Prihlásenie Práve je Ut, 22. Máj 2012, 16:25
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 2 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: nuMaps Lifetime
OdoslaťOdoslané: Ut, 16. Nov 2010, 23:24 
Neprítomný

Založený: Ut, 16. Nov 2010, 23:10
zdravim. chcem sa informovat ohladom nezrovnalosti s nuMaps Lifetime. nie som si isty jednou vecou. po zakupeni som nuMaps Lifetime aktivoval, stiahol garminMapUpdater v2.5.14 a nahral potrebne mapy do zariadenia. toto prebehlo bez problemov. co ma vsak zarazilo je nasledovne:

na my.garmin.com v sekcii "moje Mapy" sa nachadza pri jedinom produkte ktory pouzivam odkaz na "mapu asociovanu s tymto systemom GPS". ked vsak rozkliknem podrobnosti tejto mapy nachadza sa tam "nuMaps Lifetime Europe..." ale s odlisnym produktovym klucom nez som zadaval pri aktivovani mojej darcekovej karty nuMaps Lifetime Europe a s platnostou a s platnostou do 16. 11. 2011 (moja instalacia sa uskutocnila 16. 11. 2010).

mozem si to vysvetlit tak ze v tejto sekcii sa nachaza product key konkretnej mapy (ktora sa mi stiahla) a nie product key darcekovej karty nuMaps Lifetime? a teda aj platnost do 16.11.2011 je platnostou danej mapy a nie karty (platnost darcekovej karty a teda aj vsetkych aktualizacii by mala byt dozivotna).

dakujem za odpoved

Predmet príspevku: Re: nuMaps Lifetime
OdoslaťOdoslané: Št, 18. Nov 2010, 08:35 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
ivan36 napísal:
zdravim. chcem sa informovat ohladom nezrovnalosti s nuMaps Lifetime. nie som si isty jednou vecou. po zakupeni som nuMaps Lifetime aktivoval, stiahol garminMapUpdater v2.5.14 a nahral potrebne mapy do zariadenia. toto prebehlo bez problemov. co ma vsak zarazilo je nasledovne:

na my.garmin.com v sekcii "moje Mapy" sa nachadza pri jedinom produkte ktory pouzivam odkaz na "mapu asociovanu s tymto systemom GPS". ked vsak rozkliknem podrobnosti tejto mapy nachadza sa tam "nuMaps Lifetime Europe..." ale s odlisnym produktovym klucom nez som zadaval pri aktivovani mojej darcekovej karty nuMaps Lifetime Europe a s platnostou a s platnostou do 16. 11. 2011 (moja instalacia sa uskutocnila 16. 11. 2010).

mozem si to vysvetlit tak ze v tejto sekcii sa nachaza product key konkretnej mapy (ktora sa mi stiahla) a nie product key darcekovej karty nuMaps Lifetime? a teda aj platnost do 16.11.2011 je platnostou danej mapy a nie karty (platnost darcekovej karty a teda aj vsetkych aktualizacii by mala byt dozivotna).

dakujem za odpoved

Dobrý deň,

áno je to tak. Product key z karty LMU sa zadáva iba pri aktivácií karty. Odteraz vždy pri aktualizácií mapy cez vaše konto bude pri novej mape nový product key.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 2 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.