ivan36 napísal:
zdravim. chcem sa informovat ohladom nezrovnalosti s nuMaps Lifetime. nie som si isty jednou vecou. po zakupeni som nuMaps Lifetime aktivoval, stiahol garminMapUpdater v2.5.14 a nahral potrebne mapy do zariadenia. toto prebehlo bez problemov. co ma vsak zarazilo je nasledovne:
na my.garmin.com v sekcii "moje Mapy" sa nachadza pri jedinom produkte ktory pouzivam odkaz na "mapu asociovanu s tymto systemom GPS". ked vsak rozkliknem podrobnosti tejto mapy nachadza sa tam "nuMaps Lifetime Europe..." ale s odlisnym produktovym klucom nez som zadaval pri aktivovani mojej darcekovej karty nuMaps Lifetime Europe a s platnostou a s platnostou do 16. 11. 2011 (moja instalacia sa uskutocnila 16. 11. 2010).
mozem si to vysvetlit tak ze v tejto sekcii sa nachaza product key konkretnej mapy (ktora sa mi stiahla) a nie product key darcekovej karty nuMaps Lifetime? a teda aj platnost do 16.11.2011 je platnostou danej mapy a nie karty (platnost darcekovej karty a teda aj vsetkych aktualizacii by mala byt dozivotna).
dakujem za odpoved
Dobrý deň,
áno je to tak. Product key z karty LMU sa zadáva iba pri aktivácií karty. Odteraz vždy pri aktualizácií mapy cez vaše konto bude pri novej mape nový product key.