Prihlásenie Práve je Ut, 22. Máj 2012, 17:43
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 4 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: Tlačová správa séria Garmin nüvi 1490T
OdoslaťOdoslané: St, 02. Sep 2009, 15:32 
Neprítomný
Moderátor
Moderátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 15:04
Používané GPS: Edge 705, nuvifone M10
Spoločnosť Garmin, globálny líder v GPS navigácii, predstavuje nüvi 1490T – prémiové automobilové navigačné zariadenie s veľkým päťpalcovým displejom a tenkým, štýlovým telom prístroja, ktoré je o 25% tenšie ako ostatné navigácie rady nüvi. Tento širokouhlý a elegantne štíhly navigátor je ideálny pre všetkých, ktorí očakávajú od GPS zariadenia presnú navigáciu, jednoduché menu a najnovšie funkcie akými sú napr. 3D zobrazenie budov pre dokonalú orientáciu, príjem dopravných správ TMC či navigáciu do jazdných pruhov pre správny výjazd z komplikovaných diaľničných úsekov.

Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.

Predmet príspevku: Re: Tlačová správa séria Garmin nüvi 1490T
OdoslaťOdoslané: Ne, 25. Júl 2010, 13:01 
Neprítomný

Založený: Ut, 06. Apr 2010, 18:59
Práve som aktualizoval firmware môjho 1490T cez myGarmin.com.
Došlo pri tom ale k nejakým kiksom..
Pomiešalo mi to obľúbené položky, priradilo fotky k obľúbeným položkám hoci predtým som nemal ani k jednej položke fotku.
Tak som si povedal že ich tam dám keď už tak veľmi chce, ale nezobrazilo ich správne.
Fotku ktorú dám k "domov" priradí nejako náhodile aj k iným položkám..
Ak chcem foto z tých nesprávnych položiek vymazať, vymaže ju zo všetkých položiek..
Tak isto, hoci si zvolíte vlastné meno obľúbenej položky v druhom riadku je jej pravá adresa.
Teraz je tam stále kúsok z adresy nejakej inej oblúbenej položky a pri niektorých sú iba čínske znaky..
Ďalej neviem odoslať ani prijať dáta z mapsoure, generuje chybu ktorú mám odoslať na support Garminu čo som aj spravil.
Udivujú ma tieto chyby pri aktualizáciách ako keď napr. po aktualizácii zdochli 760 tky..
To je to naozaj tak ťažké otestovať než to pustia vonku?

OdoslaťOdoslané: Po, 26. Júl 2010, 11:38 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
sances napísal:
Práve som aktualizoval firmware môjho 1490T cez myGarmin.com.
Došlo pri tom ale k nejakým kiksom..
Pomiešalo mi to obľúbené položky, priradilo fotky k obľúbeným položkám hoci predtým som nemal ani k jednej položke fotku.
Tak som si povedal že ich tam dám keď už tak veľmi chce, ale nezobrazilo ich správne.
Fotku ktorú dám k "domov" priradí nejako náhodile aj k iným položkám..
Ak chcem foto z tých nesprávnych položiek vymazať, vymaže ju zo všetkých položiek..
Tak isto, hoci si zvolíte vlastné meno obľúbenej položky v druhom riadku je jej pravá adresa.
Teraz je tam stále kúsok z adresy nejakej inej oblúbenej položky a pri niektorých sú iba čínske znaky..
Ďalej neviem odoslať ani prijať dáta z mapsoure, generuje chybu ktorú mám odoslať na support Garminu čo som aj spravil.
Udivujú ma tieto chyby pri aktualizáciách ako keď napr. po aktualizácii zdochli 760 tky..
To je to naozaj tak ťažké otestovať než to pustia vonku?

Skúšali ste si urobiť hard reset zariadenia po aktualizácií FW? Nechce sa mi veriť že pred vydaním aktualizácie nový FW neotestuju.

OdoslaťOdoslané: Po, 26. Júl 2010, 18:49 
Neprítomný

Založený: Ut, 06. Apr 2010, 18:59
Hard reset som spravil a mam po všetkých dátach užívateľa z čoho som nesmierne šťasný.
Kedže navi vytrvalo odmietala spolupracovať z Mapsource pravdepodobne si teraz môžem už len trhnúť nohou.
Skopíroval som si síce všetky zložky z Garminu do počítača, ale týmto spôsobom to pravdepodobne nefunguje pretože po poslednom zúfalom kopírovaní všetkého späť sa mi už moje obľúbené položky ani iné vecičky ako záznamy trás, tankovania a tak už neobjavili.
Nejakým zázrakom hard reset stále prežije jedna jediná, obľúbená, tá istá položka, ktorá bola asi vytvorená ako úplne prvá.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 4 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.