Prihlásenie Práve je Št, 09. Sep 2010, 20:16
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  Navigácia s.r.o. 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 4 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: Navigacia Coloradom na suradnice
OdoslaťOdoslané: Ne, 21. Feb 2010, 19:51 
Neprítomný

Založený: So, 20. Feb 2010, 17:07
Zdravim Vas. Mozno to pre niekoho je stupidna otazka, ale mozete mi prosim Vas niekto vysvetlit, ako sa da v Colorade navigovat na suradnice? Mam toho garmina asi 4 dni, hladal som dnes geocache, kde som musel prepocitavat nove suradnice a prisiel som na to, ze neviem kde sa v colorade daju zadat. Jediny sposob, na ktory som prisiel je vytvorit novy waypoint, ktoreho suradnice sa potom nasledne daju upravit, ulozit a navigovat potom na tak upraveny waypoint. Ale je nejaky jednoduchsi sposob? Akoze v shortcust "kam vies" ich priamo zadam a idem? Dakujem za radu!

Predmet príspevku: Re: Navigacia Coloradom na suradnice
OdoslaťOdoslané: Po, 22. Feb 2010, 13:58 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
Dobry den,

bohuzial iny jednoduhsi sposob ako zadat navigovanie na dane suradnice nie je. Iba ten ktory popisujete.

OdoslaťOdoslané: Ut, 23. Feb 2010, 12:28 
Neprítomný

Založený: So, 20. Feb 2010, 17:07
Vdaka za odpoved. A este by som mal predsa jednu otazku.
To Colorado 300 som kupil z druhej ruky (kupene s mapou SK TOPO v2) a rad by som si stiahol mapu do mapsource.
Lenze v krabici nieje ziadna mapa na cd so ziadnym kodom, ta je len predinstalovana v colorade. Neviem teda, ci to cd nahodou v krabici nechyba.
Aj pri registracii na my.garmin.com mi na nuvi 760 identifikuje, aku tam mam mapu, na tom colorade zial nie.
Netusim, v com je problem a ako sa to da vyriesit. Pri prihlasovani na http://mapserver.sk/unlock/ mi takisto nenajde zariadenie podla
serioveho cisla. Ak by ste mi vedeli povedat, v com je problem, bol by som Vam skutocne vdacny.

OdoslaťOdoslané: Ut, 23. Feb 2010, 12:42 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
Tomasm napísal:
Vdaka za odpoved. A este by som mal predsa jednu otazku.
To Colorado 300 som kupil z druhej ruky (kupene s mapou SK TOPO v2) a rad by som si stiahol mapu do mapsource.
Lenze v krabici nieje ziadna mapa na cd so ziadnym kodom, ta je len predinstalovana v colorade. Neviem teda, ci to cd nahodou v krabici nechyba.
Aj pri registracii na my.garmin.com mi na nuvi 760 identifikuje, aku tam mam mapu, na tom colorade zial nie.
Netusim, v com je problem a ako sa to da vyriesit. Pri prihlasovani na http://mapserver.sk/unlock/ mi takisto nenajde zariadenie podla
serioveho cisla. Ak by ste mi vedeli povedat, v com je problem, bol by som Vam skutocne vdacny.

DObry den,

na stranke my.garmin.com sa zobrazuju iba mapy ktore maju prednahratu nejaku EU mapu popripade dokupeny bluechart.
SK topo mapa sa registruje na stranke http://www.unlock.garmin.sk aj so zariadenim.
Prosim poslite mi ID a SN cislo vasho zariadenia do SS a pozriem tu mapu SK topo.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 4 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.