Stefan2005 napísal:
Tiež som zbadal zmenu v aktualizácii - mám Garmin 765T.
1. myDashboard mi ponukol aktualizáciu softvéru; aktualizácia vraj prebehla v poriadku (v info je systém 4.00, GPS 2.90, DSP 2.90 a Text a Hlas 2.50; základná mapa WW Autoroute DEM Basemap NR 3.00 ??? a detailné mapy 1993-2010 NAVTEQ, 2010 cartografia Toscana, 2010 ACSI B.V., a 1995-210 the Ministére de...Transports - teda niečo úplne niečo iné). Na moje prekvapenie myDashboard ponúka naďalej aktualizáciu softvéru - po jeho spustení však sa zobrazuje 0% a nič sa nedeje. Čo s tým?
Aktualizácia Softvéru v zariadení sa dá urobiť aj cez program WebUpdater ktorý nájdete na stránke
filebase.php?c=96. Ak vám píše že máte verziu 4.00 tak je to OK.
Stefan2005 napísal:
2. aktualizáciu máp som vykonal novou formou cez garminmapupdater_nt_c.exe.
Potešil som sa možnosti výberovej aktualizácie iba niektorých oblastí - aj som využil aktualizáciu Strednej a východnej Európy. Na moje prekvapenie sa voľný priestor v prístroji zvýšil zo 400 MB na 2,4 GB - mám to chápať tak, že sa NEUAKTUALIZOVALI V RAMCI CELEJ EUROPY MAPY SaV EUROPY, ale že mapa CELEJ EUROPY SA NAHRADILA iba torzom STREDNEJ A VYCHODNEJ EUROPY !!!???
Ak ste si v programe Garmin map updater zvolili iba časť S a V EU tak máte v prístroji mapu iba tohoto regiónu. Aktualizácie mapy EU sa robia tak že celá pôvodná mapa sa vymaže a nahradi jú vami vybratý región. Ak chcete nahrať do zariadenia celú mapu stači spustiť opätovne program GarminMapUpdater.
Stefan2005 napísal:
3. Ak je tomu tak, mám možnosť dohrať CELU EUROPU ? myDashboard my ukazuje, že mám aktuálne mapy a neponúka možnosť sťahovania... Mám kartu Lifetime Europa.
Aktualizáciu riešte cez vaše konto na my.garmin.com v moje mapy a tam si zvoľte stiahnuť opäť. Ak máte program garminMapUpdater uložený v PC tak stačí iba ten spustiť.
Stefan2005 napísal:
4. V predošlej aktualizácii cez WebUpdater mi počas sťahovania inštalačných súborov do PC šlo odpojiť Garmin od PC - stačilo znova pripojiť až na prenos máp do prístroja. Teraz ho musím mať pripojený počas celého procesu sťahovania i inštalácie. Mám iba TURBO2 internet, ak si dám sťahovanie máp celej Europy, jej inštalácie do PC aj Garminu, nemusí vydržať batéria prístroja proces aktualizácie. Ako to riešiť?
Áno zariadenie je potrebné aby bolo celú dobu pripojené k PC. To že sa vybije batéria sa nemusíte báť lebo ak je zariadenie napojené na dátový kábel tak sa napajá z PC USB a nie z vlastnej batérie.