Garmiňák napísal:
Juraj Sýkora napísal:
jano101 napísal:
Nikde som sa nedočítal či je možné inštalovať do garminu ak kombináciu máp napr.sloak route slovak topo chorvacko route chorvacko topo a nebodaj aj spolu s City Navigatorom ?
ak ano tak potom ako si prepnem mapu v prístroji ?
Do pristroja Garmin mozete dat ake chcete mapy Garmin,
avsak pri navigacii je potrebne mat zapnutu vzdy iba jednu mapu. Mapy sa prepinaju v zariadeniach nuvi : nastroje - nastavenia - mapa - mapa info.
Zase nepresne a zavádzajúci !!!už niekoľkokrát to tu bolo rozoberané a to už je na smiech ak p. Sýkora si to nevie zapamätať a zbytočné zavádza a podáva nepresné informácie.
Kľudne môžeš mať zapnutých viacej máp,
a aj musíš ich mať zapnuté ak sa chceš donavigovať do cieľa medzi 2,3,4 štátmi.
Zapneš naraz Sk roads, Navi guide Hungary, chorvacko route (Adria) a GPS ti vypočíta cestu z SK do Chorvátska cez Maďarsko.
p. Sýkora ako inak by GPS vypočítalo keby ich nemal zapnuté naraz ?
Čoho sa musíš vyvarovať, aj to len aby Ti GPS nemrzla je mať zapnuté DVE mapy nad jedným územím.
Sk roads a SK topo
alebo
chorvacko route a chorvacko topo
alebo
Sk roads a City Navigator časť Slovensko
asi vies citat medzi riadkami Garminak zavidim ti

treba riadne citat ide mu o SK topo roads a adriu topo a rodas, co aj spomenul a dodal aj City Navigator tak skor ako niekoho obvinis poprosim si prispevok riadne precitat. (mapu Madarsku ani nespomenul) Podla toho co napisal
jano101 napísal:
či je možné inštalovať do garminu ak kombináciu máp napr.sloak route slovak topo chorvacko route chorvacko topo a nebodaj aj spolu s City Navigatorom ?
tak nespomina prechod medzi statmi!
Uzivatel neuviedol ani aky ma pristroj. ked sa ozve odpoviem ja alebo niekto presnejsie.