Prihlásenie Práve je Ut, 22. Máj 2012, 16:32
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 4 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: nuvi 2340lmt a aktualizácia máp
OdoslaťOdoslané: Ne, 12. Jún 2011, 18:20 
Neprítomný

Založený: So, 11. Jún 2011, 23:21
Dobrý deň, mám nový Garmin a problémy s aktualizáciou máp. Zariadenie mám zaregistrované, pri aktualizovaní cez GarminMapUpdater_v2.6.11 mi stiahne údaje, overí ich, pripraví mapy a začne inštaláciu. Pred koncom inštalácie, pri asi 75% zahlási nečakanú chybu systému a že sa program musí ukončiť. Skúšal som to viac krát na W7 aj WXP, vždy s rovnakým neúspechom. Garmin v záložke "moje mapy" mi píše CN Europe NTU 2012.10ALL traffic Trends Europe 4.25. Pravdepodobne to nie sú aktuálne mapy, lebo ani jeden pokus neskončil úspešne. Netuším, prečo to zakaždým skončí chybovou hláškou. Pamäť som rozšíril 16BG kartou. Môžete mi poradiť ako zaktualizovať mapy a úspešne ukončiť aktualizáciu bez chyby?

Predmet príspevku: Re: nuvi 2340lmt a aktualizácia máp
OdoslaťOdoslané: Po, 13. Jún 2011, 07:15 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
Dobrý deň,

skúste si skontrolovať koľko mate voľného miesta na zariadení. Popri-páde v prílohe prikladám mapupdater verziu 2.6.8, skúste to cez ňu aktualizovať.

Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.

OdoslaťOdoslané: St, 15. Jún 2011, 16:35 
Neprítomný

Založený: So, 11. Jún 2011, 23:21
Nepomohol mapudater, ak dám možnosť nainštalovať na Garmin a Garmin a počítač, skončí to chybovou hláškou. Ak dám nainštalovať iba na počítač, tak to prejde a zahlási po skončení, že mapy sú aktuálne. Ale do zariadenia to nedostanem. Keď sa na Garmina pozriem ako na disk, hlási mi volné 419 M z nejakých 3,6 G. Ak je to málo, ako si mám spraviť viac miesta, čo zmazať? Pripomínam, že som tam natlačil 16G kartu..... :-(
Začínam byť zúfalý. Tak som si doživotnú aktualizáciu nepredstavoval.

OdoslaťOdoslané: Št, 16. Jún 2011, 07:10 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
si5 napísal:
Nepomohol mapudater, ak dám možnosť nainštalovať na Garmin a Garmin a počítač, skončí to chybovou hláškou. Ak dám nainštalovať iba na počítač, tak to prejde a zahlási po skončení, že mapy sú aktuálne. Ale do zariadenia to nedostanem. Keď sa na Garmina pozriem ako na disk, hlási mi volné 419 M z nejakých 3,6 G. Ak je to málo, ako si mám spraviť viac miesta, čo zmazať? Pripomínam, že som tam natlačil 16G kartu..... :-(
Začínam byť zúfalý. Tak som si doživotnú aktualizáciu nepredstavoval.

Dobrý deň,

zariadenie má dostatočnú kapacitu pamäte. Starú mapu automaticky vymaže a nahradí ju novou. Včera som ja osobne robil jednu aktualizáciu a mne prešla v poriadku, zrejme bude chyba na strane PC. Popripade skúste urobiť ešte kontrolu disku Garmin cez nástroje vo Win.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 4 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.