Prihlásenie Práve je Ut, 22. Máj 2012, 17:16
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 4 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: Garmin Mobile XT na P1i
OdoslaťOdoslané: Št, 30. Okt 2008, 18:34 
Neprítomný

Založený: Št, 30. Okt 2008, 18:13
Zdravím,

vyskytol sa mi takýto problém, pri listovaní v mape a zoomovaní program po nejakej dobe prestane pracovať, ostane ešte nápis vykresľovanie (dataily map mam na minime), a potom vyhodí okno MPM MAIN_0 USER 175, po tomto okne aplikácia aj telefón zamrzne, dá sa dostať do hlavného menu ale nejde ukončiť ani spustiť žiadnu aplikáciu, reset.....

Zariadenie: SE P1i + GPS evolve ITRAXX (Solárny),8GB M2 Apacer, Garmin Mobile XT v 5.0 + Central Europe NT2008

Ďakujem za typ pre riešenie

Predmet príspevku: Re: Garmin Mobile XT na P1i
OdoslaťOdoslané: Pi, 31. Okt 2008, 06:55 
Neprítomný

Založený: Pi, 21. Mar 2008, 15:29
Musis pockat na nejaky bug-fix v podobe novej verzie, GMXT je stale nie celkom stabilny a dotiahnuty produkt. Ak by to robilo s mapou napr. CZ Topo Pro2, to by som sa necudoval, ta ma naozaj vela uzivatelsky definovanych prvkov (TYP), ktore by mohli GMXT zablokovat. Moje predpotopne PDA zvladlo aj toto, ten telefon by to mal vediet prezut, hlavne ked je to CNE2008NT. Skus tam dat inu mapu - napr. SRV6, ak to bude padat aj s tou, mas smolu.
Inak ten Tvoj telefon nie je medzi kompatibilnymi...

OdoslaťOdoslané: Pi, 07. Nov 2008, 17:07 
Neprítomný

Založený: Št, 30. Okt 2008, 18:13
PS: Navigacia ako taka funguje, pracuje spomalene, pri zmene mapy do narocnejsej oblasti sa niekedy navigacia takmer zastaví a prestane pracovat (na veľmi dlhu dobu niekedy niekoľko minút). Chybu nevyhadzuje počas navigacie len pri prehľadávaní mapy, škoda len že to nejak nestiha pracovať. Osobne si myslím že P1i musí výkonovo zvládať takúto aplikáciu bez problémov. Keďže som zainvestoval do máp nerád by som menil, GM XT sa mi ako aplikacia aj mapy veľmi pačia, dufam že sa v buducnosti dočkám lepšej kompatibility s mojou P1 tkou. :D

OdoslaťOdoslané: Pi, 07. Nov 2008, 17:25 
Neprítomný

Založený: Št, 27. Mar 2008, 08:45
Aku uroven detailnosti mapy mas nastavenu? Skus ju znizit pri prehliadani mapy. Pri najvyssej urovni a odzoomovani mapy musi byt vykreslenych privela mapovych objektov, to je dost vypoctovo narocne a potom to trva.

Taktiez pozri, ci nemas sucasne zapnutych viacero map. Zapni len jednu. Ono sa totiz vsetky zapnute mapy "renderuju" (vykonavaju), aj ked spodnu mapu nevidis.

Dalsi tip na odlahcenie Tvojmu namahanemu telefonu: Ak je Tvoja oblast zaujmu pokryta detailnymi mapami, basemap Ti je vlastne zbytocna. Basemap sa v autonavigaciach neda vypnut. Co je dolezite - renderuje sa na pozadi, aj ked sa nezobrazuje, lebo je prekryta detailnou mapou. Mam to preverene v praxi - experimentoval som s transparentnou (priehladnou) mapou a pod nou presvitala basemap. Skus premenovat subor gmapbmap.img v Garmin adresari, tym odstavis basemap.

Daj vediet, ci tieto rady pomohli.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 4 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.