik najde osobitnu karticku s informaciou o tom, ze je vhodne pouzivat len jednu mapu a ako si dane mapove podklady vypne a zapne.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 47 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.