Dobry den,
prosim Vas mam jeden problem s Nuvi. Vopred sa priznavam k mojej chybe ktora je naozaj hlupa a dost som sa poucil.
Cele to zacalo tym, ze som sa ponahlal na motorke do jednej dediny panu bohu za chrbtom. Priblizne som vedel kam sa tam ide, ale ponahlal som sa a pre istotu som namiesto mapy narychlo schmatol navigaciu ze ak by nieco tak zastavim a pozriem sa. Problem bol ten, ze nebola v obale ako vzdy a pri tom zhone som sa na to vykaslal (VELKA CHYBA) a dal som ju do Givi kufra na cestovnej motorke. Kufor bol plny a tak som ju este dal do druhej prilby ktoru nosim v kufri kde boli rukavice. Pekne som ju tam "zabalil" a vravim si ako dobre ze je kufor tak natrieskany, aspon sa navigacia nehne.
No opak bol uplna pravda. Ked som prisiel na miesto (cca len 40 km!!) a vytiahol Garmina, tak som myslel ze ma hodi o zem. Navigacia sa pocas jazdy po nasich perfektnych cestach nejak pretriasla az na spodok kufra kde bol kovovy zamok na kotuc motorky. Vobec som si ho nevsimol a ani on nebol v obale
Nakoniec navigacii nic nie je, obrazovka ide ako ma, ibaze dookola je taky sivy plast ktory je BRUTALNE poskrabany. Pozeral som nanho a asi sa da vymenit, a preto sa chcem spytat, kde a za aku cenu by som ho vedel nahradny zohnat. Navigacia je poskrabana iba na tom sivom ramceku. Vyzera to strasne a chcem to nejak poriesit.
Je priam neuveritelne ze obrazovka to prezila, pretoze z kovoveho zamku ze zlupana takmer cela reflexna farba a na jednej strane je poskodena aj hrubka kovu. To nerozumiem ako garmin moze az tak poskodit zelezny zamok, odfotim to lebo to je naozaj neuveritelne.
Na obrazovke bolo par cudnych smuch, ale casom zmyzli. Ja uz dufam, ze tentokrat som sa poucil uz na 100%.
Cize prosim Vas kde by som tento plastovy ramcek vedel zohnat? Vopred dakujem za odpovede.