Prihlásenie Práve je Ut, 22. Máj 2012, 18:13
Odporúčame: Garmin.sk  GPS forum.sk  Garmin-Asus  Pda.sk  navigaciavmobile.sk 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 4 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: mrznutie garmiin nuvi 660fm
OdoslaťOdoslané: St, 09. Feb 2011, 18:46 
Neprítomný

Založený: St, 09. Feb 2011, 18:35
dobrý deň,chcel by som sa opýtať,či by ste mi vedeli pomôcť,mám navigáciu Nuvi 660FM a už teraz druhýkrát po sebe navigácia úplne zamrzla,keď ju zapnem,nabehne úvodná obrazovka,aj tá výstraha,no pri snahe kliknuť na odsuhlásenie už vôbec nereaguje a teda je nepoužiteľná..keď sa mi to stalo po prvý krát,nakoľko som bol mimo Slovenska a dosť som ju potreboval,som s ňou po dlhej snahe o sfunkčnenie mierne buchol o pevný podklad a tak sa spamätala a potom pri každodennom používania opäť šla v poriadku..momentálne som pár dní doma už a pri snahe ju zapnuť,opäť došlo k tomu,že zmrzla..za pár dní by som mal vyjsť opäť na cesty a navigácia je vec pre mňa dosť dôležitá..vedeli by ste mi povedať niekto,čím to môže byť? prečo takto začala blbnuť? doteraz to nerobila až teraz

Predmet príspevku: Re: mrznutie garmiin nuvi 660fm
OdoslaťOdoslané: Št, 10. Feb 2011, 08:51 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
pafi napísal:
dobrý deň,chcel by som sa opýtať,či by ste mi vedeli pomôcť,mám navigáciu Nuvi 660FM a už teraz druhýkrát po sebe navigácia úplne zamrzla,keď ju zapnem,nabehne úvodná obrazovka,aj tá výstraha,no pri snahe kliknuť na odsuhlásenie už vôbec nereaguje a teda je nepoužiteľná..keď sa mi to stalo po prvý krát,nakoľko som bol mimo Slovenska a dosť som ju potreboval,som s ňou po dlhej snahe o sfunkčnenie mierne buchol o pevný podklad a tak sa spamätala a potom pri každodennom používania opäť šla v poriadku..momentálne som pár dní doma už a pri snahe ju zapnuť,opäť došlo k tomu,že zmrzla..za pár dní by som mal vyjsť opäť na cesty a navigácia je vec pre mňa dosť dôležitá..vedeli by ste mi povedať niekto,čím to môže byť? prečo takto začala blbnuť? doteraz to nerobila až teraz

Prečo takto zamrzla? je možné že zariadenie nebolo dlho aktualizované cez program WebUpdater.
Nemáte v zariadení nahratých náhodov veľa bodov? Kedy ste robili naposledy Hard reset prístroja?

OdoslaťOdoslané: Št, 10. Feb 2011, 09:19 
Neprítomný

Založený: St, 09. Feb 2011, 18:35
tak hard reset som ešte nerobil..je pravda,že firmware nebol asi aktualizovaný,len sa k tomu ani nedostanem v navigácii,pretože obrazovka vôbec nereaguje

akurát som skúšal obyčajne resetnuť,tak nič,skúšal som vymazať úplne všetko z nej,čo som našiel v návode (dotýkať sa praveho dolného rohu a držať zapínacie tlačítko) a nič..naskočila zrejme aj kalibrácia displeja,ale pri snahe kliknuť na daný bod,vôbec nič,žiadna odozva..akoby obrazovka absolútne nereagovala na dotyk..lebo úvod všetko pekne načíta,pekne to ide,len nedá sa na nej nič robiť

OdoslaťOdoslané: Št, 10. Feb 2011, 10:35 
Neprítomný
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa
 Zobraziť webovú stránku používateľa  Profil

Založený: Št, 14. Feb 2008, 14:33
Používané GPS: Garmin :-)
pafi napísal:
tak hard reset som ešte nerobil..je pravda,že firmware nebol asi aktualizovaný,len sa k tomu ani nedostanem v navigácii,pretože obrazovka vôbec nereaguje

akurát som skúšal obyčajne resetnuť,tak nič,skúšal som vymazať úplne všetko z nej,čo som našiel v návode (dotýkať sa praveho dolného rohu a držať zapínacie tlačítko) a nič..naskočila zrejme aj kalibrácia displeja,ale pri snahe kliknuť na daný bod,vôbec nič,žiadna odozva..akoby obrazovka absolútne nereagovala na dotyk..lebo úvod všetko pekne načíta,pekne to ide,len nedá sa na nej nič robiť

Pripojte zariadenie k PC na to displej nepotrebujete a urobte aktualizáciu FW v zariadení cez program WevUpdater.
Program nájdete na stránke filebase.php?d=1&id=345&c_old=96&what=c&page=1.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 4 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.