Prihlásenie Práve je Ut, 22. Máj 2012, 18:07
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 10 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: Fotonavigácia
OdoslaťOdoslané: Št, 10. Nov 2011, 15:43 
Neprítomný

Založený: Št, 10. Nov 2011, 15:31
Dobrý deň,rád by som vedel,keď k uloženej adrese pridám fotografiu,prečo pri opätovnom štarte už tam nie je.Tiež neviem,ako sa správne má používať fotonavigácia a ako sa ku fotografiam pridajú súradnice.Ďakujem,Karol

Predmet príspevku: Re: Fotonavigácia
OdoslaťOdoslané: Št, 10. Nov 2011, 16:44 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
charliedrum napísal:
Dobrý deň,rád by som vedel,keď k uloženej adrese pridám fotografiu,prečo pri opätovnom štarte už tam nie je.Tiež neviem,ako sa správne má používať fotonavigácia a ako sa ku fotografiam pridajú súradnice.Ďakujem,Karol

Dobrý deň,

aké máte zariadenie? súradnice do fotky sa dávaju napr cez stránku http://connect.garmin.com/photo/ cez túto stránku sa dávajú aj do zariadenia.

OdoslaťOdoslané: Št, 15. Dec 2011, 08:41 
Neprítomný

Dobrý deň,ďakujem za radu.Uvažujem o kúpe eco Route,funkcia Diagnostika podľa niektorých videí nefunguje,je tomu tak?Mám ročné auto Hyundai ix20,v zozname áut,ktoré majú byť s týmto zariadením sa nachádza jediný Hyundai Getz,znamená to,že si eco Route nemám kupovať?Moja navigácia je 1490T Lifetime.Ďakujem

OdoslaťOdoslané: Št, 15. Dec 2011, 13:15 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

charliedrum napísal:
Dobrý deň,ďakujem za radu.Uvažujem o kúpe eco Route,funkcia Diagnostika podľa niektorých videí nefunguje,je tomu tak?Mám ročné auto Hyundai ix20,v zozname áut,ktoré majú byť s týmto zariadením sa nachádza jediný Hyundai Getz,znamená to,že si eco Route nemám kupovať?Moja navigácia je 1490T Lifetime.Ďakujem

Dobrý deň,

Databáza áut sa rozširuje. Novšie auta by mali už mat zásuvku OBD II.
Ecoroute je kompatibilný s vozidlami ktoré maju OBD II. Mali by to byt auta benzínové od roku výroby 2001 a naftové od roku 2003.
Viac o ecoroute je vo vlákne prispevok7285.htm?hilit=EcoRoute#p7285

OdoslaťOdoslané: Št, 15. Dec 2011, 19:55 
Neprítomný

Dobrý deň,ďakujem za informáciu,ale nedostal som odpoveď na otázku,či v eco Route funguje aj ikona( červené auto otvorená kapota)- Diagnostika,o toto Vás ešte raz prosím,ďakujem Karol

OdoslaťOdoslané: Pi, 16. Dec 2011, 13:32 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

charliedrum napísal:
Dobrý deň,ďakujem za informáciu,ale nedostal som odpoveď na otázku,či v eco Route funguje aj ikona( červené auto otvorená kapota)- Diagnostika,o toto Vás ešte raz prosím,ďakujem Karol

Ospravedlňujem sa vám, ak ecoroute podporuje vaše auto tak diagnostika funguje.

OdoslaťOdoslané: Po, 19. Dec 2011, 15:05 
Neprítomný

Založený: Po, 05. Jan 2009, 15:39
Juraj Sýkora napísal:
charliedrum napísal:

Dobrý deň,

aké máte zariadenie? súradnice do fotky sa dávaju napr cez stránku http://connect.garmin.com/photo/ cez túto stránku sa dávajú aj do zariadenia.

Funguje vobec tato stranka? Uz dlhsiu dobu sa mi ju nepodarilo otvorit. Je chyba na ich strane alebo v mojom PC?

OdoslaťOdoslané: Po, 19. Dec 2011, 16:56 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

Nicollo napísal:
Juraj Sýkora napísal:
charliedrum napísal:

Dobrý deň,

Funguje vobec tato stranka? Uz dlhsiu dobu sa mi ju nepodarilo otvorit. Je chyba na ich strane alebo v mojom PC?

Áno táto stránka funguje avšak nie v Sk jazyku.
Je potrebné si najprv nastaviť na stránke http://connect.garmin.com anglický jazyk a následne sa vám stránke http://connect.garmin.com/photo zobrazí korektne.

OdoslaťOdoslané: Št, 10. Máj 2012, 23:38 
Neprítomný

Založený: So, 12. Apr 2008, 13:24
Používané GPS: Nuvi 760; GPSmap60CS
Dobrý deň, stále funguje stránka? Hore vypisuje nejakú chybu a neponúka odoslať do zariadenia. Mám Nuvi 3790. Neviete o nejakom návode ako pridať fotky do navigácie, aby sa dalo podľa nich navigovať? Ako sa používa foto-navigácia? V návode k zariadeniu je len link na Garmin connect a nič viac.
Ďakujem, Milan BA.

OdoslaťOdoslané: St, 16. Máj 2012, 10:33 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

milkup napísal:
Dobrý deň, stále funguje stránka? Hore vypisuje nejakú chybu a neponúka odoslať do zariadenia. Mám Nuvi 3790. Neviete o nejakom návode ako pridať fotky do navigácie, aby sa dalo podľa nich navigovať? Ako sa používa foto-navigácia? V návode k zariadeniu je len link na Garmin connect a nič viac.
Ďakujem, Milan BA.

Stránka funguje avšak nie v SK jazyku. ako riešenie nám poskytli postup ktorý som uvádzal v príspevku vyššie "Je potrebné si najprv nastaviť na stránke http://connect.garmin.com anglický jazyk a následne sa vám stránke http://connect.garmin.com/photo zobrazí korektne."

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 10 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.