Juraj Sýkora napísal:
Sykorka napísal:
GMTX v Nokia95 8GB ide v pohode by som povedal az super oproti nuvi760 kde to mrzne asi koly firmware... ale mna by zaujimalo ako sa preklikam v GMTX menu aku verziu mapy mam nainstalovanu (nie ze by som nevedel len to neviem checknut v mobila). vopred diik za radu
Ku tomuto sa nebudeme vyjadrovat vzhladom na to ze je to v tej nokii 8GB nainstalovane nelegalne.!
Nechcem vyvolavat flame, no ked si
kupim kartu GMXT Slovakia a rozchodim ho v N95 8GB (ako, to je druha vec), nemyslim, ze som urobil nieco nelegalne. Ved Garmin svoje prachy dostal. Tak kde je potom problem ? Okrem toho, kedysi davno ste mi odpisali, ze sa jedna o zakupenie unlocku, nie prava na pouzivanie. A unlock bol dodany spolu s mapou a previazany s kartou. Je len uzivatelova sikovnost, ze to do tej bezkartovej Nokie dostal. Samozrejme ina vec je, ked unlock obstaral alternativnym sposobom a nezaplatil ani korunu. To by bolo naozaj nelegalne. Lenze v tomto state pokial viem plati prezumpcia neviny, tak neobvinujme niekoho bez konkretnych dokazov o jeho vine. A z prispevku nie je jasne, akou cestou sa ku GMXT dostal...
Sykorka :
Verziu mapy zistis jednoducho - Nastroje/Sprava udajov/Subory map/Mapsource GMXT Ti vypise nazvy nainstalovanych map. No velmi podrobne to nie je - napriklad : "Slovakia Roads v6" a nic viac.