zbohus napísal:
Rastislav napísal:
Dobry den,
Vlastnim mobilny telefon Nokia 6120 ku ktoremu som si zaobstaral Bluetooth GPS modul Nokia LD-3W a navigacny system Garmin Mobile XT.
Navigacny system mi ukazuje na mape prilis velke odchylky od polohy, kde sa nachadzam (okolo 300m) - aj mimo mesta v otvorenom priestore. Javi sa to ako keby bola nejakym sposobom posunuta mapa. Avsak skusal som komunikaciu s Garmin GPS bluetooth modulom a ten spolupracoval perfekne, navigacia bola presna.
Vedeli by ste mi prosim Vas poradit v com moze byt problem?
Vopred dakujem za radu.
Dobrý večer. Mám taktiež Nokiu 6120, k nej som si zaobstaral Bluetooth GPS modul Evolve touchTraxx BT/ GPS 51k. Ale program Garmin Mobile XT sa nechce spárovať s modulom. Neviete mi poradiť prečo? Ďakujem
Pouzivas GMXT, ktory si kupil na karte ? Ak nie (cize stiahnuty), ten chodi iba s Garmin BT GPS
S lubovolnym GPS prijimacom funguje iba Garmin Mobile XT Slovakia / Europe, ak chces pouzivat ine mapy - napr. SK TOPO v2, GPMapa PL, alebo NaviGuide HU, musis si obstarat Garmin Mobile 10 alebo Garmin Mobile 20 (osobne by som dal prednost GM10, pretoze v dodavke su aj instalacky City Navigator - a a Slovakia Roads, takze ich nemusis stahovat z netu, co by v pripade CNE bolo 1 a pol giga)