Milan Zvara napísal:
3. moznost. Podla mna zalezi na prioritach, ak som vasnivy fotograf tak pri takomto stave si kupim na dovolenke v najblizsom meste novy objektiv.
S tým súhlasím, ak mi veľmi záleží na tom, kúpim si nový to je pochopiteľné.
Čo sa však týka GPS, keby sa sa to stalo mne tak po návrate domov by som dodávateľa, predávajúceho rozniesol v zuboch, žiadal peniaze späť a spomenul by som aj náhradu škody prípadne zľavu za spôsobené problémy, .......... A to si myslím, že je tiež pochopiteľné. Tu nejde o TV ktorý sa pokazí tak idem k susedovi, ale napr. Obchodník si naplánuje školenia, sedenia, rokovania po Európe a vyzerá. A zrazu BUM všetko je preč, ciele, adresy, optimálne trasy a to je prúser.
Ten kamionista (neviem o čo išlo) mal asi nabúchané optimálne trasy v GPS. Kúpil Vlajkovú loď Garminu, aby mal istotu, že ho nesklame a zrazu BUM všetko je preč. Trasa, cieľ, najlepší pomocník. Zablúdi, predĺži čas dodania a to nie je bohviečo v dnešnej kríze a konkurencií.
Idem na dovolenku, spolieham sa to najlepšie čo na trhu je a zrazu sa to poserie. A prebehnúť odbočku z dialnice nie je bohvie čo ani pre dovolenkujúceho. Mne raz GPS síce ukazovala odboč, ale prebehol som vlastnou vinou. Kua 65 km som šiel po najbližší výjazd.

kde som sa mohol otočiť.
Nikdo z nich neporušil návod, nezaobchádzal s tým proti pravidlám, chránil si to ako oko v hlave, kúpili to najlepšie čo mohli (podľa Vás) a ono sa to pokazilo v podstate počas prevádzky na ktorú je to určené.
A k téme: Ale aspoň dva inakšie podpisy tam naozaj mohli byť. Predsa len to vyzerá menej vierohodne, všetko podpísane jednou osobou.
Aj keď samozrejme Test aj víťaz je reálny, ale to finále - vydania certifikátu trošilinku tomu poškodilo.
Len som chcel vyjadriť môj pohľad na vec.