Prihlásenie Práve je Ut, 22. Máj 2012, 15:49
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 64 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Garmin EDGE 705
OdoslaťOdoslané: Po, 01. Jún 2009, 13:36 
Neprítomný

Založený: Ut, 01. Júl 2008, 21:34
skusim ju preformatovat v xp. nahram na nu mapy cez citacku mozno pomoze. len to ma zaraza ze ta karta s mapami fungovala v garmine pokial som tam nenahral verziu 2.7. potom uz ju garmin necita (mam podozrenie na poskodenie sachty v garmine) dakujem

OdoslaťOdoslané: Št, 18. Jún 2009, 07:57 
Neprítomný

Založený: Ut, 01. Júl 2008, 21:34
nic nepomohlo v xp som vratil na verziu 2.5 nic sa nezmenilo. potom som opat dal ver. 2.7 ziadna zmena. vidim to na servis.

OdoslaťOdoslané: Št, 18. Jún 2009, 08:33 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
tak nam to skuste poslat na servis a uvidime co sa tomu stalo.

OdoslaťOdoslané: Po, 06. Júl 2009, 10:20 
Neprítomný

Založený: Po, 06. Júl 2009, 10:05
rasto napísal:
Este som zistil ze Edge zobrazuje skaredo vrstevnice - velmi hrubo - tak som upravil typ subor. posielam ho k tomuto prispevku a staci ho len nahradit v ceste kde su mapy - konkretne: Garmin\FAM_716\I00002CC.TYP, kto chce, moze si zazalohovat stary subor a nahradit ho tymto

zadravim, uz mam konecne 705-ku a chcel by som nahradit subor pre vykreslovanie, ale nemozem ho najs v adresari garmin? kde robim chybu?dik.

OdoslaťOdoslané: Po, 06. Júl 2009, 10:51 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

juro002 napísal:
rasto napísal:
Este som zistil ze Edge zobrazuje skaredo vrstevnice - velmi hrubo - tak som upravil typ subor. posielam ho k tomuto prispevku a staci ho len nahradit v ceste kde su mapy - konkretne: Garmin\FAM_716\I00002CC.TYP, kto chce, moze si zazalohovat stary subor a nahradit ho tymto

zadravim, uz mam konecne 705-ku a chcel by som nahradit subor pre vykreslovanie, ale nemozem ho najs v adresari garmin? kde robim chybu?dik.

Stiahnuty subor TYP musite nahrat do PC standardne na C:/Garmin/FAM_716, povodny si mozete zalohovat a potom si mapu nanovo musite poslat do zariadenia cez program mapsource.

OdoslaťOdoslané: Ut, 21. Júl 2009, 21:46 
Neprítomný

Založený: So, 18. Júl 2009, 18:31
zdravim
mam problem so senzorom kadencie - nezobrazuje mi ziadne udaja, dokonca ani nevypise ze sa nasiel senzor (senzor tepu najde)
v pristroji je zapnuty senzor a aj v profile bikeu
po resetovani senzora reaguje na otacanie kluk a kolesa,(skusil som aj vymenit bateriu)
doteraz fungoval bez problemov(cca tyzden), ale dnes pocas jazdy mi prestalo zobrazovat kadenciu

pristroj edge 705 team, firmware verzia 2.60
ak vas napadne dajake riesenie budem rad

OdoslaťOdoslané: St, 22. Júl 2009, 12:52 
Neprítomný

Založený: Št, 27. Mar 2008, 13:31
Ja by som sa pokusil o "rozparovanie" snimaca s edge - alebo aspon vypnutie v nastaveni a potom opatovne zapnutie, ci sa opat chyti. ak nie, potom by som uvazoval o tom ci neslabne baterka a ci signal nedosiahne po edge (skusit dat edge niekde blizko senzora ci sa nechyti, ak by sa chytil pri mensej vzdialenosti tak to by bolo podozrenie na baterku. Ak by nic nepomohlo este by som skusil nahrat novsiu verziu fw.

OdoslaťOdoslané: St, 22. Júl 2009, 20:01 
Ja som mal podobny problém a chyba bola v snímači. V servise vymenili snímač GSC 10 za nový.

fifko písal, že baterku menil. Upgrade fw tiež nevyrieši problém komunikácie edge 705 a GSC 10. Mne to prestalo normálne ukazovať rýchlosť. Chvíľu sa chytala a chvíľu nie. Po vypnutí snímača išla správne.

Mne ten snímač odišiel po pár mesiacoch používania, a dokonca náhle pri jazde. Asi po 60 km zo 70. :cry:
To naštve.

OdoslaťOdoslané: St, 22. Júl 2009, 20:05 
Neprítomný

rasto napísal:
Ja by som sa pokusil o "rozparovanie" snimaca s edge - alebo aspon vypnutie v nastaveni a potom opatovne zapnutie, ci sa opat chyti. ak nie, potom by som uvazoval o tom ci neslabne baterka a ci signal nedosiahne po edge (skusit dat edge niekde blizko senzora ci sa nechyti, ak by sa chytil pri mensej vzdialenosti tak to by bolo podozrenie na baterku. Ak by nic nepomohlo este by som skusil nahrat novsiu verziu fw.

vdaka
no to vypnutie snimaca som uz skusal, baterku som menil s tou v snimaci tepu ale nepomohlo(ale nepredpokladam ze po tyzdni by uz mala byt vybita, ..
takze uz zostava len ten novsi fw a v najhorsom pripade reklamacia :cry:
pripadne ak by tu bol niekto zo ziliny a okolia co ma tiez 705ku, nech ba som vedel ci je problem v pristroji alebo snimaci

OdoslaťOdoslané: Št, 23. Júl 2009, 09:08 
Pozor pri update na firmware 2.8 je treba urobiť hard reset

OdoslaťOdoslané: St, 29. Júl 2009, 19:30 
Neprítomný

Dnes som 705ku dostal zo servisu,
podla popisu bol problem vyrieseny aktualizaciu fw a hard resetom, takze asi problem so software-om (alebo u mna :()
uz len dufam, ze sa to nebude opakovat

OdoslaťOdoslané: Pi, 31. Júl 2009, 13:18 
Ahoj.

Daj sem vedieť, či to funguje ako má.

:)

OdoslaťOdoslané: Ut, 04. Aug 2009, 07:34 
Neprítomný

snimac funguje bez problemov, jediny problemik bol s magnetom na kolese, ktory sa aj napriek dotiahnutiu skrutky na maximum stosku hybe

OdoslaťOdoslané: Št, 21. Jan 2010, 16:39 
Neprítomný
 Zobraziť webovú stránku používateľa  ICQ  Profil

Založený: Po, 16. Mar 2009, 19:03
Používané GPS: Edge 705
Mam taku zaludnu otazku.
Mam Edge 705. Planujem na leto 5-7 dnovy vylet.
Moj problem je v tom, ze neviem, ako budem dobijat baterky. Zdroje energie budu obmedzene, resp. ziadne. Kedze nie je mozne vymienat baterku, neviem, ako Edge dobijem.
Nema niekto nejaky napad?

OdoslaťOdoslané: Pi, 22. Jan 2010, 08:30 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

forky napísal:
Mam taku zaludnu otazku.
Mam Edge 705. Planujem na leto 5-7 dnovy vylet.
Moj problem je v tom, ze neviem, ako budem dobijat baterky. Zdroje energie budu obmedzene, resp. ziadne. Kedze nie je mozne vymienat baterku, neviem, ako Edge dobijem.
Nema niekto nejaky napad?

Dobry den,

bud cez notebook alebo skuste nieco taketo http://www.boxwave.com/products/battery ... /index.htm

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 64 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.