Prihlásenie Práve je Ut, 22. Máj 2012, 16:38
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 2 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: N 3790 a Eco Route HD
OdoslaťOdoslané: St, 07. Dec 2011, 12:07 
Neprítomný

Založený: Pi, 05. Nov 2010, 14:52
Dobrý deň,

používam dennodenne zariadenie N 3790 v spojení s Eco route HD a často si zapínam obrazovku práve ERHD.

Moja otázka znie či Garmin neuvažuje práva pre používateľov, ktorí majú zakúpené ERHD a spustený SW pre ERHD spraviť v obrazovkách EHD a mapy (navigácie) "tlačidlá" ktoré by umožňovali rýchle prepnutie medzi týmito obrazovkami, čo by bolo nielen bezpečnejšie (zariadenie by neodpútavalo pozornosť pri vedení vozidla) ale aj konfortnejšie. Možno mi odpoviete že počas jazdy by sme nemali používať prepínanie obrazovky i keď som súhlasil s upozornením na začiatku spustenia navigácie privítal by som takéto prepínanie.

Ďakujem.

;)

Predmet príspevku: Re: N 3790 a Eco Route HD
OdoslaťOdoslané: St, 07. Dec 2011, 17:51 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
richmond napísal:
Dobrý deň,

používam dennodenne zariadenie N 3790 v spojení s Eco route HD a často si zapínam obrazovku práve ERHD.

Moja otázka znie či Garmin neuvažuje práva pre používateľov, ktorí majú zakúpené ERHD a spustený SW pre ERHD spraviť v obrazovkách EHD a mapy (navigácie) "tlačidlá" ktoré by umožňovali rýchle prepnutie medzi týmito obrazovkami, čo by bolo nielen bezpečnejšie (zariadenie by neodpútavalo pozornosť pri vedení vozidla) ale aj konfortnejšie. Možno mi odpoviete že počas jazdy by sme nemali používať prepínanie obrazovky i keď som súhlasil s upozornením na začiatku spustenia navigácie privítal by som takéto prepínanie.

Ďakujem.

;)

Dobrý deň,

bohužiaľ takéto informácie momentálne nemáme že by garmin uvažoval o novom prístupe do menu EcoRouteHD.
A presne ako píšete nemali by ste zariadenie ovládať počas jazdy.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 2 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.