Juraj Sýkora napísal:
V12 napísal:
Uz to niekto v Nuvi alebo GMXT rozchodil ? Pretoze pri pokuse o natlacenie do GPS POI Loader zahlasi, ze sa neda citat adresar D:\POI... atd.
GPX subor je vytvoreny s absolutnou cestou...
Garmin, ked nieco robite, robte to aspon poriadne. Ja si s tym dokazem poradit, ale co ini menej zdatni uzivatelia ???
Je to pre ludi a inac sa to urobit neda. Navod na TourGuide body je v downloadoch tiez tak ze tak. Aj v POI loaderi je navod ako sa to posiela do pristroja. Zrejme si si to nejako zle stiahol alebo nieco. Ty si v poi loaderi mozes urcit cestu sam odkial to ma natahat tie subori.
Na zdroj problemu som dosiel - bolo to v absolutnej ceste k suborom, nie v relativnej a blbej nahode, ze moja CD-mechanika ma priradene pismeno "D". A kedze bola prazdna, v systeme existovala, no neslo z nej citat. Preeditoval som GPX subor a to tak, aby bolo pouzite relativne adresovanie a vsetko prebehlo tak, ako malo. No GMXT nepodporuje TourGuide, takze u mna je to pozitelne iba ako zoznam POI. Velkost suboru je okolo tych Vami spominanych 10 mega.
Zopakoval som pokus este raz a to s CD mechanikou premenovanou na "R", teraz uz POI Loader nezaprotestoval, no vysledny subor mal iba 12.7 kb, pricom obsahoval iba zoznam, bez obrazkov a zvukovych nahravok. Preto som sa pytal uzivatela "pozorovatel", ci mu to naozaj funguje v zmysle TourGuide specifikacie - t. j. ukaze obrazok (ky) a prehra zvuk(y).
V prilohe je zazipovany GPX upraveny tak, aby odkazoval na adresy relativne - takto je istota, ze to bude chodit kazdemu a vysledny POI subor bude mat tych cca 10 mega. Ak ma iba 12.7 kb, je sice funkcny, no nekompletny.