Prihlásenie Práve je Ut, 22. Máj 2012, 17:22
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 23 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: N 95 8G a Garmin Mobile XT
OdoslaťOdoslané: Po, 06. Okt 2008, 14:40 
Neprítomný

Založený: Po, 06. Okt 2008, 14:00
Ahoj Gejza 75.
Mňa by toho zaujímalo aj viac. Ak budeš ochotný bude mi potešením.
Dík.

OdoslaťOdoslané: Po, 06. Okt 2008, 16:56 
Neprítomný

Založený: St, 26. Mar 2008, 07:38
Používané GPS: GMXT
Nemusíte to písať do fóra pre všetkých, stačí keď sa ozvete na súkromný správu... ;)

OdoslaťOdoslané: So, 11. Okt 2008, 07:35 
Neprítomný

Založený: So, 11. Okt 2008, 04:39
GMTX v Nokia95 8GB ide v pohode by som povedal az super oproti nuvi760 kde to mrzne asi koly firmware... ale mna by zaujimalo ako sa preklikam v GMTX menu aku verziu mapy mam nainstalovanu (nie ze by som nevedel len to neviem checknut v mobila). vopred diik za radu

OdoslaťOdoslané: Ut, 21. Okt 2008, 09:09 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
Sykorka napísal:
GMTX v Nokia95 8GB ide v pohode by som povedal az super oproti nuvi760 kde to mrzne asi koly firmware... ale mna by zaujimalo ako sa preklikam v GMTX menu aku verziu mapy mam nainstalovanu (nie ze by som nevedel len to neviem checknut v mobila). vopred diik za radu

Ku tomuto sa nebudeme vyjadrovat vzhladom na to ze je to v tej nokii 8GB nainstalovane nelegalne.!

OdoslaťOdoslané: Ut, 21. Okt 2008, 11:56 
Neprítomný

Založený: Pi, 21. Mar 2008, 15:29
Juraj Sýkora napísal:
Sykorka napísal:

Ku tomuto sa nebudeme vyjadrovat vzhladom na to ze je to v tej nokii 8GB nainstalovane nelegalne.!

Nechcem vyvolavat flame, no ked si kupim kartu GMXT Slovakia a rozchodim ho v N95 8GB (ako, to je druha vec), nemyslim, ze som urobil nieco nelegalne. Ved Garmin svoje prachy dostal. Tak kde je potom problem ? Okrem toho, kedysi davno ste mi odpisali, ze sa jedna o zakupenie unlocku, nie prava na pouzivanie. A unlock bol dodany spolu s mapou a previazany s kartou. Je len uzivatelova sikovnost, ze to do tej bezkartovej Nokie dostal. Samozrejme ina vec je, ked unlock obstaral alternativnym sposobom a nezaplatil ani korunu. To by bolo naozaj nelegalne. Lenze v tomto state pokial viem plati prezumpcia neviny, tak neobvinujme niekoho bez konkretnych dokazov o jeho vine. A z prispevku nie je jasne, akou cestou sa ku GMXT dostal...

Sykorka :
Verziu mapy zistis jednoducho - Nastroje/Sprava udajov/Subory map/Mapsource GMXT Ti vypise nazvy nainstalovanych map. No velmi podrobne to nie je - napriklad : "Slovakia Roads v6" a nic viac.

OdoslaťOdoslané: Ut, 21. Okt 2008, 20:59 
Neprítomný

Založený: So, 11. Okt 2008, 04:39
V12 napísal:
Sykorka :
Verziu mapy zistis jednoducho - Nastroje/Sprava udajov/Subory map/Mapsource GMXT Ti vypise nazvy nainstalovanych map. No velmi podrobne to nie je - napriklad : "Slovakia Roads v6" a nic viac.

V12 dakujem maas pravdu, "mackal" som stredovy a ten ukazuje len velkost mapy a nenapadlo ma stlacit lavy button... myslel som ze je len informativny, super diik... :idea:

OdoslaťOdoslané: St, 22. Okt 2008, 19:42 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
V12 napísal:
Juraj Sýkora napísal:
Sykorka napísal:

Nechcem vyvolavat flame, no ked si kupim kartu GMXT Slovakia a rozchodim ho v N95 8GB (ako, to je druha vec), nemyslim, ze som urobil nieco nelegalne. Ved Garmin svoje prachy dostal. Tak kde je potom problem ? Okrem toho, kedysi davno ste mi odpisali, ze sa jedna o zakupenie unlocku, nie prava na pouzivanie. A unlock bol dodany spolu s mapou a previazany s kartou. Je len uzivatelova sikovnost, ze to do tej bezkartovej Nokie dostal. Samozrejme ina vec je, ked unlock obstaral alternativnym sposobom a nezaplatil ani korunu. To by bolo naozaj nelegalne. Lenze v tomto state pokial viem plati prezumpcia neviny, tak neobvinujme niekoho bez konkretnych dokazov o jeho vine. A z prispevku nie je jasne, akou cestou sa ku GMXT dostal...

Sykorka :

Ako tak to chcem vidiet ten doklad o kupe ;) :twisted: a za prve unlock je na kartu tak ze program sa viaze ku karte a aj unlock. Tak ze ak to rozbehal tak inak nie iba nelegalne! a nepoznas stare zname :!: neznalost zakona neospravdlnuje:!:

OdoslaťOdoslané: St, 22. Okt 2008, 21:49 
Neprítomný

Založený: Pi, 21. Mar 2008, 15:29
Ale poznam, no poznam aj Co nie je zakazane, je dovolene. A rozbehat GMXT bez karty vyslovene zakazane nie je. Okrem toho, ak to ma kupene na karte, pokial ho nehackne (inymi slovami obide ucinnu ochranu, ktora vlastne ani nie je ucinna, ked sa dala obist :) ), tak sa nicoho nedopusta...

A vobec, mas pravdu, nech ukaze blocek...

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 23 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.