Juraj Sýkora napísal:
hurkar napísal:
Juraj Sýkora napísal:
@hurkar: mate pravdu v SK adresach je viac adresnych bodov avsak tato situlacia nebude trvat dlho.
Ďakujem za odpoveď, a viete povedať nejaký časový horizont? Trebárs do leta, do konca roka... a ako to vidíte s kategorizáciou ciest?
Nejaky presny datum nevieme, avsak pri aktualizacii 4x rocne to bude coskoro.
K tým aktualizáciam mám jednu zásadnú otázku: pri každej aktualizácii mapy musím stiahnuť 4 GB dát ????
A ešte pár postrehov, možná my budete vedieť poradiť. Predtým som pár krát mal možnosť použiť PDA s iGO8 - pretože sa mi nepodarilo zohnať klasické PDA, tak som sa rozhodol pre samostatnú navigáciu Garmin 765T, ale som na pochybách, či som dobre urobil):
Teda, v prípade iGO, ak som si chcel aktualizovať mapu Slovenska, tak som si musel stiahnuť iba 15-16 MB súbor.
Ako si mám nastaviť prístroj, aby mi hlásil prekročenie rýchlosti - iGO oznamuje hlasom, Garmin to vypisuje, ale to mám vždy čítať údaj o rýchlosti (na to mám potom aj tachometer, kde to lepšie čítam...).
S propagovanou navigáciou v jazdných pruhoch, 3D zobrazením budov sa mi ešte nepodarilo stretnúť....
Možností nastavenie prístroja, spôsobu navigácie nachádzam v porovnaní s iGO poskromne, zobrazenie máp podstatne skromnejšie...
Aký je doporučený systém formátovania SD kariet? NTFS, FAT32 mi nečíta.
A ešte jedna otázka - do kedy od dátumu kúpy treba aktivovať kartu Lifetime? Na prvé aktualizácie som využil 60 dňovú bezplatnú aktualizáciu, kartu možno registrovať po uplynutí 60 dní?
Ďakujem.